• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث در مورد مدیران قدیم و جدید مدرسه‌های تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث در مورد مدیران قدیم و جدید مدرسه‌های تهران

به سلامتي و ميمنتو الحمدالله مدير ما عوض شد!
هوووووووررررررراااااااا!

همینک بدترین مدیری که دیدم تو عمرم توی حلیه
هنوز که پرچم بالاس ولی فک کنم با این سیاست های احمقانه که دارن تا 3 سال دیگه هیچی از حلی نمونه

خب خدارو شکر که استرس هایی که تا اوایل امسال واسه مدیر جدید داشتیم الکی بوده ، واقعا میتونم بگم مدیرمون عالیه ، حداقل تا الان که فوق العاده کار کردن .
از نظر ارتباط با بچه ها ، حمایت از بچه ها ، توجه به پیشنهادات و انتقادات بچه ها ، برنامه های مدرسه و ...
تا الان که همه تلاششونو کردن و ما راضی ایم /m\ (ایشالله از این به بعد هم با همین روال پیش میرن ) :-"

مدیر حلی یک آدمیه که قدرت زیادی داره شاید خیلیا یسری رفتاراشو نپسندن و یکم رفتارای غیر طبیعی داره ولی خب از شخصش خوشم میاد البته یسریا دور و برش هستن که نباید باشن و نبودن بهتر بود ولی در کل موجود خوب و فان و قدرتی ایه

در مورد مدیر اول ما خانم سلامت ک سه سال پیش به خاطر بهتر شدن مدرسه رفتن :-\ که حرفی ندارم خوب بود ولی نه خیلی عالی. ولی مدیر بعدیش و بعدترش که این دوسال آخر با ما بود باید بگم که از امتحانات نهایی گرفته تا کنکور کاملا با یه برنامه از پیش تعیین شده گند زد تو زندگی همه ما .تو کل کلاس ریاضیا ما سه تا سه رقمی داشتیم که همه ش تلاش خودشون بود، بقیه مون م اوووووت 8-| از ویژگی های مهم مدیرمون اینه که هیچ مشاوری حاضر به همکاری باهاش نشد و ما عملا مشاور نداشتیم دوسال . در بحث دبیر م که ما از تابستوت سوم دعوا کردیم که فلانی رو نمیخواهیم تا 20 خرداد امسال ~X(( البته دبیرایی که نمیخواستیم شامل همه میشد بجز 3 یا4تاشون)کلا قصه فرزانگان زینب رو تو این سه سال اگه کسی شنیده باشه واقعا گریه ش میگیره . البته شرایط ما بیشتر مربوطه به آموزش پرورش شهر ری که البته همونجا م شهید بهشتی ها شرایطشون عالیه. :-L کلا برای هرکسی بجز بچه های خودمون تعریف کنیم درک نمیکنن فک میکنن ... خلاصه ببخشید سرتون رو درد آوردم من زیاد پست نمیدم ولی در مورد مدیر عزیزمون ... X-( ( واقعا شکلک عصبانی تری لازمه مسئولین رسیدگی کنن)هنوز تو خواب باهاش دعوا میکنم :|

در مورد مدیر اول ما خانم سلامت ک سه سال پیش به خاطر بهتر شدن مدرسه رفتن :-\ که حرفی ندارم خوب بود ولی نه خیلی عالی. ولی مدیر بعدیش و بعدترش که این دوسال آخر با ما بود باید بگم که از امتحانات نهایی گرفته تا کنکور کاملا با یه برنامه از پیش تعیین شده گند زد تو زندگی همه ما .تو کل کلاس ریاضیا ما سه تا سه رقمی داشتیم که همه ش تلاش خودشون بود، بقیه مون م اوووووت 8-| از ویژگی های مهم مدیرمون اینه که هیچ مشاوری حاضر به همکاری باهاش نشد و ما عملا مشاور نداشتیم دوسال . در بحث دبیر م که ما از تابستوت سوم دعوا کردیم که فلانی رو نمیخواهیم تا 20 خرداد امسال ~X(( البته دبیرایی که نمیخواستیم شامل همه میشد بجز 3 یا4تاشون)کلا قصه فرزانگان زینب رو تو این سه سال اگه کسی شنیده باشه واقعا گریه ش میگیره . البته شرایط ما بیشتر مربوطه به آموزش پرورش شهر ری که البته همونجا م شهید بهشتی ها شرایطشون عالیه. :-L کلا برای هرکسی بجز بچه های خودمون تعریف کنیم درک نمیکنن فک میکنن ... خلاصه ببخشید سرتون رو درد آوردم من زیاد پست نمیدم ولی در مورد مدیر عزیزمون ... X-( ( واقعا شکلک عصبانی تری لازمه مسئولین رسیدگی کنن)هنوز تو خواب باهاش دعوا میکنم :|

آخ ک تو مدرسه ی ما چ داستانایی ک نبوده!! مدیر فعلی ک مدرسه ی ما دست شونه (خانم زیرک) که بسی بهتر از مدیر قبلی اند خیلی کمک کردن و اوضاع کنکور مدرسه مون خیلی بهتر شده نسبت به شرایط پیچیده ای ک مدرسه ی ما داره میگذرونه... مثلن امسال ۱۳ نفر از ریاضی هامون زیر ۱۰۰۰ شدن با شروع از ۳۸! :) (خبرای خوبم بگیم تو این روزای سخت!)

مثلن امسال ۱۳ نفر از ریاضی هامون زیر ۱۰۰۰ شدن با شروع از ۳۸! :) (خبرای خوبم بگیم تو این روزای سخت!)
بعله: ))) چند وقت پیش اومدم مدارکمو بگیرم دیدم
من فقط خانم صادقی رو میشناختم... گف خیلی خوب شده شرایط و اینا...
ولی 92-94 له شدن :/
انشاءالله که از این به بعد همه ش خوب باشه:)

Back
بالا