August McJoseph
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- هاش II
- شهر
- مشهد
توی این تاپیک هر خبر علمی جالبی رو که خواستید بقیه بدونند رو میتونید بذارید،
از کشفیات جدید و مسائل جالبی که بنظرتون هستش و میخواید بقیه بدونند ،
بهتر از اینه که یه عالم تاپیک که تنها یه پستشون محتوا داشته باشه و اون فقط یه خبر باشه داشته باشیم که پرت و پلا بشه موضوعات و نامرتب باشه.
یسری اصولی رو باید رعایت کنید(تو این پستای اول اگه که یه وقت میبینید رعایت نشده بخاطره اینه که قدیمی هستن)
- اینکه مسلما می بایست اخبار مربوط به زیست شناسی و مسائل مربوط به اون باشند.
- کمی تا قسمتی جنبه ی جذاب داشته باشند بهتر هستش.
- کپی پیست نکنید دوستان، سعی کنید برداشت خودتون و اونچه توجه خودتون رو توش جلب کرده که باعث شده جالب بدونیدش و برای اینجا خوب بدونید رو بگید و موضوعش و برای بقیه ی اون سورس بدید به اصل خبر که هرکی علاقه منده بره بخونه و الکی هم طولانی نشه و تاپیکم کثیف و بی نظم بنظر نرسه.
- حتما منبع رو فراموش نکنید.
- حدالمکان از بلد کردن و تغییر رنگ و اینا برای خوشگلتر شدن پستتون استفاده کنید خیلی بهتره.
همینا فعلا.
× [ویرایش در تیر ۹۴]
سلام :]
علاوه بر قوانین بسیار مهمی که بالا فهرست شده، پیشنهاد میکنم از وبسایتهایی از قبیل Science News، Nature News و Science Daily News استفاده کنید برای یافتن اخبار مناسب که به سادگی تشریح شدن؛ تأکید میکنم، خودتون اخبار رو به طور خلاصه و طبق فهمتون بنویسید.
از کشفیات جدید و مسائل جالبی که بنظرتون هستش و میخواید بقیه بدونند ،
بهتر از اینه که یه عالم تاپیک که تنها یه پستشون محتوا داشته باشه و اون فقط یه خبر باشه داشته باشیم که پرت و پلا بشه موضوعات و نامرتب باشه.
یسری اصولی رو باید رعایت کنید(تو این پستای اول اگه که یه وقت میبینید رعایت نشده بخاطره اینه که قدیمی هستن)
- اینکه مسلما می بایست اخبار مربوط به زیست شناسی و مسائل مربوط به اون باشند.
- کمی تا قسمتی جنبه ی جذاب داشته باشند بهتر هستش.
- کپی پیست نکنید دوستان، سعی کنید برداشت خودتون و اونچه توجه خودتون رو توش جلب کرده که باعث شده جالب بدونیدش و برای اینجا خوب بدونید رو بگید و موضوعش و برای بقیه ی اون سورس بدید به اصل خبر که هرکی علاقه منده بره بخونه و الکی هم طولانی نشه و تاپیکم کثیف و بی نظم بنظر نرسه.
- حتما منبع رو فراموش نکنید.
- حدالمکان از بلد کردن و تغییر رنگ و اینا برای خوشگلتر شدن پستتون استفاده کنید خیلی بهتره.
همینا فعلا.
× [ویرایش در تیر ۹۴]
سلام :]
علاوه بر قوانین بسیار مهمی که بالا فهرست شده، پیشنهاد میکنم از وبسایتهایی از قبیل Science News، Nature News و Science Daily News استفاده کنید برای یافتن اخبار مناسب که به سادگی تشریح شدن؛ تأکید میکنم، خودتون اخبار رو به طور خلاصه و طبق فهمتون بنویسید.

است برای آینده ی اورگان ها و اعضای مصنوعی

اما جذابیت این موضوع این جا ست که 100 برابر بیشتر از بقیه افراد در مقابل کویید و سارس مقاومند بدن این افراد حتی می تواند جهش های بعدی ویروس پیش بینی کنه تحقیقاتی درباره سد های ژنتیکی که ممکن است در این افراد به وجود آمده باشد در حال انجامِ این افراد در مقابل بسیاری از ویروس ها دیگر هم مقاومت نشون داده