سمپادی‌های دانشگاه‌های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های دانشگاه‌های مشهد

به نقل از _نسیم_ :
اصن کار پسندیده ای نیس پست قدیمی آدمو اونم از یه تاپیک دگ نقل قول کنین ها! :-"
_________

حالا چندانم پُر نیس .. البت یسری ایده هست درباره بچه های فردوسی و دانشگاه های مشهد حتا بقول عنوان تاپیک! ؛ اما خب هنوز زمان میخواد تا بشه مطرحش کرد فک کنم! :-? / سال بالایی ها که کمی خسته بنظر میرسن و ناپیدا! ما ورودی ها هم ترکیبی از خسته و پر از ابهام ؟!

این روزا جمع کردن عده ای و همراه کردنشون و .. ، از سخت ترینِ کارهاست! همه مشغولن و در واقع، بین خودمون بمونه، اغلب اینطور تظاهر میکنن!! : )

.

به نقل از Mr. Darcy :
اصن کار پسندیده ای نیس پست قدیمی آدمو اونم از یه تاپیک دگ نقل قول کنین ها! :-"
_________

حالا چندانم پُر نیس .. البت یسری ایده هست درباره بچه های فردوسی و دانشگاه های مشهد حتا بقول عنوان تاپیک! ؛ اما خب هنوز زمان میخواد تا بشه مطرحش کرد فک کنم! :-? / سال بالایی ها که کمی خسته بنظر میرسن و ناپیدا! ما ورودی ها هم ترکیبی از خسته و پر از ابهام ؟!

این روزا جمع کردن عده ای و همراه کردنشون و .. ، از سخت ترینِ کارهاست! همه مشغولن و در واقع، بین خودمون بمونه، اغلب اینطور تظاهر میکنن!! : )

.
البته نقل قول من بی نام بود.

به نقل از Mr. Darcy :

ایده درباره میتینگ و اینا؟! :-" شاید اگه فقط دانشجویی باشه یکم قضیه فرق کنه با ماجراهایی که همیشه ما مشهدیا داشتیم برای برگزاری میتینگ!

امتحان میانترم 2 ریاضی1 دانشکده مهندسی روز پنجشنبه این هفته هست و تا اول کاربردهای انتگرال؛بارمش هم 6 نمرس...

به نقل از eng.um.mahdie :
امتحان میانترم 2 ریاضی1 دانشکده مهندسی روز پنجشنبه این هفته هست و تا اول کاربردهای انتگرال؛بارمش هم 6 نمرس...
کاش تاریخ امتحانتونو عوض میکردن :|

به نقل از eng.um.mahdie :
چرا؟ چطور مگه؟
ک غیر مشهدیا بتونن برن خونه (اینجوری دوستم نمیتونه با من بیاد)

برای مشاهده عکس باکیفیت روش کلیک کنید.

براى " كاش وقتى بيست ساله بودم ميدانستم" ثبت نام خاصى لازم نيست؟

خود سمینار رایگان هست و همون روز هرکدوم از دوستان که بخوان میتونن تشریف بیارن .
اما برای گرفتن گواهینامه فنی حرفه ای ، نیاز هست که اسم و مشخصات دوستان ثبت بشه و برای صدور گواهینامه حضور ، سازمان فنی حرفه ای مبلغ 5 هزارتومان بابت گواهی میگیره . که دوستانی که بخوان گواهی حضور بگیرن این هزینه و مشخصاتشون رو قبل از ورود به سالن سمینار میدن . یا هم روز یکشنبه و دوشنبه تا موقع سمینار میتونین به غرفه انجمن علمی مکانیک ( همین غرفه هایی که توی راهرو اصلی دارن میزنن) مراجعه کنید که اون روز اگر دم در شلوغ بود برای ثبت نام اذیت نشید.

این غرفه های توی راهرو قضیشون چیه؟ :-/

برای هفته پژوهش هستند. از یکشنبه هفته آینده تا 4 شنبه برگزار میشن.

بچه ها حواستون به درس هایی مثل ریاضی یک و اینا خیلی باشه . خیلی از هم دوره ای های ما از مدرسه خودامون در کمال ناباوری ریاضی یک و این درس ها رو افتادن . اگر میان ترم رو هم خراب کردید از الان به طور جدی برای پایان ترم برنامه ریزی کنید .

ميشه يه ذره در مورد انتخاب واحد توضيح بدين؟

خيلى منو ازش ترسوندن.

صبح زود گفتم برم دانشکده، بهرحال اینترانته و بهتره و .. و اگرم نـشد، وقت هست برگردم خونه برا انتخاب واحد !

هیچی دگ، 6:20 سایت دانشکده بودم و جایی برا نشستن نـبود !! :| .. برگشتم خونه و از همینجا، خوشبختانه واحدامو برداشتم با موفقیت! :-"

پ.ن: فقط موند پاس کردن واحدای همین ترم که زحمتم برا انتخاب واحد مذکور هدر نـرفته باشه! :D

آره؛ منم آخرش با اينترنت انجام دادم. با اينترانت كلن نشد وارد پرتالم بشم.
از ترم ديگه خونه ميمونم و با خيال راحت و بدون استرس انجامش ميدم.

ب من تربیت بدنی نرسید :(

این ترم خیلی عجیب بود ! هرکس که کلا توی خونه انتخاب واحد کرده بود موفق تر بوده ... :))
ترم های قبل معمولا سیستم کسایی رو که از بیرون از اینترانت میخواستن وارد بشن از پرتال مینداخت بیرون ! امسال برعکس شده بود ! :))

سلام.
کسی از تقسیم‌بندی سوالات پایان ترم ریاضی ۱ اطلاعی نداره؟
چند نمره از کل ۶ نمره مربوط به فصل آخره؟ (از اول سری‌ها تا آخر...)

ظهر اومدم دانشکده مهندسی ک برم سلف،بعد دیدم اطلاعیه زدن ک تا پایان امتحانا این در بسته است،یه فلشم زدن ک مثلا ب چپ،حالا منم نگام ب دیوار دارم تو راهرو راه میرم ک برسم ب یه در که بره سلف ،خلاصه یه فرورفتگی تو دیوار دیدم، رفتم تو، دیدم نوشته بخش اداری و.... :|
درنهایت فهمیدم منظور از اون فلش خروج از دانشکده بود... #:-S :D :-"

Back
بالا