لطفا بیشتر توضیح بدید.به نقل از ALI GHOTBI rataniot :سال دوم کلا از بیخ و بن با سال اول فرق داره! از منابعش بگیر تا کلاسا و ساعت مطالعه و شیوه ی خوندن و ...
کسی که میخواد واسه سال دوم بخونه نباید به سال اولش فقط نگاه کنه و تصمیم بگیره...
لطفن چجوابمو بدین دیگهبه نقل از nazanin.f :بچه ها من امسال همه میگفتن 300میاری خرابشم کنی میشه800حالا یه بدشانسی بزرگ اوردم تو همه درسا به تسلط کافی رسیده بودم اخرین سنجش شدم200با این رتبم امکانش هست پزشکی یا دارو بیارم ولی اون شهرایی که میخوام برم احتمالش کمه حالا اگه بخوام بمونم نمیدونم شرایط روحیم چجوری باشه چون این ی سالو خیلی برام سخت گذشت بعد اگه بمونم چی بخونم؟؟باور کنید صفحه کتابم یادمه.بمونم یا برم ازاد پزشکی بخونم؟؟؟از طرفی معلمام میگن اصلا دارو هم قبول شی حق تو نیست...میترسم بمونم وسطا نتونم دیگه بخونم..امسالم با این که مدرسه میرفتم و با دوستام در ارتباط بودم خیلی اذیت شدم بعضی روزا نمیتونستم بخونم با وجود اینکه خسته نبودم و درسای جدید میخوندم ولی حالا...شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟

من ! اولن ! اگه رشته ای که میخوای بیاری میاری بخاطر هر نمون واسه سال بعد!!!به نقل از nazanin.f :بچه ها من امسال همه میگفتن 300میاری خرابشم کنی میشه800حالا یه بدشانسی بزرگ اوردم تو همه درسا به تسلط کافی رسیده بودم اخرین سنجش شدم200با این رتبم امکانش هست پزشکی یا دارو بیارم ولی اون شهرایی که میخوام برم احتمالش کمه حالا اگه بخوام بمونم نمیدونم شرایط روحیم چجوری باشه چون این ی سالو خیلی برام سخت گذشت بعد اگه بمونم چی بخونم؟؟باور کنید صفحه کتابم یادمه.بمونم یا برم ازاد پزشکی بخونم؟؟؟از طرفی معلمام میگن اصلا دارو هم قبول شی حق تو نیست...میترسم بمونم وسطا نتونم دیگه بخونم..امسالم با این که مدرسه میرفتم و با دوستام در ارتباط بودم خیلی اذیت شدم بعضی روزا نمیتونستم بخونم با وجود اینکه خسته نبودم و درسای جدید میخوندم ولی حالا...شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟

خب خیلی سخته بری یه شهر دیگه خوابگاهی بشی؟ به نظر من که حیف رتبه ت! اگه آشنا هم داشته باشی میتونی سریع بعد از یک ترم انتقالی بگیری! یا اصن میتونی یکی دو ترم بخونی بعد دو ترم مهمان بشی و معدلت خوب (بالا 17 18) بشه بعد انتقال دائم بشی(فکر کنم یه مقداری پول هم میگیرن اون دو ترمی که مهمان هستی)به نقل از Argon :سلام
یک بار این جا پست دادم....
نمی دونم اولویت سوم را پر کنم یا نه!!! با توجه به این که انتقالی گرفتن هم سخته...
ترم یک شیراز ترم دو شیراز،، اولویت شوم را چی کار کنم؟
بزنم یا برم پشت کنکور؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنبد.

درودبه نقل از Niloof@r :خب خیلی سخته بری یه شهر دیگه خوابگاهی بشی؟ به نظر من که حیف رتبه ت! اگه آشنا هم داشته باشی میتونی سریع بعد از یک ترم انتقالی بگیری! یا اصن میتونی یکی دو ترم بخونی بعد دو ترم مهمان بشی و معدلت خوب (بالا 17 18) بشه بعد انتقال دائم بشی(فکر کنم یه مقداری پول هم میگیرن اون دو ترمی که مهمان هستی)