چی بود این آخه؟ :د تلفظش هم نمیشه کرد، چه برسه به این که حدس بزنیم چیهبه نقل از پوریا عابدی :فنیل کتونوریااصلا هم لوس یا حتی لوث نبود
![]()
بله ! بله !به نقل از ســهیل :شما جزو اونایی بودید که بعدا اومدن ؟!
آخه چه انتظارأتي دارين !!به نقل از مَِهدی.ش :اه ...جدا ؟
خو...شما ها دیر اومدید .قبول داشته باشید که خودتون مقصر بودید .میتونستید خودتون رو معرفی کنید.
چیز خاصی لازم نبود بگید.همیشه میتینگ اول به صِرفه اشنایی هستش. خدا رو شکر ما که تو اتوبوس آب پز شدیم
باو... ناراحت نباشید. اون دوستامون هم آدمای بدی نبودن که.
:لایک
دفه بعد اومدید نزارید جمع یخ بمونه.
بشکنید این یخ رو ..
آره.ولی به زور میشه شکستش.به مرور زمان از بین میره!
شايد ما رو نديدين ! كلي دست تكون داديم !!به نقل از Hespride :بابا خب ادم دست بده مثلا موقع خدافظی، یا لااقل بگه خدافظ خیلی بهتره تا اینکه یهو بره یا مثلا از دور دست تکون بده![]()
باشه باشهبه نقل از آرمان حقیقی :ببینید حرفتون در کل درسته . اما مساله ای که هست اینه که اینکه مثلا جمع یکنواخت بشه باید یه وضعیت 2 طرفه باشه. یعنی اگر کسی جدید هم میاد بالاخره باید یه استارتی برا صحبت زده بشه.حالا یا از این طرف یا از اون طرف. اگر دیدین مثلا از اون طرف استارت زده نشد (مثلا از روز سهل انگاری حتی) به هر حال شما بهتره خودتون یه استارتی بزنید اینجور جاها .مثلا اینکه خودتونو معرفی کنید بعد مثلا بخواید هر کس خودشو معرفی کنه.
به هر حال بعضی جاها که میبینید شرایط اینجوریه مثلا میتونید خودتون بحثی رو شروع کنید. اینکه دیدین بحثی پیش نیومد اون اول دلیل این نمیشه که تا آخر هم جدا کنیم گروه رو. آروم آروم!
در کل قطعا یه مشکلاتی اینا بوده. ایشالله دفعه بعدی
به نقل از ندا مکرم :چی بود این آخه؟ :د تلفظش هم نمیشه کرد، چه برسه به این که حدس بزنیم چیهفنرباغچه :د
به نقل از پگاه :فیلمش رو بسی خوشم اومد منبیشتر جدایی نادر از سیمین و کلا بقیه فیلم های فرهادی
من به اون سبزیبه نقل از پگاه :@ سهیل : شما هم بودی مگه؟از بعد رستوران احتمالا نه؟
![]()
به نقل از محمّد :یک مشکل جدی وجود داشت اونم این بود که بحث چندان مشترکی وجود نداشت. میخواستیم در مورد فیلم حرف بزنیم و واقعا جای حرف زدن داشت اما مشکل این بود که نصف جمع بعد فیلم اومده بودن. جمع هم یک عده دانشجوی فنی بودن یک عده دانشجوی پزشکی و یک عده هم دانش آموز. حرف مشترکی نبود برای شروع بحث !
شما که تقریبا روبه روی من بودید .اون سر اونوریبه نقل از pegah.nodet :آقا من از الان واسه سری دیگه ایده بدم!
انگار به اکثریت اون تیکه آخر ک یه بازی دسته جمعی کردیم ، بیشتر خوش گذشت.چون تاقبلش جو طوری بود ک انگار هرکی با دوستایخودش اومده بیرون
خب نوع میتینگو طوری بذاریم از اول همه باهم باشن! ک دیروزم گفتم تنگه واشی
جاییه ک واقعا ارزش داره بخاطرش تو راه باشی و دسته جمعی هم خیلی بیشتر از پارک و سینما خوش میگذره
اگه از چند روز قبلش هماهنگ کنیم میشه با یه تور هم رفت واسه کسایی که شاید خونوادشون نگران باشن ، چون تور هست و یه لیدری داره ، راحته ک بیان
×دخترای دانشجوی کدوم سر آروم معرفی کردن؟!![]()
به نقل از ســهیل :من به اون سبزی
من شمارو فکر می کنم یادم میاد
اما الان فهمیدم Dr.Eniac رو هم نمیدونم دیدم یا نه !
به نقل از Hespride :پگاهم بود اونجا؟![]()
اومدم بعد سینما اما جو رو که دیدم دلسرد شدم، با یکی از سال بالاییام بودم که ول کرد رفت زنگ زد گفت پاشو بیا فرحزاد.به نقل از پوریا عابدی :آقا بیاین یکی یکی بگین چرا زود رفتین؟!من جواب میخوام
![]()
من که خودم رو معرفی کردم کهبه نقل از مَِهدی.ش :@آقا هسپراید.
:)
راستشو بخواید من خجالت کشیدم صداتون کنم.
راستی من تا جمهوری رفتم اشتباهی
میدون هم بودم تو اتوبوس.
@نیکی ز
بازم میشد یه بار دیگه همه خودشون رو معرفی کنن.
اگه میتینگ قبلی بودید.میدید که هر پنج دقیقه ما خودمون رو معرفی میکردیم.
آقای مطهری هم شاهدن.
--------------------------
باو... من تازه متوجه شدم. که pegah.nodet و میم هم بودن.
ببینید چقدر ما خوب بهم دیگه خودمون رو معرفی کردیم
--------------------------
دفعه بعدی توی میتینگ یادتون باشه اول از همه چند بار (دقت کنید میگم چند بار چون اگه کسی نفهمه فلان شخص کی بوده شآید خجالت بکشه دوباره بپرسه.)معرفی کنید خودتون رو .
.
در ضمن یه سری افراد باید نقش یخ شکن داشته باشن
که یخ جمع شکسته بشه.
در کل میتینگ ها اگه توش بازی دست جمعی باشه بیشتر میچسبه.