نامردی نداشتیما ....به نقل از Niloof@r :نه ایشالا میگیری![]()
من خودم وقتی رسیدم به عربی اول یه بار سریع متنو میخونم بعد میرم قواعدو میزنمبه نقل از ایمانــ :درک مطلب عربی کلی از وقت میگیره ، نمیشه هم نزد ، بهترین کار؟؟

نه کلا هرچی میدونی احتیاج داری با خودت ببر. فکر کن داری میری وسط بیایون هیچی نیستبه نقل از gaucho :آب میدن؟!
بعد اینکه میشه آدم هر چی ( خوراکی) که میخواد با خودش ببره؟!
چرا من هی اول صفحه میشم؟!![]()
![]()

من فرمولای فیزیکمو لازم دارم ببرم؟؟به نقل از Niloof@r :نه کلا هرچی میدونی احتیاج داری با خودت ببر. فکر کن داری میری وسط بیایون هیچی نیست![]()

به نظر من به جای شکلات خرما گردو ببرین. شکلات یهو پاسخ نامه تونو کثیف میکنه. بعد دیگه یه مدل شربت بود هی به ما میگفتن: ابلیمو+عسل+یکم گلاب میزاری مقادیری یخ بزنه(نه خیلی که تا اخر ازمون اب نشهبه نقل از z@hra :یه سوال مهم!خوراکی چی ببریم با خودمون سر جلسه؟
![]()
)
کلا هرچیزی که فکر میکنی لازمت میشه ببر، آب هم میدن، ولی داشتن یه بطری آب بهتره، هی حواست نمیره به مسئول پخش کردن آببه نقل از gaucho :آب میدن؟!
بعد اینکه میشه آدم هر چی ( خوراکی) که میخواد میتونه با خودش ببره؟!
چرا من هی اول صفحه میشم؟!![]()
![]()

به نقل از Niloof@r :نه کلا هرچی میدونی احتیاج داری با خودت ببر. فکر کن داری میری وسط بیایون هیچی نیست![]()

بابا استرس یکمش خوبه. بعضیا دیر استرس میگیرن ولی بلاخره استرسو میگیری. همه استرس دارن! تازه بری سر جلسه اینقدر گرم حل سوال میشی استرس یادت میره.به نقل از uniQue :نامردی نداشتیما ....
^-^

نه تو حسودیت میشهبه نقل از Niloof@r :بابا استرس یکمش خوبه. بعضیا دیر استرس میگیرن ولی بلاخره استرسو میگیری. همه استرس دارن! تازه بری سر جلسه اینقدر گرم حل سوال میشی استرس یادت میره.

به جز کاغذ اینا اره میزارن. البته یهو دیدین مسئول جوگیر شد همه چی رو گرفت ازتون. اونجاست که ارامش خودتون رو حفظ میکنین با این فرض میرین جلو که قراره بدن همه چی بهتون.به نقل از gaucho :خب میذارن؟!

اینو خیلی موافقمبه نقل از Niloof@r :بابا استرس یکمش خوبه. بعضیا دیر استرس میگیرن ولی بلاخره استرسو میگیری. همه استرس دارن! تازه بری سر جلسه اینقدر گرم حل سوال میشی استرس یادت میره.
اره بابابه نقل از ▓کاساندان▓ :دختر عمم میگفت آب نبر انقدر دور وبرت آب میارن که دیگه حالت بهم میخوره.... میذارن چهار زانو بزنیم رو صندلی آیا؟؟؟؟
جدی
برای صرفه جویی وقتم که شده ببرین تابخواین صداشون کنین و...به نقل از ▓کاساندان▓ :دختر عمم میگفت آب نبر انقدر دور وبرت آب میارن که دیگه حالت بهم میخوره.... میذارن چهار زانو بزنیم رو صندلی آیا؟؟؟؟
فقط بقیه رو اذیت نکنین کسی کاریتون نداره
به نقل از ایمانــ :درک مطلب عربی کلی از وقت میگیره ، نمیشه هم نزد ، بهترین کار؟؟

به نقل از z@hra :یه سوال مهم!خوراکی چی ببریم با خودمون سر جلسه؟
![]()