1. اره شده .. اما اينطور نبوده كه صرفا "خواستن دلم !" تنها دليل انجام كاري بوده باشه .. گاها شده اين ُبه كار بردم چون براي انجام كاري مصمم بودم و دلايلم فرد مقابلم رو توجيه نكرده .. اونوقت خيلي محكم گفتم "اصن دلم مي خواد!"به نقل از Nima.S :تا حالا شده بگید " دلم میخواد!"؟
وقتی از کسی این جمله رو میشنوید چه احساسی دارید؟
نظرتون راجع به آدمایی که کارایی رو میکنن که "دلشون میخواد"چیه؟
عب داره بگیم "دلم میخواد"؟
اصلا چرا میگیم "دلم میخواد"؟
اگه دلتون خواست راجع بهش بحث کنیم!
به نظر من فقط و فقط در مواردی که به خودش مربوطه حق داره.مواردی که بتونیم بگیم صد در صد به هیچ کس دیگه مربوط نیست.مثلن طرف صدای ضبط ماشینشو تو مکان مسکونی زیاد کنه و وقتی بهش اخطار بدیم بگه دلم میخواد فوق العاده کار اشتباه و گستاخانه ایه.به نقل از مهديه :3. به هر حال اون ادمه و اين حق رو داره . ما كه ضامن درست عمل كردن ديگرون نيستيم مخصوصا كه گاهي ممكنه كاري در نظر ما غلط باشه و در نظر ديگري درست يا بالعكس ...يا بهتر بگم ،ما كه نمي تونم ادم ها رو مجبور كنيم مطابق چارچوب فكري ما زندگي كنن ! ادم ها حق دارن تجربه كنن و اونوقت خودشون به چارچوب هايي برسن . من در اينطور مواقع به اين فكر مي كنم خب حالا كه اون دلش مي خواد ،بذار انجامش بده و خودش ببينه اين كار درسته يا نه ..اين انتخاب نتيجه ي خوبي داره يا نه ..
ببین خیلی اوقات واقعن دوست دلیل فردیُ از انجام دادن یک کاری بدونی.بعد مثلن خیلی دوستانه ازش این سوالُ بپرسی و بگه دوست دارم یا دلم میخواد به نظر من خیلی جلوه خوبی نهداره.یعنی اکثریت زمانی ازین جمله استفاده میکنیم که واقعن خسته باشیم و نخوایم توضیح بدیم ب کسی و یا خودمون هم برای خودمون دلیل قانع کننده نداشته باشیم.پس همیشه و همه جا نباید برای الکی خوش بودنمون استفاده کنیم.کسی نگفته به سلیقه دیگران زندگی شما ساخته میشه که.اما تعامل با این جمله و استفاده مکرر ازون داغون میشه.به نقل از ♥hastikhanoom♥ :اگه حقی از دیگران ضایع نشه و دل کسی شکسته نشه،چرا که نه.خیلی هم درسته.
مگه عمر آدم چه قدره که مطابق سلیقه ی دیگران ساخته بشه و هیچ وقت نفهمی خودت چی بودی
به نقل از ـفاتــــ :ببین خیلی اوقات واقعن دوست دلیل فردیُ از انجام دادن یک کاری بدونی.بعد مثلن خیلی دوستانه ازش این سوالُ بپرسی و بگه دوست دارم یا دلم میخواد به نظر من خیلی جلوه خوبی نهداره.یعنی اکثریت زمانی ازین جمله استفاده میکنیم که واقعن خسته باشیم و نخوایم توضیح بدیم ب کسی و یا خودمون هم برای خودمون دلیل قانع کننده نداشته باشیم.پس همیشه و همه جا نباید برای الکی خوش بودنمون استفاده کنیم.کسی نگفته به سلیقه دیگران زندگی شما ساخته میشه که.اما تعامل با این جمله و استفاده مکرر ازون داغون میشه.