خون دادن شب احیا بود قبل از شروع احیا رفتن اونجا که حاج حسین انصاریان تو تهران احیا ردیف میکنه بعد احیا تموم شدیعنی حالش جااومد با زور 5لیوان اب طالبی و کیک بلندشده بود اون ادمه 

ربطی به صبح و شبش نداره. معمولا توی ماه رمضان شب ها میرن. مثلا الان مراکز اهدا تا ساعت یک و نیم شب باز هستن و خون میگیرن!به نقل از M.B.Z :من یه چیزی بگم!فک کنم فقط اولِ صبح میشه خون داداشما گفتید شب
و اینکه خیلی بدنِ شخص دهنده باید سالم باشه و اینا...من کم خونی دارم وگرنه حتما میدادم![]()

نترس. کیسه خون پایین تخت هست و شما نمیبینیشبه نقل از sandra :منم دوس دارم ولی اون الاکلنگ کیسه خون میبینم حالم بد میشه:-[
ولی هستمچشامو میبندم اونجا

واقعا نزدیک به 95% از افراد بعد از خون دادن هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد. طبیعیه که یه کم افت فشار و انرژی به وجود بیاد که با کمی استراحت و مصرف مایعات خیلی سریع جبران میشه. مگر اینکه کسی واقعا دیگه بدن خیلی ضعیفی داشته باشه که خب معمولا اونجا از اینجور آدما خون نمیگیرن.به نقل از سُـــرفه :عزیزان، یه توصیه. خون دادن خیلی کار خوبی هست. و بنده شخصاً یکبار این حرکت رو زدم. اما حواستون به غذا هایی که قبل خون دادن می خورین ( و البته طبیعت بدنتون ) باشه. نشه که برین یه واحد خون بدین از حال برین دو واحد بهتون تزریق کنن. یه تحقیقی قبلش بکنین.

به نقل از Mina.A :بچه ها من یه چیز بگم؟
من دلم واسه پیرمرد پیرزن هایی که تو خونه سالمندان هستن خیلی میسوزه.خیلی تنهان تفلکی ها.
روزای عید چشمشون به دره.
میگم روز عید فطر دوتا گل بخریم بریم خانه سالمندان.
حداقل اونایی که تهرانن میتونن جور کنن باهم بریم![]()

که کم خونی هم حساب میشه ... 

به نقل از Hespride :باشه خب. فقط بالای 18 ها بیان
آسایشگاهم فکر خوبیه. اما فعلا بحران خون داریم
ضمنا در مورد کم خونی دیگه یقین دارم مشکلی نداره