• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نقد آثار هنریمون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Aramesh_Z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نقد آثار هنریمون

به نقل از /////ده :
به نظرم به عنوان اولین کارت عالیه !
من نقاش نیستم ولی فقط به عنوان یک بیننده دارم میگم
هیچ وقت کپی برابر اصل نمیشه ;)
یک جاهایی انگار دستت لرزیده

خییلی مرسی از نظرت ببینده عزیز ;D
مرسی که اینقدر دقت کردی آره دستم لرزیده ترسیدم خراب بشه ویبره افتاد به دستم:))

به عنوان کار اول که خیلی خوبه
فقط یه اشکالای جزئی داره
عکس شماره 2 خود طرحه دیگه ؟ اگه اینطوره ، مثلا به صورت دختره دقت کن ، خیلی سه رخ تره ( :-" ) نسبت به نقاشی خودت . در واقع میشه گفت تو کشیدنش باید یه ذره بیشتر دقت میکردی کلا . یا یه مثال دیگه ، سره دختره توی طرح تقریبا کاملا افقی ولی توی نقاشیت اینطور نیس.
بعد اینکه ترکیب رنگشم یه خورده پررنگ تر از طرح شده انگار. :-؟

ولی بهرحال به عنوان نقاشی اول خیلی خوبه. ؛؛)

به نقل از آرامش :
به عنوان کار اول که خیلی خوبه
فقط یه اشکالای جزئی داره
عکس شماره 2 خود طرحه دیگه ؟ اگه اینطوره ، مثلا به صورت دختره دقت کن ، خیلی سه رخ تره ( :-" ) نسبت به نقاشی خودت . در واقع میشه گفت تو کشیدنش باید یه ذره بیشتر دقت میکردی کلا . یا یه مثال دیگه ، سره دختره توی طرح تقریبا کاملا افقی ولی توی نقاشیت اینطور نیس.
بعد اینکه ترکیب رنگشم یه خورده پررنگ تر از طرح شده انگار. :-؟

ولی بهرحال به عنوان نقاشی اول خیلی خوبه. ؛؛)

بعله کاملا حق با شماست
خودمم به نظرم صورتش کلا میلنگه! (البته بعد کامل شدن طرح فهمیدم ;D)
ممنون از توجهت

داشتم همینطوری توی انجمن هنر میگشتم که به این تاپیک برخوردم که ۱۳ سال پیش زده بودم :دی
هنوزم بنظرم تاپیک خوبیه اگه دوست دارید تو کارتون پیشرفت بکنید. مخصوصا که با توجه به مسابقه‌ی نقاشی‌ای که چندوقت پیش برگزار شد متوجه شدم هنرمندای سایت کم نیستن 😍
آره خلاصه که آپ :-"
یه ایده هم به ذهنم رسید برای اینکه اگه استقبال ازش زیاد بود (امیدوارم) چیکار کنیم.
مثلا میشه یه دوره‌ی یک هفته‌ای تعیین کرد، بچه‌ها اعلام آمادگی کنن مثلا سه نفر (همه‌ی اینا فرضیه و با توجه به تعداد نفراتی که اعلام آمادگی کردن در نهایت زمان و لیست افراد اعلام میشه)، و زمان نقد رو بینشون تقسیم کنیم. کلا بنظرم اینکه بچه‌هایی که میخوان آثارشون نقد بشه همون اول اعلام آمادگی بکنن خیلی تاپیک پویاتر پیش خواهد رفت تا اینکه مثل قبلا هرکی هروقت خواست بیاد اثرش رو آپلود کنه. (اثر هم صرفا نقاشی نیست قطعا)

خب دوستان، کسایی که میخوان آثار هنریشون نقد بشه به مدیر انجمن @Sinara پیام بدن و اعلام آمادگی کنن تا زمان رو مشخص کنیم جوجوها ;;)

Back
بالا