• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdieh seyyedi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

• نداره

رای‌ها: 76 43.4%
  • داره

رای‌ها: 99 56.6%

• رای‌دهندگان
    175
پاسخ : به نظر شما کار زنونه مردونه داره؟؟

به نظر من زن باید استقلال مالی داشته باشه

و به دور از خرد هست ک بگیم اگر زن کار کنه مرد خرجی نمیده بهش!!

چیزی که وجود داره اینه ک زن ها اگر استقلال مالی نداشته باشند اونوقت جامعه هر روز مرد سالار تر میشه و هر اجباری که بخواد میتونه به زن ها تحمیل کنه ، چون زن ها دیگه خودشون نمیتونن از پس خودشون بر بیان و نیازمند یک مرد میشن یا پدر یا شوهر یا جد پدری و...

اگر الان زنان حق تحصیل دارند تنها دلیلش اینه ک قبل از ما زنانی کار کردن و ثابت کردن که یک شهروند هستند نه یک مادر دختر و... که فقط در بودن یک مرد تعریف میشه هویتش!!!

:‏|‏

یه سری کار ها هست که یه خانوم با تموم علاقه ای که بهش داره نمیتونه انجامشون بده
باید قبول کنیم زن یه موجود ظریف و شکنندست
و واسه کار سخت ساخته نشده
چرا یه زن باید رفتگر یا گارگر ساختمون بشه( از نظر سختی کار میگم)
وقتی میتونه بشینه تو خونه و به ناخوناش رسیدگی کنه؟
یه حتی بره کلاسای مختلف و از زندگیش لذت ببره؟
مطمعنم شاید اولش اون کار واسه یه زن جذاب باشه ولی تا کی؟ بالاخره از سختی کار و تنش هایی که بهش وارد میکنه خسته میشه
شما موافق نیستین؟ :-? :) :-* :)

به نقل از arez0u :
مطمعنم شاید اولش اون کار واسه یه زن جذاب باشه ولی تا کی؟ بالاخره از سختی کار و تنش هایی که بهش وارد میکنه خسته میشه
کلا هرچی کاره سخته ماله ما پسرای بد بخته!!! شما خانوما مفیدترین کارتون چی میتونه باشه؟
مثلا نهایتش اونم تو کشورایی به غیر از ایران اگر برین تو ارتش!!!
حالا ما پسرا چی؟ بهترین نمونش میشه ارتش و دیگه حالا سخت ترین کارای دنیا ماله ماست... :-w

به نقل از king-kian :
کلا هرچی کاره سخته ماله ما پسرای بد بخته!!! شما خانوما مفیدترین کارتون چی میتونه باشه؟
مثلا نهایتش اونم تو کشورایی به غیر از ایران اگر برین تو ارتش!!!
حالا ما پسرا چی؟ بهترین نمونش میشه ارتش و دیگه حالا سخت ترین کارای دنیا ماله ماست... :-w
شما پسرا کار سخت میکنین درس
تو زندگی بیشتر ممکننه استرس داشته باشین بازم درس
ولی خب اینطوری نگو دگ
در عوض ازادیتونم بیشتره
نمیگم حقتون نیس
مثلن منه بد بخت عقده ای شدم....چرا؟جون تو دلم موند ی بار با 2چرخه برم مدرسه....
ی بار موقع کلاسای تابستونی رفتم با 2چرخه انقد مسخره کردن.....
بیخیال....

:| اصلا قبول ندارم،پس یه مردم میتونه بشینه تو خونه از صب تا شب اخبار و تلوزیون ببینه یا بشینه پای کامپیوتر،یا همچین چیزایی،چه دلیلی داره بره کارگری؟

به همون دلیلی که یه مرد باید بره و اینکارا رو انجام بده :-"
یه نفر یا تحصیلات و مهارت های لازم برای شغل های تخصصی تر داره (یا کسب می کنه) یا کاری که به تخصص کمتری احتیاج داره باید انجام بده مثل کارگر ساده بودن.
خب هدف شغل مشخصه، افزایش کیفیت زندگی. قطعا زنی که بشینه تو خونه به ناخوناش رسیدگی کنه درآمد خانوادش نصف میشه و باید غذا، خونه و ... رو با کیفیت بکمتری داشته باشه.

قطعا زنونه مردونه داره همونطور که پیغمبر اعظم بعد ازدواج مولا علی و حضرت صدیقه طاهره تقسیم کار کردند
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

به نقل از arez0u :

نه موافق نيستم. :-L اين چيزي كه شما دارين توصيف ميكنين "بچه" است، نه يه آدم بزرگسال، حالا چه مرد باشه چه زن.
بله البته، بچه ظريف و لطيفه، شكننده است و بايد بتونه به جاي كار كردن، از كودكيش لذت ببره. ميره مدرسه و مياد خونه بازي ميكنه. كار كردن شايد در ابتدا براش جالب و هيچان انگيز باشه ولي بالاخره از سختی کار و تنش هایی که بهش وارد میکنه خسته میشه
شما موافق نیستین؟ :|
علاوه بر اون، شما اگه سرپرست يه بچه باشين وظيفه دارين تا حد توانتون براي رفاهش تلاش كنين و خوشحال نگهش دارين، ولي هيچ وقت درباره يه تصميم گيري جدي ازش نظرخواهي نميكنين، ميكنين؟

اگه ديد يه زن بزرگسال به زندگي اين باشه، پس عذر ميخوام كه نميتونم يه كلمه از حرفهاش رو جدي بگيرم.

شما نميتونين همه چيزو با هم داشته باشين. اگه ازتون توقع بره تمام روز تو خونه بشينين و خودتون رو باد بزنين و تفريح كنين و خوشگل به نظر برسين، انتظار نداشته باشين كسي كه كار جدي انجام ميده شما رو از همه لحاظ با خودش برابر بدونه.
اگه حقوق برابر ميخواين [nb]هرچند حقوق برابر حق همه ي آدماست، ولي حقيقت اينه كه بايد براي گرفتنش تلاش كنين. [/nb] بايد آماده ي پذيرفتن مسئوليتهاي برابر هم باشيد.

+ مثلن چه كارهايي هست كه "یه خانوم با تموم علاقه ای که بهش داره نمیتونه انجامشون بده"؟؟ ميشه چندتا مثال بزنين؟
هر فردي توانايي انجام يه كاري رو داره ميتونه انجامش بده. مثلن "متقاضي اين شغل بايد بتونه 60 كيلوگرم بار رو جابجا كنه"[nb]يه مثال فيزيكي زدم كه قابل لمس باشه وگرنه لزومن بحثمون درباره قدرت بدني نيست. [/nb]. حالا اگه ميتوني اين كارو بكني بفرما. نميتوني برو بيرون.
من نميتونم همچين وزني رو حمل كنم ولي يه زني كه ميتونه چرا نبايد به اون شغل بپردازه؟ به جنسيتش چه ربطي داره؟

به نقل از arez0u :

علاوه بر چبزایی که گفتند شما مثلا تا کی می تونی تنها هم و غمت رسیدگی به سر و وضع و کلاسای مختلف و ار این جور چیزا باشه؟که بعد ار یه مدتی هم خسته کننده و یکنواخت می شه؟ یا تا کی می تونین برای همین خرج های اموری که گفتین از یکی دیگه پول بگیرید؟(حالا هر کی می خواد باشه پدر و مادر شوهر یا ...)
این طوری واقعا ارضا می شید؟ اجساس بی هودگی بهتون دست نمیده؟ احساس سر بار بودن؟
کار کاره می خواد کارگری باشه یا هر چیزه دیگه بله ممکنه یک نفر توانایی یک کاری رو نداشنه باشه اما همون طور که گفتن کسی که توانایی اون کار رو داره دیگه ربطی به جنسیتش نداره.

من نمی دونم بقیه هم با من موافقن یا نه اما یه نظر من همون اجساس مفید بودن و جدی گرفته شدن از هزار تا از چیزایی که شما گفتین لدت بخش ترن...

من واقعا قبول دارم ک بعضی کارارو فقط مردا و بعضی کارارو فقط زنا میتونن(میتونن نه باید) انجام بدن
فیلم کوزی گونی ، شخصیت علی ،وقتی داش تو بازار ..... میفروخت ، چه قد کریه و زش بود ...نه؟
یا مثلا فرض کنین ی زن بخواد بره تو پالایشگاه های نفت جنوب بین کلی مرد کار کنه... نمی شه که..!

Back
بالا