تو یه چیز جالب پیدا کن...به نقل از Mahsa.Z :در مورد درس حرف نزنيد عاغا به پير به پيغمبر اومديم يه کم خوش بگذرونيم...
آغا ببنید اولا که نباید مثل اسم و فامیل 10 تا چیز باشه 4-5 تا بسهبه نقل از ASSSAL :خوب بازی کنیم!روششو میشه بگی؟؟
وقتی گسستت رو میتونی 100بزنی(اون یه غلط هم حتما بی دقتی بوده)یعنی میتونی فیزیکتم بکشی بالابه نقل از افلاطـون :![]()
کسی چاره ای برا این بدبختی من نداره؟
منظورم فیزیکه،اون بالاییش رو هم گذاشتم که بگم کودن نیستم،فقط بلد نیستم چجوری فیزیک میخونن!محض شریف و شاید؟(واو مباینت با رسالتی جدید)
به نقل از Mahsa.Z :در مورد درس حرف نزنيد عاغا به پير به پيغمبر اومديم يه کم خوش بگذرونيم...
به نقل از امیـر حمـزه :خب احتمال داره دیگه
به نظر آقاى امير حمزه ارجاع ميدمتبه نقل از سمپادك :تو یه چیز جالب پیدا کن...
من با کله میام!!
فرمايش شما متين...من حرفى ندارمبه نقل از علــی[میم] :هیس ، کنکوری ها خوش نمیگذرانند :-$
بعدشم ضربدری!به نقل از امیـر حمـزه :میتونیم هم راجب این بحث کنیم که چند میگیرید یه بوس بدید![]()
![]()
فقط پسرا با پسرا حرف بزنن دخترام با خودشون![]()
![]()
![]()
![]()
به نقل از امیـر حمـزه :میتونیم هم راجب این بحث کنیم که چند میگیرید یه بوس بدید![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اين کار ممکنه يک سرى شک و شبهات راجع به تمايلات افراد حاضر ايجاد کنهبه نقل از امیـر حمـزه :میتونیم هم راجب این بحث کنیم که چند میگیرید یه بوس بدید![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سوال منو جواب میدی و از امیر حمزه نقل قول میکنی؟به نقل از vahead649 :این نشون میده شما واقعا در رشته محض استعداد محضی دارید....ریاضیات گسسته ی درس فوق العاده سخت و مفهومی و فراری هست و تبریک میگم واسه خاطر این درصد ...اما واسه فیزیک باید مثال و تمرینات کتاب رو تک به تک حل کنید شروع کنید به تست زدن و با این کار فرمول ها ملکه ذهنتون میشه....سوالات فیزیک و مراحل حل آن چند مرحله ی هس اینم یکم کار و سخت میکنه و حوصله زیاد میخواد که با یاد گرفتن روش های میان بر میشه این مشکل رو هم حل کرد
فیزیک پیش 1:خیلی سبز دارم،به نقل از ASSSAL :وقتی گسستت رو میتونی 100بزنی(اون یه غلط هم حتما بی دقتی بوده)یعنی میتونی فیزیکتم بکشی بالا
کتاب ابی کانون برا فیزیک خیلی خوبه.
سعی کن فرمولا رو با اثبات بدست بیاری
تشریحی خوندن فیزیک هم موثره به نظرم
به نقل از Mahsa.Z :اين کار ممکنه يک سرى شک و شبهات راجع به تمايلات افراد حاضر ايجاد کنه![]()
بقیه ی تعرفه ها رو هم اعلام کن شاید مشتری شدیم!به نقل از سمپادك :10 ملیون میگیرم یه بوس میفرستم![]()
![]()
به نقل از سمپادك :
امیر حمزه شفاف سازی کن لطفا..![]()
![]()