• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آتش زدن پرچم یک کشور!؟چرا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Radikal
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آتش زدن پرچم یک کشور!؟چرا؟

پرچم نماد یک کشور،مردمش،ملیتشون و ...هست!واقعا ما با مردم و ملیت کشورایی مثله آمریکاو انگلیس دشمن هستیم عایا؟ ^-^.....
مگه ما با سیاستو سیاستمداراش اختلاف نداریم؟پس توهین به یک ملت چه جایگاهی داره؟ 8-|اگه کشورایی مثه عربستان با سیاستمدارای ما مشکل دارن چرا با آتش زدن پرچممون به ما اهانت میکنن؟مگه ما چی کار کردیم؟ 8-|

مردم با آتش زدن پرچم كشور هاي ديگه اين رو نشون مي دن كه از حكومت اون كشور نا راضي اند
و تأثير زيادي در رابطه ي بين دو كشور داره

خب متاسفانه اين نشونه فقر فرهنگي بعضي آدماي کاذبي که جمعيتمون باهاشون شده75ميليون نفره
اين احمقانه ترين کاره تازه تومدرسه ماپرچم اين 3تاکشوروکشيدن وسط حياط مدرسه ماهاروشون راه ميريم خيلي احمقانه است اصن بالفرض ماکلن باهاشون مشکل داريم ديگه پرچم آتيش بزنيم همه چي حله؟؟يکم عقلشونوبکارنميگيرن!والا!
شايدبعضي مشکلات کوچيک بادرايت کوچيکتر حل بشه که نيازي به اين بچه بازيانباشه که ماهاحتي ازخودمون خجالت بکشيم ولي کو درايت؟؟اين يه عادت تودبستاناوحتي سال بالايياشده که به قول خودشون نشون عظمتشونه يکي نيس بگه ازاينم که بودي بااينکارت پست ترشدي!!
نظرمن بود!!!

یه جور عقدست که میخوان این جوری خالیش کنن!
واقعا براشون متاسفم [-(

شايد تو اين دنيايي كه ملت نميتونن اعتراضشونو درست بيان كنن اتيش زدن پرچم درست باشه و يه راهي واسه نشون دادن اعتراض اما اين از نظر من كاملا غلطه!!!پرچم نشون دهنده هويت وبا اتيش زدنش هويت ملت زير سوال ميره من كاري ندارم كه امريكا يا هر جاي ديگه پرچم ما رو اتيش مي زنن فقط ميدونم جايي براي ناراحتي ما هم نبايد باشه چرا كه ما هم بد تر شو ميكنيم چرا بايد عكس پرچم كف جوراب باشه؟؟؟يا مثلا رو زمين دانشگاه (ازاد واحد تهران جنوب)دانشجو عكس پرچم امريكا رو بكشن ؟؟؟؟اينا اعتراضه يا ....

به نظر من این کار خیلی جالب نیست
اگه ما یا یک دولتی مشکل داریم راهش این نیست
آتیش زدن پرچم یعنی توهین به اون ملت و فقط ملت ها رو با هم دشمن میکنه

بنظرم احمقانس که چی بشه ...
فقط خودمونو خراب می کنیم ...

• لایک
امتیازات: Frost

مسخره س...خب دولت آمریکا با ما مشکل داره مثلا، اگه مردم اونا پرچم کشور ما رو آتیش بزنن ما خوشمون میاد؟؟ معلومه که نه! :-w
ما هم اگه مشکلی باهاشون داریم نباید اینکارو بکنیم، خب مردم اون کشور هم می بینن و بعد هر چی راجع به ما فک کنن حق دارن دیگه... 8-|

به نظر من اگه هم مشکلی هست باید با راه های منطقی حل بشه
آتیش زدن پرچم اونا که کاری رو از پیش نمیبره

عزیزان بیاید ببینیم چه کسی از ما میخواد پرچمی را آتیش بزنیم شعاری را سر بدهیم وخیلی چیزهای دیگر آیا اینها برگرفته از قدرت تعقل و تفکر خودمان هست و یا القای عقاید دیگران که می خواهند ما اینطور فکر کنیم توهین امری 2طرفه نیست در واقع پاسخ یک توهین توهین نیست بلکه جواب توهین درایت است برای بزرگ شدن با ابزارهای دیگر از قبیل ورزشکاری که میتونه با یک آمریکایی کشتی بگیره و در کنارش مردانگی وغیرت ایرانی رو نشون بده پرچمی که بالا می رود بله امروز راه برخورد با توهین دیگران خود را بزرگ نشان دادن در دنیاست با افتخارات خودما

Back
بالا