• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تحلیل آزمایش خون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع baseri
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تا حالا آرمایش خون داده اید ؟؟؟

• بله , هیچ مشکلی نداشتم .

رای‌ها: 33 67.3%
  • بله , مشکل داشتم .

رای‌ها: 8 16.3%
  • خیر , ولی سالمم .

رای‌ها: 7 14.3%
  • خیر , ولی مشکل دارم .

رای‌ها: 1 2.0%

• رای‌دهندگان
    49
پاسخ : تحلیل آزمایش خون

خو من الان نفهمیدم :-"""
یعنی میکروسیته ؟ میکروسیت چیه ؟ فقر اهن ندارم یعنی تالاسمی ؟ نمیشه ک من تالاسمی ندارم :-s

پایینی هم کلن اعدادش فرق میکنه مال من ک کمه یعنی مشکل چیه ؟ :-"""

:- خنگ

بهراد : :-L ;D

به نقل از sadlove :
الان نگاه کنین این ازمایش خونمه .
دکتر گفت کم خونی ندارم اهن بدنم لب مرزه دقیقن قرص اهن داد بهم , ضروریه بخورم ؟ نمیخوام بخورم :د
بعد دو تا چیز هم زده low اونها چین ؟

http://upload7.ir/imgs/2014-08/69727418793575637601.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-08/24186188738469040949.jpg
الان هموگلوبین ــت رو نگاه کن،با رنج نرمال سطح پائین1.6 فرق داره و همینطور ferritin (ترکیبات آهندار) و این یعنی لب مرز بودن آهن بخاطر همین بهت قرص آهن داده که هموگلوبین رو ببره بالا چون اگر میزان آهن خونت بیاد پائین میزان هم های بدنت میاد پائین میزان اکسیژن های درون هِم هم میاد پائین در نتیجه میشه کم خونی و فقر آهن (آنمی)

به نقل از sadlove :
خو من الان نفهمیدم :-"""
یعنی میکروسیته ؟ میکروسیت چیه ؟ فقر اهن ندارم یعنی تالاسمی ؟ نمیشه ک من تالاسمی ندارم :-s

پایینی هم کلن اعدادش فرق میکنه مال من ک کمه یعنی مشکل چیه ؟ :-"""

:- خنگ

بهراد : :-L ;D
میکروسیت از کجا اومد؟ :-?
ببین کلا اون سطح ام سی هاش که میبینی رابطه مستقیم با هموگلوبین و آهن داره بخاطر همین شده LOW،قرص های آهن رو بخور به نظرم چون مستعد فقر آهن و آنمی هستی
کدوم پائینی،من تجسم ذهنی ــم خرابه دقیق بگو :-" اگر اون ferritin رو منظورته که چند بازه داره،بچه های از 6ماه تا 16 سال،مردهای بالغ،زنان قبل/بعد یائسگی،نوزادان 2-5 ماهه آخری هم نمیدونم :-" ولی الان مال شما 9. بالای رنج نرمال ــه که بالاهم گفتم یعنی لب مرز بودن آهن :دی
اون flag هم وقتی ماده موجود توی بدن از رنج نرمال پائین تر یا بالاتر بره توی نوشته میشه.که الان چون کمتر از حد نرمال ــه شده low اگر بیشتر بود میشد high :-"

پایینی همون mch :-"""

با این تفاسیر با توجه به مقدار MCV می توانیم گلبول های قرمز را از نظر حجم در سه گروه Microcyte,Normocyte و Macrocyte قرار می دهیم که Normocyte=80-96 FL،ماکروسیت بالای 100 و میکروسیت زیر 80 است

اینجا تو پست خودتون ;D
صفحه دوم گفته 11 به بعد باید باشه مال من 11.9 هست مگه این اهن نیست ؟ من اصطلاحهای زیستیم خرابه به انگلیسی ;D

به نقل از sadlove :
پایینی همون mch :-"""

اینجا تو پست خودتون ;D
صفحه دوم گفته 11 به بعد باید باشه مال من 11.9 هست مگه این اهن نیست ؟ من اصطلاحهای زیستیم خرابه به انگلیسی ;D
یعنی اینکه میزان هموگلوبین موجود در هر سلول تون کمتر از حد نرمال ـه :دی

نه خوب،لزوماً تالاسمی نیست این میکروسیت ها شما فقط مستعد فقر آهن هستید مثل همه خانم ها :د حالا یکی بیشتر یکی کمتر.همونطور که نوشته شده اول باید تغییرات ام سی وی رو درنظر بگیرند که 1 ± نباشه.هر فردی با توجه به شرایط اقلیمی و اینا میزان ام سی وی متفاوتی داره مثلا کسائی که توی کوهستان زندگی میکنند مثل تبریزی ها میزان ام سی وی خونشون کم ــه ولی تعداد گلبول قرمزشون زیاده و کسائی که توی اکسیژن زیاد زندگی میکنند برعکس هستند.کاملا بستگی به ژنتیک و محیط اطراف داره ولی نباید زیر هشتاد یا بالای صد باشه چون امکان پلاسمولیز یا تورژسانس سلول هستش حالا دکتر شما احتمالاً براساس داده های دیگه یا آزمایشات قبلی تون تشخیص آنمی داده چون اگر تالاسمی بود اون میزان ferritin,هموگلوبین و گلبول قرمز هم خیلی میومد پائین.نگران تالاسمی نباشید.
چرا،ترکیبات آهنداره در اصل،بالا توضیح دادم دیگه :-" مقدارش و اینا رو :د چیز دیگه ای بود منظورتون؟ :-"

من ازمایش IGE دادم بعد رفرنسش زده 200 .

مال من 516 عه :-"

مشکل زیادی نداره این ؟ با دارو درست میشه ؟
:-<

با سلام
لطفا آزمایش من را تحلیل کنید خیلی خیلی نگرانم با تشکر

اینم آدرس لینک فایل

http://uupload.ir/files/k633_photo_2015-05-21_14-03-42.jpg

به نقل از sadlove :
من ازمایش IGE دادم بعد رفرنسش زده 200 .

مال من 516 عه :-"

مشکل زیادی نداره این ؟ با دارو درست میشه ؟
:-<
IgE چی؟ بقیه ایمونوگلوبولینا ر هم باید در نظر گرفت، میتونه نشونه عفونت مضمن یا دریافت واکسن باشه

به نقل از rabin78 :
با سلام
لطفا آزمایش من را تحلیل کنید خیلی خیلی نگرانم با تشکر

اینم آدرس لینک فایل

http://uupload.ir/files/k633_photo_2015-05-21_14-03-42.jpg
بیماری عفونی شدید، کم خونی، التهاب شدید....
آزمایشو تکرار کنین، یه هیستوری از مناطقی ک بودین تهیه کنین

پاسخ : تحلیل آزمایش خون-

آزمایش را تکرار کردم ولی همشون تو همون رنج می باشد رفتم دکتر فعلا بیوپسی کرده جواب بیوپسی را فعلا نداده و آزمایش خون که دادم گفته cml می باشد نظر شما چیه ؟

Back
بالا