امتحانش کردم. ولی موقع امتحان نمی شه همه اونا را گوش کرد.به نقل از ßehianoa :اگه من میز جلو بودم به رکودر خوب تو جامیز میزاشتم تا حرفهای استاد رو ضبط کنه.
سودش فقط مال شب امتحانه اما ضررش مال یه عمر!!!!!!!!!!!!! پدر دست من بیچاره درومده!به نقل از احمدرضا.ج :به نظر من هر کاری سود و ضررهایی داره اما به نظر من سود این کار بیش از ضررش هست
کی خواست از وزارتی بخونه؟به نقل از newthink :معمولا تو اینجور درسا نمیشه درست حسابی فهمید تو کتابای وزارتی چی نوشته!..ولی خب درسایی مثل دین و زندگی نیاز ندارن!
کپی گرفتنم خوب نیس دردسراش خیلی زیاده..تازه ممکنه جزوه طرفو نفهمی چی نوشته
خب باید تایپی باشه دیگه! اگر تایپ بشه مشکلی نیستبه نقل از Cheshba2mi :دبیر فیزیک ما خودش جزوه مینویسه و تحویل ما میده! منتها اینقد خوش خط :-& مینویسه که ما کل ساعتو مجذوب خط نستعلیقش میشیم!
این روشم خیلی به درد نمیخوره چون بیشتر دانش آموزا کل وقتشونو سر کلاس صرف ریسه رفتن میکنن و به درس گوش نمیکنن!![]()
من کی گفتم برامون بهتر بود؟؟؟گفتم اون موقع باز موقع نوشتن یه چیزی از درس حالیمون میشدبه نقل از mira :الان می گین براتون بهتر بود جزوه می نوشتین. بعد می گین با جزوه نوشتن مخالفین؟؟!کمی تا قسمتی ابری موافقم.
آهان ببخشید. خب آره توی بعضی از درس ها این طوری بهتره. مثل دین و زندگی؛ چون نیازی به یادگیری اولیه نداره.به نقل از ParNiaN.D :من کی گفتم برامون بهتر بود؟؟؟گفتم اون موقع باز موقع نوشتن یه چیزی از درس حالیمون میشد
گفتم با اینکه جزوه رو خودشون بهمون بدن بیشتر موافقم
موقع خوندن هم راحت تره
به نظر خودتون دلیلش قانع کنندست؟ البته من نخوندم ولی میدونم که باید دلیلش الکی باشهبه نقل از saye3000 :پشت جلد کتاب های عربی(یا شاید هم قرآن) راهنمایی نوشته بود چرا عربی میخوانیم؟
میتونید برید از اونجا نگاه کنید :).
به نقل از SMART_BOY :بچولی ها به نظر شما این درس هایی که می خوانیم مفیدن یا نه؟؟؟؟؟
منظورم درس هایی که نه به درد دنیامون می خوره نه به درد آخرتمون .......
تو mbc مدارس ژاپن رو نشون می داد که مثلا بچه هاشون مثل ما ضرب و تقسیم نمی خوندن چون می دونستند با ماشین حساب 3سوته می شه حساب کرد اما ریاضی کاربردی یا کلا درس های کاربردی بهه اونه یاد می دادن مثلا این که بدونیم اورست 8848 هست یا 8884 چه به درد میخوره؟؟؟؟
یا اینکه بدونیم قد اقا محمد خان چقدر بوده؟؟؟
یا......................................![]()
![]()
جدا از اون خیلی هم درسای تکراری میخونیم.مثلا ما اول راهنمایی که بودیم،یه کتاب مال سمپاد بود به اسم طبیعت در حرکت.یه فصل گرما داشت،دقیقا عین همونو دوم راهنمایی تو کتاب وزارتی خوندیم و باز عین همونو حالا با چند تا فرمول اضافه تر اول دبیرستان خوندیم.به نقل از GABRIELE :ولی در کل نظام اموزشی ما طوری هستش که فقط ما در حال حفظ کردن درسا هستیم! جای اینکه کاربرد و استفادشون رو یاد بگیریم فقط حفظشون می کنیم! که این اصلا خوب نیست!