• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بیست وسومین کنگره قرآن کریم سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohammad3002
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بیست وسومین کنگره قرآن کریم سمپاد

چند روز پیش بم زنگ زدن گفتن لرستانه برای ما .
شماها چی؟
#قراءت

آها ممنون ولی فک کنم محض احتیاط یه نیم نگاهی به اون سوره هم داشته باشیم بد نیس...
امروز خبر دار شدم یک مرداد باید مقاله تحویل داده شده باشه من چیکار کنم؟؟؟ :-ss :-ss

به نقل از susan.s :
آها ممنون ولی فک کنم محض احتیاط یه نیم نگاهی به اون سوره هم داشته باشیم بد نیس...
امروز خبر دار شدم یک مرداد باید مقاله تحویل داده شده باشه من چیکار کنم؟؟؟ :-ss :-ss
از الان داری غصه میخوری؟ :D
مورد داشتم روز قبل تحویل مقاله ها نوشته مقاله شو :))

ایشون دیگه خیلی ریلکس بودن :o :o
میدونی واس چی غصه دارم؟؟؟چون دقیقن میدونم چی میخوام و چی باید بنویسم و چیکار کنم اما نمیتونم هیچکدومشو انجام بدم چرااا؟؟؟؟ ~X(

سلام بچه ها من ازبچه های تفسیرم هیچی به من اعلام نکردن میشله لطف کنید بگید قضیه چیه ؟ بخش نامه چیه؟ مگه مسابقه یکم مرداد؟ ای خدا مربی پرورشی نداشته باشی همین میشه دیگه
هرکی بخش نامه داره لطف کنه بذاره
ممنون

به نقل از fahimeh1998 :
سلام بچه ها من ازبچه های تفسیرم هیچی به من اعلام نکردن میشله لطف کنید بگید قضیه چیه ؟ بخش نامه چیه؟ مگه مسابقه یکم مرداد؟ ای خدا مربی پرورشی نداشته باشی همین میشه دیگه
هرکی بخش نامه داره لطف کنه بذاره
ممنون

سلام ساوه رو نمیدونم ولی به ما گفتن مسابقه 17و18 مرداد یزد برگزار میشه 10 روز قبلش مقاله ها باید تحویل داده شده باشن برای داوری اولیه(نگارش و اینا)و شما باید موعد مسابقات از مقاله تون دفاع کنید.حتی بخشنامه موضوعات رو هم ندارید؟اگه از مدرسه پیگیری کنید به نفعتونه شاید کادر مدرسه تون به دلیل مشغله هایی که دارن فراموش کردن اطلاعرسانی کنن...یه سوال دیگه کدوم پایه هستید؟

آيه خانوم چيزاي جالبي درباره ي داوري مسابقات گفتن و البته من هم خيلي نگران كردن ... لطفا اونايي كه تجربه شركت در مسابقات رو دارن از تجربه ها و نكاتي كه بايد رعايت بشه بگن ثواب داره....در ضمن چند تا سوال از شما دوستاي گل داشتم قطب مال ما افتاده كرمانشاه بعد بهمون گفتن فقط مقاله هاي برتر ميرن اونجا اين درسته آيا؟؟؟؟سوال ديگه اينكه مدت زمان ارائه ي مقاله چند دقيقه ست ؟؟ و لطفا از داوري ها هم مثل آيه خانوم يه چيزايي بگين كه به درد بخور باشه من تو اين زمينه خيـــــــــــــــــــــــــــــلي نگرانم....ممنون از شما دوستاي گل

همونطور که گفتم ارائه خیلی مهمه.چون مدت زمان داوری متن مقاله ها کمه بنابراین داورا فرصت زیادی برای بررسی اون ندارن.مهمه اما ارائه مهمتر.پارسال زمان ارائه برای ما 7 تا 10 دقیقه بود.
پاورپوینت هم درست کنین خوبه ولی تسلط به متن داشته باشین یعنی متکی به اسلاید نباشین.درکل زیاد استرس نداشته باشین من خودم ارائه سال پیشمو بخاطر استرس زیاد خراب کردم و این واقعا بد بود.اصلا باید یجوری باشه داوراش فکر کنن شما کارتون خیلی درسته.اونقده واردین.
من هر چی تو ذهنم بود گفتم ولی اگه سوالی هست جواب میدم.
امیدوارم موفق باشین.
راستی شعر و تمثیل هم تو متن مقاله به کار ببرین اثر مثبت داره. :) :)

ممنون امیدوارم امسال بترکونید :-*

ممنون آيه جان راستي اين كه ميگن هيئت داوران دو تا سوال ميپرسه چه جوريه؟ يعني دو تا سوال از متن مقاله ي خودمون يا.....؟؟؟؟
كلا اين دوتا سوال چه جوري هست بازم ممنون از كمك شما.

Back
بالا