• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راه های تقویت حافظه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ماهِ ـشاد
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راه های تقویت حافظه

به نقل از نيلوفر ب. :
ميگن كُنجدهم خوبه براى حافظه، علاوه براين پنير رو با يه گردويى بايد خورد، پنير خالى خوب نيس.

کنجد اره
البته کنجد زیادش خوب نیست بخاطر چربیش جوش میزنین اینا.. :D و اینکه گرمه.. طبعتونو در نظر داشته باشین.. :D
ب این چیزا دقت کنین..

به نقل از سیزیف :
درمورد این تیکه میشه یکی توضیح بده ، مبهمه یکم ؟ ، ببین ما میایم میگیم به سلول های مغزی وقتی قند زیاد مصرف میکنیم گلوکز کم میرسه بعد اینجا میگیم که درحضور مقدار زیادی قند ترشح فیلان کاهش پیدا میکنه ؟:-؟
اونجوری که من فهمیدم این پروتئین ها بی دی اف ان سازنده،ترمیم کننده و محافظت کننده سلولای مغزی هستند؛عواملی مثل مواد مخدر و چربی و قند زیاد باعث کم شدن این پروتئین ها می شن و در نتیجه باعث از بین رفتن مغز میشه،اصطلاحا میگیم مغز کوچیک میشه بخاطر همینه که بیماران دیابتی رو میگن مغزشون آب رفته و فلان.اما ربط جندانی به مقاومت در برابر انسولین ندارن اینا ظاهراً،چون این پروتئین ها با توجه به اینکه سیارند و بین خون و مغز جابه جا می شن اما نمی تونن روی نفوذپذیری قند بقیه سلولا موثر باشند که بخوان دیابت توع2 ایجاد کنند،در صورتیکه برعکس این اتفاق به نظرم باید بیوفته یعنی طرف اول نوع2 میگیره بعدش این فاکتورهای رشدی-محافظتی کم بشن :-?

به نقل از سیزیف :
درمورد این تیکه میشه یکی توضیح بده ، مبهمه یکم ؟ ، ببین ما میایم میگیم به سلول های مغزی وقتی قند زیاد مصرف میکنیم گلوکز کم میرسه بعد اینجا میگیم که درحضور مقدار زیادی قند ترشح فیلان کاهش پیدا میکنه ؟:-؟

بچه ها یه چیزی مکانیسمشم میشه بگید برای هر چیزخوبی که معرفی میکنید یا بد ؟، آخه کلاً اینکه بیایم بگیم این خوبه ، این بده ، یکم علمی و اینا به نظر نمیرسه :د .
خب،اول این عملکرد bdnf:
BDNF acts on certain neurons of the central nervous system and the peripheral nervous system, helping to support the survival of existing neurons, and encourage the growth and differentiation of new neurons and synapses.[5][6] In the brain, it is active in the hippocampus, cortex, and basal forebrain—areas vital to learning, memory, and higher thinking.
افزایش قند خون، تولیدbdnf و گیرندشو کم میکنه(مکانیسن ملکولیشو پیدا نکردم،پیدا کردم میذارم)
بعد شواهدی پیدا شده ک کاهش bdnf،باعث مقاوت به انسولین میشه،در مقاومت ب انسولین،گیرنده های انسولین کم میشن،و از اونجایی ک انسولین در متابولیسم گلوکز در سلول های مغزی تاثیر داره،مقاومت در برابر انسولین مشکل ساز میشه.(به خاطر همینه ک افراد دیابتی،شانس(!)بیشتری در ابتلا ب الزایمر دارن!)

+پس افزایش بی رویه و مزمن قند،هم از طریق کاهش bdnfو هم مختل گردن متابولیسم گلوکز،عملکرد سلولای مغزو کاهش میده

++اینارو من از توی سایتای زیادی پیدا کردم،بخاطر همین نشد منبع بذارم،اگر پیدا کردم در اینده حتما میذارم:)

بچه ها من یک چیز جالبی پیدا کردم که میگفت اومدن آزمایش کردن روی چهار گروه و بعد دیدن افرادی که دیابت نوع 2 داشتن وقند خونشون نرمال بوده ولی انسولین بالا تاثیری روی مقدار این پروتئین ندارن و توی همه ازمایش هاشون به تاثیر قندخون روی پروتئین پی برده بودن ، و توی دیابت هم باتوجه به اینکه قندخون میره بالا این پروتئین توشون کم میشه ، درکل گفته بود با خود ِ انسولین ربط خاصی ندارن !

کاهش bdnf،باعث مقاوت به انسولین میشه
این هم میدونید چی میگه ؟ میگه که کاهش بی دی ان اف چون حاصل افزایش قندخون ـه و افزایش قند خون باعث ِکاهش حساسیت گیرنده میشه ،باعث میشه که مقاومت به انسولین پیش بیاد که اینطوری بازم رابطه مستقیمشون رد میشه :د .

همین دیگه ؛ خیلی خوب بود ، مرسی :د .

اسپم نباشه این ؟ :-? ؛ اگه اسپمه میام ویرایش میکنم .

×مهشاد:نه،اسپم نیست :دی

Back
بالا