• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پشت کنکوری شدن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پشت کنکوری شدن

.

به نقل از ALI GHOTBI rataniot :
سال دوم کلا از بیخ و بن با سال اول فرق داره! از منابعش بگیر تا کلاسا و ساعت مطالعه و شیوه ی خوندن و ...
کسی که میخواد واسه سال دوم بخونه نباید به سال اولش فقط نگاه کنه و تصمیم بگیره...
لطفا بیشتر توضیح بدید.

• لایک
امتیازات: a17

به نقل از nazanin.f :
بچه ها من امسال همه میگفتن 300میاری خرابشم کنی میشه800حالا یه بدشانسی بزرگ اوردم تو همه درسا به تسلط کافی رسیده بودم اخرین سنجش شدم200با این رتبم امکانش هست پزشکی یا دارو بیارم ولی اون شهرایی که میخوام برم احتمالش کمه حالا اگه بخوام بمونم نمیدونم شرایط روحیم چجوری باشه چون این ی سالو خیلی برام سخت گذشت بعد اگه بمونم چی بخونم؟؟باور کنید صفحه کتابم یادمه.بمونم یا برم ازاد پزشکی بخونم؟؟؟از طرفی معلمام میگن اصلا دارو هم قبول شی حق تو نیست...میترسم بمونم وسطا نتونم دیگه بخونم..امسالم با این که مدرسه میرفتم و با دوستام در ارتباط بودم خیلی اذیت شدم بعضی روزا نمیتونستم بخونم با وجود اینکه خسته نبودم و درسای جدید میخوندم ولی حالا...شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟
لطفن چجوابمو بدین دیگه :-w

به نقل از nazanin.f :
بچه ها من امسال همه میگفتن 300میاری خرابشم کنی میشه800حالا یه بدشانسی بزرگ اوردم تو همه درسا به تسلط کافی رسیده بودم اخرین سنجش شدم200با این رتبم امکانش هست پزشکی یا دارو بیارم ولی اون شهرایی که میخوام برم احتمالش کمه حالا اگه بخوام بمونم نمیدونم شرایط روحیم چجوری باشه چون این ی سالو خیلی برام سخت گذشت بعد اگه بمونم چی بخونم؟؟باور کنید صفحه کتابم یادمه.بمونم یا برم ازاد پزشکی بخونم؟؟؟از طرفی معلمام میگن اصلا دارو هم قبول شی حق تو نیست...میترسم بمونم وسطا نتونم دیگه بخونم..امسالم با این که مدرسه میرفتم و با دوستام در ارتباط بودم خیلی اذیت شدم بعضی روزا نمیتونستم بخونم با وجود اینکه خسته نبودم و درسای جدید میخوندم ولی حالا...شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟
من ! اولن ! اگه رشته ای که میخوای بیاری میاری بخاطر هر نمون واسه سال بعد!!!
شغل اینده اگه همونه نمون سال بعد!!!
واسه شهر و کلاسش نمون سال بعد !!!

دختر هستی میتونی منتقل بشی بعدن به شهرخودت

ولی مهم برات رشته باشه در درجه اول . میاری ایشالا .
دارو رشته ی فوق العاده ای هس ! من دارو نیستم ولی یک از دانشجوهاش خییییلی بهم اصرار میکنه بیا دارو. خیلی چیزای خوب داره و عالیه . واقعن وسوسه میکنه داروشناسی ادم رو . شیک . تمیز مجلسی :-"
ضمنا سه رشته ی اول پزشکی اونقدرام دانشگاه تو شغل اینده موثر نس . چیزی که مثلن رشته های ریاضی خیلی تلاش میکنن واسه اعتبارش

سلام
یک بار این جا پست دادم....
نمی دونم اولویت سوم را پر کنم یا نه!!! با توجه به این که انتقالی گرفتن هم سخته...
ترم یک شیراز ترم دو شیراز،، اولویت شوم را چی کار کنم؟
بزنم یا برم پشت کنکور؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنبد.

همه مخالفن...
تقریبا هیشکی نمیذاره بمونم پشت کنکور...
اما...
من تصمیمو گرفتم!
من نمی دونم قراره سال دیگم مث امسالم شه یا نه...اما تهش اینه که بعدا تو ایندم لعن و نفرین نمی کنم خودمو که چرا1سال نموندم که ایندم اونجوری ک میخواد رقم نخورده...

ما میمونیم...
از مهرم شروع میشه برنامم...
ازمونای سنجشم میرم امسال...
تمام...
شروع دوباره.

به نقل از Argon :
سلام
یک بار این جا پست دادم....
نمی دونم اولویت سوم را پر کنم یا نه!!! با توجه به این که انتقالی گرفتن هم سخته...
ترم یک شیراز ترم دو شیراز،، اولویت شوم را چی کار کنم؟
بزنم یا برم پشت کنکور؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنبد.
خب خیلی سخته بری یه شهر دیگه خوابگاهی بشی؟ به نظر من که حیف رتبه ت! اگه آشنا هم داشته باشی میتونی سریع بعد از یک ترم انتقالی بگیری! یا اصن میتونی یکی دو ترم بخونی بعد دو ترم مهمان بشی و معدلت خوب (بالا 17 18) بشه بعد انتقال دائم بشی(فکر کنم یه مقداری پول هم میگیرن اون دو ترمی که مهمان هستی)

به نقل از Niloof@r :
خب خیلی سخته بری یه شهر دیگه خوابگاهی بشی؟ به نظر من که حیف رتبه ت! اگه آشنا هم داشته باشی میتونی سریع بعد از یک ترم انتقالی بگیری! یا اصن میتونی یکی دو ترم بخونی بعد دو ترم مهمان بشی و معدلت خوب (بالا 17 18) بشه بعد انتقال دائم بشی(فکر کنم یه مقداری پول هم میگیرن اون دو ترمی که مهمان هستی)
درود
مسئله هزینه اش نیست....
الان درباره انتقالی مشکل اینه که سه تا نظام اموزشی مختلف تو کشور داره اجرا میشه...
انتقالی هم فقط بین دانشگاه های هم شیوه مقدوره...از اصفهان هم این جور که صبح بهم گفتن نمی تونم بیام شیراز ~X(
واقعا نمی دونم چی کار کنم ~X(

طبق دفترچه برای انتقالی به شیراز:
با توجه به اجراي برنامه آموزشي جديد رشته پزشكي (طبق مصوبات شورايعالي برنام هريزي علوم پزشكي) امكان جابجايي و
انتقال پذيرفته شدگان، صرفاً بين دانشگاه هاي علوم پزشكي: اهواز (جندي شاپور)، بابل، تهران، شاهرود، شهيد بهشتي تهران، شيراز، قزوين، كرمان، لرستان، مازندران، همدان و يزد، با رعايت ساير ضوابط و در صورت يكسان بودن برنامه ارائه شده بين دانشگاههاي مذكور مقدور ميباشد.

بنابراین اگر قصدت انتقالی به شیرازه اولویت سوم فقط یکی از اینا رو میتونی بزنی.
بعد تهران و بهشتی، کرمان و همدان دانشگاه های بهتری هستن، فک کنم

ولی چون پسری زیاد روی انتقالی حساب نکن. البته دیدم پسرها هم با عنوان اینکه پدر و مادر پیر و بیمار دادن تونستن انتقالی بگیرن

• لایک
امتیازات: Argon

نفهمیدم کجا بگم اینو

پویا مجیدی بود یه بار سرش دعوا شدیم تقریبا که چرا همش. صد میزنه!

برید سایت کانون ...رتبه های برتر شهر و استان....استان کردستان...شهر بانه...قسمت کارنامه ی پویا مجیدی نظرات بچه ها رو بخونید

Back
بالا