• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نامه سمپادیا به ریاست جدید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Quf
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سمپاد را نجات دهیم

به نقل از لـــیـلــی :
بچه ها تا اونجایی که من میدونم موسس سمپاد کس دیگه ای بوده ها یه کسی به نام دکتر برومند قبل از انقلاب این کار رو کرده

ولی به طور رسمی در سال ۱۳۶۶ اساسنامه سمپاد توسط میر حسین موسوی نخست وزیر وقت تصویب شد و این سازمان تحت نام سمپاد

با ۲ مرکز و ۸۰۲ دانش آموز به آموزش و پرورش پیوست گفتم کلا در جریان باشین! :-"
مهم نیست کی موسسش بوده، مهم مدیریته که... خب بهتر از اژه ای نبوده تا حالا

به نقل از سَجاد :
مهم نیست کی موسسش بوده، مهم مدیریته که... خب بهتر از اژه ای نبوده تا حالا
تو اين كه ا‍‍ژه اي يه مدير عالي بوده كه شكي نيس من فقط خواستم اطاعات درست رو بهتون داده باشم

مهم كه موسس نيست. بايد به مديرت نگاه كني به قول ذيگران
نفر اولي كه كاريو شرو ع ميكنه مهمه. ولي بايد ديگران ادامه دهنده ي راهش باشند

• لایک
امتیازات: Quf

نمیتونم درک کنم بر چه اساسی میگید موسس مهم نیست ! درسته مدیریت خوب برای ادامه یک سیستم خیلی خیلی اهمیت داره
ولی اگر موسس نبوده اون سیستم هم نبوده که با یه مدیریت خوب به جاهای والا برسه !!!
موسس اگر بیشتر از مدیریت نباشه کمتر هم نیست !!!

به نقل از موذی همیهف =)) :
نمیتونم درک کنم بر چه اساسی میگید موسس مهم نیست ! درسته مدیریت خوب برای ادامه یک سیستم خیلی خیلی اهمیت داره
ولی اگر موسس نبوده اون سیستم هم نبوده که با یه مدیریت خوب به جاهای والا برسه !!!
موسس اگر بیشتر از مدیریت نباشه کمتر هم نیست !!!
ما الان مدیر خوب میخوایم نه موسس خوب؛ قطعا برا موسس هم نمیخوایم نامه بفرستیم، پس در این مورد اهمیتی نداره.

به نقل از سَجاد :
ما الان مدیر خوب میخوایم نه موسس خوب؛ قطعا برا موسس هم نمیخوایم نامه بفرستیم، پس در این مورد اهمیتی نداره.

اولا که مدیر سابق رو نمیتونیم برگردونیم
دوما من کلا در جواب حرفت اینو گفتم و مطمئنا بدون موسس مدیری هم وجود نخواهد داشت !

در مورد این برنامه هم که باید ببینیم الان دقیقا میخوایم نامه رو واسه کی بفرستیم ؟؟!

به نقل از سَجاد :
من علت این بحث رو نمیفهمم من با هدف اصلاح خبر این مطلب رو گفتم فک نمیکردم در مقابلش جبه گرفته بشه!

به نقل از موذی همیهف =)) :
اولا که مدیر سابق رو نمیتونیم برگردونیم
دوما من کلا در جواب حرفت اینو گفتم و مطمئنا بدون موسس مدیری هم وجود نخواهد داشت !

در مورد این برنامه هم که باید ببینیم الان دقیقا میخوایم نامه رو واسه کی بفرستیم ؟؟!
چرا نمی تونیم؟ :(
کسی جز دکتر اژه ای به فکر ما نیس :-<

به نقل از uranuscelona :
چرا نمی تونیم؟ :(
کسی جز دکتر اژه ای به فکر ما نیس :-<

اولا چون تو نامه شون نوشتن که خودشون رفته ( حالا ظاهر یا باطن قضیه هر چی باشه )
دوما الان مسئولیت دیگه ای دارن و قبول نمیکنن برگردن حتی اگر از ته دلشون هم بخوان سمپاد عالی باشه!
سوما فکر میکنید اگر خودشون بخوان قبول میکنن؟!

کاری که ما باید الان انجام بدیم اینه که کسی که میتونه کمک کنه تو این کار و این اختیار رو داره پیدا کنیم و برنامه رو برای اون تنظیم کنم !

چرا انقدر گیر میدید؟! آقا ما میخوایم نامه بنویسیم چه فرقی داره که موسس کیه؟! منم یبار گفتم به اژه ای نامه ندیم (به همون دلیل که خودشون رفتن)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا