• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دورهمی بچه های سمپادی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Blaster
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

میتینگ کجا باشه؟

• پارک و شهربازی ارم

رای‌ها: 30 47.6%
  • دربند - درکه

رای‌ها: 27 42.9%
  • جنگل کارا

رای‌ها: 7 11.1%
  • چیتگر

رای‌ها: 19 30.2%
  • آب و آتش

رای‌ها: 18 28.6%

• رای‌دهندگان
    63
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : دورهمی بچه های سمپادی

ئه من فکر کردم فرداست : )) دانشگاه تموم شده اصن نمی دونم چند شنبه اس!

درسته به قیمت آبروی سروش و پگاه تموم شد ولی یخ جمع با اون تلفنا آب شد :دی

خوب بود!
اما به نظرم پانتومیم خیلی بهتر و مناسب تر بود، به خصوص برای اون جمع! نه که جرات حقیقت بد باشه، اما جمع و جریانات مخصوص خودشو میخواد. ضمنا خوب نیس ادم با آرامش دیگران بازی کنه :|
از دوستانی هم که بودن تشکر میکنیم ;D
یک رشد قابل توجه نسبت به قبل، این بود که خدافظی کردیم :-" /m\
جای دوستان خالی
امیدواریم بار بعدی حداقل 20% از کسایی که میگن میایم بیان ;D

الان منم باید بگم خوب بود؟!:))خودتون چی فک می کنید؟!:)) به خوشی دوستان خوشیم ما هم!:)مرسی دوسان خوب بود هر چن من زوئ رفتم ولی خوب بود در کل:)

دست همه دوستانی که اومدن بویژه افرادی که با بازی جرات حقیقت یخ دورهمی رو شکستن و کسایی که برنامه رو ریختن و خودشون نیومدن تشکر کنیم به من خوش گذشت از همه متشکریم

بابا این دیگه چجورشه؟ من کلا فکرمیکردم دانش آموز بیاد دیدم ماشالله اکثریت دانشجوییم. امروز روز نسبتا خوبی بود. هدف تفریحی بود و فکر کنم تفریح محقق شد :دی
با دوستان هم از نزدیک آشنا شدیم. در کل خوب بود. رو حساب اینکه دیر میشه و دخترا اذیت میشن و بچه ها باید زودتر برن قبلش با برنامه اروم موافق نبودیم اما خب از ساعت ۶ تا حدود ۱۰:۳۰ باهم بودیم و اگر ارم بودیم خیلی جالب تر میشد.

یه عکس هم میگذارم البته. چون من عکاس هستم و سروش کمی زودتر رفت و آرمان هم اون لحظه نبود سه نفر عکس کمه :دی

meeting.jpg

با وجود این‌که تقریباً بیشترِ وقت به تصمیم‌گیری گذشت که چی‌کار کنیم، چی بازی کنیم، کجا بریم و ... (:د)، و این‌که دفعه‌های بعد چه‌جوری و کجا باشه برنامه -که نتیجه‌ی خاصی هم نداشت البته و تنها نتیجه‌ش این بود که "باید برنامه داشته باشیم" :)) - بد نبود، خوب بود مرسی ;D

مرسی محمّد بابتِ عکس :د

mersi az eshare mohamad!:Dbebaxshid zood raftim xoob bood doos dasham basham:)

حقیقتا تا امروز زیاد نظرم رو مطهری مثبت نبود و کلا قلدری های 2-3 سال پیششو یادم بود ;D ولی امروز کلا باهاش حال کردم.پسر بسیار بسیار خوبی بود ;)
از دیدارت مفرح شدیم بسی ;D

کاش یه قراری هم بذارین و واسش فرصت هم بذارین که اطلاع رسانی شه امثال من که تا حالا تو این میتینگ و دیدارا نتونستن به خاطر شهرستانی بودن شرکت کنن با شروع دانشگاه که میایم تهران بتونیم شرکت کنیم! :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا