• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بررسی منابع و کتاب‌ های مناسب کنکور 94

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع حمیده
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94
اینجا افراد صاحب تجربه ، کتاب‌های کمک‌آموزشی که استفاده کردن و خوب بوده به نظرشون رو معرفی کنن ;;)

یه توضیحی راجب سطح کتاب و ایناش بگن :دی

پ.ن : اسامی درس ها رو بولد بنویسید تا به راحتی قابل تشخیص باشند.

پاسخ : بررسی منابع و کتاب‌ های مناسب کنکور 94

به نظر من شیمی مبتکران رو نگیرید! گاج بگیرید! مبتکران الکی شلوغش کرده و خیلی زیاد طفره رفته! البته هر کسی سلیقه ای داره!
فیزیک هم کلا خیلی سبز نگیرید ! گاج بگیرید یاپیش رو فار بگیرید !
دیفرانسیل و ریاضی پایه هم مهربان خوبه ! :-"
گسسته هم فار خوبه!
تحلیلی هم فار خوبه!
بقیشم بعدا میگم! ;D

برای شیمی پیش، خیلی سبز به‌تر از مبتکران ه خیلی. مبتکران چیزهای اضافی خیــلی زیادتر گفته.

به نقل از ارغـوان اس. :
برای شیمی پیش، خیلی سبز به‌تر از مبتکران ه خیلی. مبتکران چیزهای اضافی خیــلی زیادتر گفته.
سلام

بحث راجع به شیمی بود، ...

شیمی سال سوم، من مبتکران و خیلی سبز رو هردوش رو دارم،از خیلی سبز زیاد خوشم نیومد، مثل مبتکران برای من مناسب نبود از نظر گفتاری - با توجه به اختلاف در نحوه‌ی برداشت و ..!

سال چهارم هم، همینطوره ؟! یعنی توضیحشون مثل توضیحات کتاب‌های سال سوم ـه یا متفات ـه ؟!

من خودم شیمی پیش مبتکران رو ندارم؛ ولی دستِ ملت که دیدم، حجمِ تست‌هاش حداقل، خیلی زیاد بود. شیمی پیش یک اون‌قدر مقوله‌ی ثقیلی نیست؛ و مبتکران خیـلی شلوغ‌ش کرده. آدم حس می‌کنه اگه همه‌ی این‌ها رو نزنه اتفاق خیلی بدی می‌افته و اینا :‌)) حالِ بدی می‌ده به آدم کل‍اً حجمِ زیادِ مبتکران. :-؟

به نقل از ارغـوان اس. :
من خودم شیمی پیش مبتکران رو ندارم؛ ولی دستِ ملت که دیدم، حجمِ تست‌هاش حداقل، خیلی زیاد بود. شیمی پیش یک اون‌قدر مقوله‌ی ثقیلی نیست؛ و مبتکران خیـلی شلوغ‌ش کرده. آدم حس می‌کنه اگه همه‌ی این‌ها رو نزنه اتفاق خیلی بدی می‌افته و اینا :‌)) حالِ بدی می‌ده به آدم کل‍اً حجمِ زیادِ مبتکران. :-؟

خوب شما می تونی فقط تستای VIT و اونایی که مربوط به متن کتاب درسیه را بزنی
....
عاقا واسه کتابای کمک آموزشی:
ادبیات => میکرو گاج + محوری + تاریخ ادبیات کلک معلم
زبان فارسی => کلک معلم
دینی => میکرو گاج
عربی => ایاد فیلی + محوری گاج... البته عربی را اول باید حتمن حتمن همه جمله های کتاب عربی 2 و 3 را ترجمه و تجزیه ترکیبش را کامل کرده باشید بعد برید سراغ تست
اختصاصی رشته ریاضی:
ریاضی 2 و جبر و آمار و حسابان => میکرو گاج
هندسه 1 و 2 => مبتکران (فکر کنم نویسنده اش غلامعلی محمود زاده است؛ اول کتاب هندسه 2 ش نوشته هر کس هندسه نمی داند بسم الله! :دی )
شیمی => مبتکران
فیزیک => نشر الگو
دیفرانسیل گسسته تحلیلی => نشر الگو یا مبتکران محمود نصیری

عاغا ديديم واسه رياضيا تاپيک زدن گفتيم چرا ما نه ? (جمله بندي فوق العاده :دى)
هرجایی یه حرفی زده و هرکسی یه سری منبع رو پیشنهاد میکنه ! نظر شما چیه ؟
خب دوستان با تجربه شما کدوم منابع رو پيشنهاد ميکنيد ? بقيه دوستان کدوم منابع رو استفاده ميکنيد چرا ?
ميخوايم در آخر يه جمع بندي کامل از بهترين منابع داشته باشيم :)

به نقل از جیم لـام الف دال ـِ لام الف غین ر:> :
عاغا ديديم واسه رياضيا تاپيک زدن گفتيم چرا ما نه ? (جمله بندي فوق العاده :دى)
هرجایی یه حرفی زده و هرکسی یه سری منبع رو پیشنهاد میکنه ! نظر شما چیه ؟
خب دوستان با تجربه شما کدوم منابع رو پيشنهاد ميکنيد ? بقيه دوستان کدوم منابع رو استفاده ميکنيد چرا ?
ميخوايم در آخر يه جمع بندي کامل از بهترين منابع داشته باشيم :)

من از اینجا سوالام رو بپرسم، -از این تریبون :دی -

من تو سال تحصیلی؛ برای فیزیک خیلی سبز رو خوندم و بعضی سوالاش رو حل کردم؛ راضی بودم ازش؛ خیلی هم این تیپ کتابا رو دوست دارم، اما این کتابها (شیمی مبتکران هم همین جوری ـه) خوب ـن برای کنکور یا کتاب‌هایی مثل گاج پایه (توسی، میکروطبقه بندی) مناسب ترند ؟ سوالاشون،

بعدش ، درس‌هایی مثل دین و زندگی هم تست لازم دارن واقعاً ؟! :-" کتابی که برای ارتباط بین آیه‌ها باشه، ؟!

من امسال زیست رو ، هم خیلی سبز و هم گاج (8000) کار کردم، اصلاً حالم به هم میخوره از تیپ درس خوندن. :( یعنی چی ؟ تست برای ارزیابی آموخته‌هاست نه یادگیری که! :( :دی [nb]این در همه‌ی موارد صادق نیست! :دی[/nb]ولی درکل، شنیدم که میگن باید تست زیاد زد؛ هرچند مخالف‌ش هستم، ولی به جز این دو کتاب؛ کتاب‌های خوب دیگه‌ای هم هست که مناسب باشه ؟!

واس فیزیک کتاب تست نشر الگو خیلی خوبه!!!
البته ریاضی تجربی مشترکه ;D
واسه زمین پیشنهادی ندارید؟(ب جز هفت چیز)

برای زمین شناسی مبتکران هم هست .
عاغا من با الگو اصلن حال نمیکنم ب نظرم گاج نقره ای بهتره

Back
بالا