• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

گردهمایی‌ اما یک مشکل...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
بنده به شخصه شاهد تعداد زیادی میتینگ،گردهمایی یا هر چیزی که می‌خواین اسمش رو بگذارید در داخل این سایت بودم و این گردهمایی‌ها موضوعات متفاوتی مثل صحبت درباره‌ي برنامه‌های سایت یا گردهمایی‌های تفریحی داشتند. روند رو که نگاه می‌کنم، حس می‌کنم در گذشته به نوعی بیشتر مردم استقبال می‌کردند یا براشون بیشتر جنبه‌ی فان داشت و این حرفا و این روند تا حدی کاهش یافته تا جایکه به نظرم تعدادی از میتینگ‌های اخیر(اخیر منظورم بازه‌ی وسیعیه) اصلا میتینگ واقعی و درست حسابی نبودند. به شخصه یکی از چیزهایی که همواره به من حس اعتماد به اون گردهمایی می‌داد که باعث می‌شد برم یا تجربه‌ي دوستانی که رفتند رو دنبال کنند، حضور آدم‌های شناخته شده و به خصوص مدیران سایت بود. به شخصه گردهمایی که یک فرد نسبتا غریبه میومد می‌زد حتی رغبت نمی‌کردم جریاناتش رو دنبال کنم. نه برام قابل توجه بود. نه خیلی تلاش می‌کردم برم. یا هر چیز دیگه‌ای که نشون دهنده‌ي مینیمم کشش باشه. مدیرانی هم که میتینگ می‌ذاشتند معمولا از تهران بودند که مثلا آرمیتا ثابتی اشرف می‌ذاشت اگه اشتباه نکنم یا محمد یا حتی سعید زارعیان یادمه. چند تا گردهمایی تفریحی هم خود محمد گذاشت ولی الان موضوعی که هست، موضوع سن هست. به هر حال نسبت به سابق، سن‌ها بالاتر رفته. فردی مثل محمد ۲۱ سالشه، قطعا و یقینا با آدمای هم سن و سال خودش بیشتر حال می‌کنه تا یه پسر ۱۶ ساله. بنده هم مثلا ۱۸ سالمه، هیچ‌جوره با غیر از دوستان محدود خودم و هم سن و سالام با فرد دیگه‌ای حال نمی‌کنم. نتیجه‌ش می‌شه میتینگی مثل این سینمایی که گذاشته شد و یه سری ادم ۱۶ تا ۲۱ سال می‌رن سینما و بعدش می‌شینن اگه اشتباه نکنم پانتومیم بازی می‌کنند یا یک چیزی در همین مایه ها. برای من اصلا این قضیه جالب نیست و فکر نمی‌کنم پیش شما هم جنبه‌ی جالبی داشته باشه. شاید یکی از دلایلی که میتینگ‌های رسمی سایت(موضوعشون سایته) از دو سال پیش تا به حال به صفر رسیده همین باشه که اصلا افراد شناخته شده و مدیران بعضی‌هاشون از سایت رفتند و اون‌هایی هم که هستند رغبتی برای برنامه گذاشتن نمی‌کنند چرا که به هر حال هم سن و سال‌هاشون دیگه نیستند. خلاصه می‌کنم حرفامو، گردهمایی‌هایی بیشتر ازشون استقبال می‌شه معمولا که داخلش افراد شناخته‌شده یا مدیران حضور داشته باشند و حضور این افراد در برنامه‌ها منوط به حضور افراد هم تیپ اون‌هاست. لذا یا همچین افرادی نمیان یا اگه بیان می‌شین یک گروه با رنج سنی گسترده که فکر نمی‌کنم حرف مشترک زیادی داشته باشید.حالا اگر کسی نظری در این رابطه داره بگه. ایده‌ای برای اصلاح این مشکل. یا موضوعات گردهمایی‌ی که مستقل از رنج سنی باشه. یا اصلا بگید که خب مهم نیست استقبال زیاد باشه. خلاصه نظری پیشنهادی چیزی دارید بگید.

پاسخ : گردهمایی‌ اما یک مشکل...

من یه راه حلی پیشنهاد میکنم خاهشا نظراتتون رو در موردش بگید.

ببینید میشه تو هر رنجی یه مدیر قرار داد که کاربر ها با مدیر هم سن خودشون باشن
و در این گردهمایی از همه سنی بیان.نه فقط دانش آموزها و یا فقط فارغ التحصیل ها.
من اون روزی که رفتم میتینگ ،از بیست نفر ده .دوازده نفر فارغ التحصیل بودن.
خوب مشخصه مه شخصی به سن من تو اون جمع حرفی نداشته باشه. یا احساس غریبی احیانا باشه.
برای این موضوع بعضی از دوستان که رابطه اجتماعی قوی تر دارن می تونن که اون جو سنگین رو بشکونن.
.
در کل به نظر من بهترین روش اینه که تو هر سنی یه مدیر باشه که در میتینگ ها به عنوان مسئول بیاد کمک کنه.
منظورم فقط مدیر کل نیست. منظورم شامل مدیر انجمن و یا مدیر داخلی هم میشه.
.
یه راه حل دیگه هم اینه که هر میتینگ برا رده های سنی مختلف باشه.
مثلا علایق یه فرد 15_16ساله با یه فرد 20_21ساله تفاوت داره.
حتی علایق دخترها و پسرها هم امکان داره تفاوت داشته باشه.
پس میشه گفت بعضی از گردهمایی ها برای یه قشر خاص باشه.
.
به نظرم باید برای بهتر شدن این موضوع تلاش کردجای گفت و گو و تبادل نظر داره این قضیه.
البته من یه کاربر معمولی و جدید هستم نسبت به دیگران.
اما مدیران و خاک انجمن خورده ها و افراد با سابقه میتونن ایده ها و نظرات خودشون رو بگن و کمک به این وضعیت.

پیشنهاد من اینه که دختر پسر تفکیک بشه حتما تو میتینگ ها.

به نقل از Ali pasha :
پیشنهاد من اینه که دختر پسر تفکیک بشه حتما تو میتینگ ها.
واقعا یک سوال برای من خیلی مطرحه. چرا، واقعا چرا فکر می‌کنی بامزه هستید؟

به نظر من بستگی به نوع میتینگ هم داره. قبلا هم گفتم واسه قرارای دسته جمعی ، سینما مکان مناسبی نیست. چون اون اوله ک آدما زاید باهم آشنا نشدن میرن 2ساعت تو سکوت فیلمو میبینن(که واسه دیدنش نیازی ب برگزاری گردهمایی نیست)ولی لطفِ میتینگ اینه همه باهم باشن و از کارای جمعی لذت ببرن.هدف اینه. حالا اگه میتینگ جوری باشه ک از اول همه باهم باشن خیلی بهم بیشتر نزدیک میشن تا این مدلی ک ما میریم میشینیم ردیفی ، اسممونو میگیمو باز بعش هرکی کار خودشو میکنه. ینی این میتینگایی ک رفتیم هیچکدوم مناسبِ جمعیت بالا اونم جمعی ک همه باهم غریبن نیست.
اگه مکان حالت تفریحی داشته باشه ، هم جذابیت بیشتری داره م فکر کنم راحتتر افرادو به هم نزدیک کنه. که هی هم مثال زدم تنگه واشی.

و اینکه دانشجوها تا میشینن کنار هم شروع میکنن ب حرف زدن راجع به واحداشونو استاداشونو کارآموزیو ... و یادشون میره این صحبتا واسه بقیه جذابیت نداره. خب میشه ک این حرفایی ک مربوط ب ی رنج سنی خاصیه کمتر زده شه و موضعات بحث چیزایی باشه ک اکثریت علاقه دارن.

و درکنارش بعضی وقتا ی سری میتینگا گذاشته شه واسه یه گروه کوچیکتری ک بیشتر باهم اشتراکات دارن.

من با این موافق نیستم کلا بخوایم همه میتینگا رو دسته بندی کنیم بگیم واسه گروه های مختلف. ب قول پویا یکی از جذابیتایی ک میتینگا داشت دیدن مثلا مدیرا یا آدمای نسبتا شناخته شده ی اینجا بود.حالا اگه بگیم اونا جدا ، دانش آموزا جدا ، جالب نیست. من نظرم اینه این میتینگا باید باعث شه اتفاقا این گروهای مختلف بیشترم به هم نزدیک شن.
مهم ترین موضوعم ب نظرم اینه تو میتیگا هرکسی نچسبه ب دوستای خودش. اینو من قبل هر برنامه ای میگم.اما متاسفانه همه تو اکیپای 2_3تایی خودشونن انگار ک کلا باهم اومدن بیرون و فقط یه معرفی ایم میکنن!

به نقل از پویا م :
واقعا یک سوال برای من خیلی مطرحه. چرا، واقعا چرا فکر می‌کنی بامزه هستید؟
یک سوالی هم که برای خود من مطرحه اینه که تاپیک یعنی چیزی که هرکس نظر خودش رو میگه به شما ربطی داره کی چه نظری داره؟ اگه مخالفی بگو مخالفم!
و در ضمن شوخی نکردم اینجا خیلی جدی گفتم که دختر پسر جدا باشه چون اکثر بچه های سایت دبیرستانی هستند و وقتی دختر میبینن خودشون رو گم میکنن و بالعکس و یک قضای یخی تو میتینگ ها بوجود میاد میتینگ سمپادیا اومدم میدونم چه جو مسخره ای داره!

به نقل از Ali pasha :
یک سوالی هم که برای خود من مطرحه اینه که تاپیک یعنی چیزی که هرکس نظر خودش رو میگه به شما ربطی داره کی چه نظری داره؟ اگه مخالفی بگو مخالفم!
و در ضمن شوخی نکردم اینجا خیلی جدی گفتم که دختر پسر جدا باشه چون اکثر بچه های سایت دبیرستانی هستند و وقتی دختر میبینن خودشون رو گم میکنن و بالعکس و یک قضای یخی تو میتینگ ها بوجود میاد میتینگ سمپادیا اومدم میدونم چه جو مسخره ای داره!
دبیرستانی ها دختر میبینن خودشون رو گم میکنن؟! :))خوبی رفیق؟والا ما ک دور و بریای خودمون رو میبینیم تازه دختر ک میبینن زبون باز میکنن خیلیاشون :))اینی ک شما میگی مال راهنماییه احتمالا..

در مورد راه حل.چیزی ک خیلی میتونه کمک کنه مثلا اینه ک شما قبل میتینگ لیست کسانی ک میان رو بدین تا خودشون ب طور خودجوش سعی کنن با هم آشنا بشن و بهتر از اون میتونه مثلا ی کنفرانس یا چیزی باشه ک افرادی ک میان توی ی محیط همه نظر بدن و کمی بیشتر آشنا بشن
و در مورد موضوع مشترک.من خودم واقعا فکر نمیکردم اختلاف سنی انقد فاحش بتونه جلوی رابطه ی دوستان رو بگیره ولی اینو لمس کردم تو همین سه شنبه ی هفته ی گذشته ک رفتیم..شاید بهتر باشه محوریت سایت باشه.بحث هامون در مورد سایت باشه.خب نقطه ی مشترک همه ی ما سمپادیاست و سمپاد دیگه..

من 2تا میتینگو ک موضوعش سمپادیا و رفع مشکلاتش بود رو بودم و واقعا میتونم بگم جذابیتش از میتینگ سینما هم کمتر بود!
دیگه مگه چقد میشه رو این موضوع مانور داد! خیلی تکراری و اعصاب خوردکنه! مخصوصا مدیرا ک دیگه حالشون بهم میخوره از حرف زدن و گذاشتن میتینگ با این محوریت.

دلیل نمیشه چون تنها موضع مشترک همینه الان ، نشه موضوعات دیگه ای ایجاد کرد.

درسته اختلاف سنیه اثرگذاره اما خود من خیلی دوستام ازم بزرگتر و کوچیکترن. با خیلیا تقریبا فصل مشترکی ندارم اما نزدیکیم بهم.

من نظرم اینه تو میتینگ هرکسی فراموش کنه دوستان نزدیکش رو.سعی کنه باهمه ارتباط برقرار کنه. فک نکنه با یکی ک ازش بزرگتره الان باید رسمی حرف بزنه یا راجع ب سایت یا مشورت واسه انتخاب رشته! میشه خیلی عادی راجع ب همه چی حرف زد.حتی فلان آهنگ و فلان فیلمو ...

و اینکه جنبه ی تفریحی و جمعی ک بیشتر باشه ، ناخودآگاه افراد خیلی بهم نزدیک میشن

به نقل از پوریا عابدی :
دبیرستانی ها دختر میبینن خودشون رو گم میکنن؟! :))خوبی رفیق؟والا ما ک دور و بریای خودمون رو میبینیم تازه دختر ک میبینن زبون باز میکنن خیلیاشون :))اینی ک شما میگی مال راهنماییه احتمالا..
البته در جذاب بودن و بسیار عالی بودن شما شکی نیست
اولا اون نوع برخورد که شما میگی از سوی دخترا اتفاقا یه جور عدم صمیمیت رو نشون میده! جو مختلط صمیمی ندیدی! :)
دومن من تجربه ی خودم از میتینگ رو گفتم یادمه آخرین میتینگی که اومدم نمایشگاه کتاب پارسال بود شما رو دیدم که یه گوشه هر هر می خندیدی و دخترای سایت هم یه گوشه دیگه با هم حرف میزدن و ندیدم گرم باشید با هم آخرش هم خداحافظی کردید.
یادم هم هست همین پویا م هم چسبیده بود به آقای مطهری و از جاش تکون نمی خورد!
بازم بگم یا بسته؟

به نقل از Ali pasha :
البته در جذاب بودن و بسیار عالی بودن شما شکی نیست
اولا اون نوع برخورد که شما میگی از سوی دخترا اتفاقا یه جور عدم صمیمیت رو نشون میده! جو مختلط صمیمی ندیدی! :)
دومن من تجربه ی خودم از میتینگ رو گفتم یادمه آخرین میتینگی که اومدم نمایشگاه کتاب پارسال بود شما رو دیدم که یه گوشه هر هر می خندیدی و دخترای سایت هم یه گوشه دیگه با هم حرف میزدن و ندیدم گرم باشید با هم آخرش هم خداحافظی کردید.
یادم هم هست همین پویا م هم چسبیده بود به آقای مطهری و از جاش تکون نمی خورد!
بازم بگم یا بسته؟
در مهم بودن نظر تو هم شکی نیست رفیق 8-^
حرفتو کاملا قبول دارم.میتینگ نمایشگاه هم دقیقا همینی بود ک تو میگی.حتی یادمه بعدش ک اومدیم خونه من گفتم مطمئنین اسم این میتینگ بود؟(کلا معرفی کردیم قبلش هم سلام کردیم و بعد پرسیدیم شما هم ناهار میخورین؟و گفتن نه و خداحافظی کردیم!)ک جواب گرفتم ک نیت این بار میتینگ نبود بلکه نیت خود نمایشگاه بود بیشتر..ک البته ب نظر من استدلال جالبی نیست
پس حق میدم بت در این مورد
اما سوال من ازت اینه ک مگه در چ حد انتظار داری از ی میتینگ؟اون جو صمیمی ک تو میگی خیلی خوبه ولی مطمئنی اون جو بین دختر و پسر توی همچین میتینگی با زمان کم و تعداد کم حاصل میشه؟...نیاز ب وقت و انرژی بسیار بیشتر از این داره(نمیشه صرفا گفت ک راحت باشید.خب راحت نیستن..)

@پگاه:باز هم ب نظر من دیوار سن خیلی سریع بالا میره.من خودم اونقدر سن رو مهم نمیدونستم اما همین میتینگ سینمای سه شنبه ی گذشته میتونه نشون بده همه چیز رو.
ب نظرم ناچار باید ب گروه گروه شدن میتینگ تن داد

Back
بالا