من نشستم مثن ضبط ماشینو روشن کنم.. سوویچو چرخوندم ماشین روشن شد بعد یهو با سرعت رفت جلو داشت میرفت تو دره که ه نیمکت سیمانی جلوشو گرفت البته سپر ماشین کلا کنده شد
 من نشستم مثن ضبط ماشینو روشن کنم.. سوویچو چرخوندم ماشین روشن شد بعد یهو با سرعت رفت جلو داشت میرفت تو دره که ه نیمکت سیمانی جلوشو گرفت البته سپر ماشین کلا کنده شد  رنگمم عین گچ شده بود دیگه هیچکی بهم چیزی نگفت
 رنگمم عین گچ شده بود دیگه هیچکی بهم چیزی نگفت 

اونقدر جراتشو ندارم و کسی حاضر نمیشه ماشینشو بده دست من
 اونقدر جراتشو ندارم و کسی حاضر نمیشه ماشینشو بده دست من دفعات بعدی هم که نشستم اصن هیچ مشکلی پیش نیومد فقط یه بار چراغ پشت ماشین ترک برداشت
 دفعات بعدی هم که نشستم اصن هیچ مشکلی پیش نیومد فقط یه بار چراغ پشت ماشین ترک برداشت  همین
 همین 
 """
""" عموم یادم داد
 عموم یادم داد  

""
""  

به نقل از hamed.yas :فقط دو بار اولش خاموش کردم.بعدش آنچنان با دنده 4 رفتم برای بار اول که شوماخر در عنف وان جوانی نرفته بود.
الانم که در حال تمرین در اتوبان و اینا هستیم.دنده5 B-) B-)

این ماشین بازی ها هم که می رم مردم آزاری م گل می کنه هی می رم با این و اون تصادف می کنم. در کل راننده ی خوبی نمی شم
  این ماشین بازی ها هم که می رم مردم آزاری م گل می کنه هی می رم با این و اون تصادف می کنم. در کل راننده ی خوبی نمی شم ))))))))
)))))))) اما لعنتی ترمز نداشت
 اما لعنتی ترمز نداشت  

) :-\
) :-\

البته با لودر اخرین بار هم شد ولی خب ب جایی برخورد نکردم خدا روشکر و البته رانندشم کنارم بود توصیه ام ب شما جوانان هم اینه ک با لودر ترمز نگیرین پرت میشین جلو کلا :)
 البته با لودر اخرین بار هم شد ولی خب ب جایی برخورد نکردم خدا روشکر و البته رانندشم کنارم بود توصیه ام ب شما جوانان هم اینه ک با لودر ترمز نگیرین پرت میشین جلو کلا :) جایزه معدل ۲۰ شدنم ۲۰ لیتر بنزین بود
 جایزه معدل ۲۰ شدنم ۲۰ لیتر بنزین بود

ماشینو چجوری راه بردی ؟!اولیب بار ۵ سالم بود که پشت ماشین نشستم!
علتش هم این بود که با خواهرم تو حیاط بازی میکردیم و برای ادامه بازی رفتیم تو ماشین
از قضا از شب قبل کلید روی ماشین بود!
منم ماشین رو روشن کردم و پامو گذاشتم رو پدال و مستقیم رفتیم تو دیوار!
برخورد با دیوار همانا و ریختن دیوارا و بیرون پریدن مامان بابا همانا
 نگو بچه ۵ ساله کلاچ و گرفته زده دنده
 نگو بچه ۵ ساله کلاچ و گرفته زده دنده  )
)

و حالا با دست فرمون خوب من مامانمم همون لحظه یادش افتاد پیاده روی کنه !!
و حالا با دست فرمون خوب من مامانمم همون لحظه یادش افتاد پیاده روی کنه !! . امان از کارای بی موقع ! وقتی به اون محدوده نزدیک شدم دیدم مامانمم داره نزدیک میشه و منم همین جور دارم میرم سمتش داداشمم هی داد میزنه ترمز بگیر حالا منم با اون قدم نمیدونستم جلومو نگا کنم یا برم پایین پنبال ترمز بگردم ، پناه بر خدایی یکیشو گرفتم که متاسفانه گاز بود
. امان از کارای بی موقع ! وقتی به اون محدوده نزدیک شدم دیدم مامانمم داره نزدیک میشه و منم همین جور دارم میرم سمتش داداشمم هی داد میزنه ترمز بگیر حالا منم با اون قدم نمیدونستم جلومو نگا کنم یا برم پایین پنبال ترمز بگردم ، پناه بر خدایی یکیشو گرفتم که متاسفانه گاز بود  هیچی دیگه دستی دستی داشتم مامانمو زیر میگرفتم که داداشم دستیو کشید و سویچو در اورد ماشین خاموش کرد!
 هیچی دیگه دستی دستی داشتم مامانمو زیر میگرفتم که داداشم دستیو کشید و سویچو در اورد ماشین خاموش کرد!