و عليكم!به نقل از amin-s :سلام!
دوستانی که رفتن قبلا یا اشنا داشتن!
راسته میگن ازون های گزینه ۲ خعلی سخته؟
برنامه روز 2 ـم تیر بود یا 3 ـم که اصلاحیه خورد و عوض شد .به نقل از بی احســــاسـ... :عاقا مگه فصل 1 - 2 - 3 فیزیک 1 تو کنکور میاد ؟؟؟؟
چرا اینا گزاشتنش تو برنامه ؟؟؟
اینا اوسکلن یا من ؟؟؟
یا کلا دفتر برنامه ریزی من مشکل داره ؟؟؟؟
به نقل از Arminsl :برنامه روز 2 ـم تیر بود یا 3 ـم که اصلاحیه خورد و عوض شد .
گویا شما برنامه جدیدو نگرفتی .
مدرسه که نمیری ؟!به نقل از sara.n :الان کسی پیش قدم نمیشه بگه چطوری بود ؟
تخمین نمره و رتبه بر اساس کنکور :
نمره : 11720
رتبه :100-90
البته خیلی بهتر میتونستم بشم ولی چن تا بی دقتی فاحش دارم..
به نقل از CrazyBoy :مدرسه که نمیری ؟!
چن ساعت در روز میخونی ؟!
آورین!![]()
به نقل از sara.n :چرا اتفاقن میرم خیلی هم تو این هوا گرمی اذیت میشم به خدا !
بستگی به روزش داره! روزایی که مدرسه میرم بین 6 تا هفت و نیم (بالا ترین رکوردم) متغیره
روزای تعطیل هم 11 یا نهایتن 12 (البته هنوز به دوازده نرسیدم)
ولی میانگین بگیری میشه روزی 7 ساعت در کل چون هفته ی پیش 49 ساعت خوندم این هفته هم همون حدودا..
از الان 12 ساعت میخونی بابا شما دیگه کی هستی؟؟؟به نقل از sara.n :چرا اتفاقن میرم خیلی هم تو این هوا گرمی اذیت میشم به خدا !
بستگی به روزش داره! روزایی که مدرسه میرم بین 6 تا هفت و نیم (بالا ترین رکوردم) متغیره
ولی میانگین بگیری میشه روزی 7 ساعت در کل چون هفته ی پیش 49 ساعت خوندم این هفته هم همون حدودا..
واقعا خیلی خوب داری از وقتت استفاده میکنی سعی کن ادامه بدی و به حرف های بقیه هم گوش نکن!به نقل از sara.n :چرا اتفاقن میرم خیلی هم تو این هوا گرمی اذیت میشم به خدا !
به نظرم آزمون اوله!به نقل از ~pesarak~ :سطح سوالا اینطوری خواهند ماند؟
این چه وضعشه؟
پس هی میگفتن سخته و اینا که.....
یا نکنه ازمون اول رو اینطوری دادن که یه سری اعتماد به نفس پیدا کنن و اینا؟
این روال ادامه خواهد داشت یا نه؟مساله این است....
به نقل از CrazyBoy :در زبان عربی نمره خام و تراز شما در حدود میانگین کل شرکت کنندگان در سهمیه است. از این رو توانایی شما در درس مربوطه نسبتاً مطلوب است.
10 درصد زدما!![]()
رتبه هاتونو بگید ببینیم جو اینجا چجوریه!!![]()
من تا امسال قلمچی بودم همش حس میکردم قلمچی خیلی آسونه..پس هی میگفتن سخته و اینا که....
خوب عزیزم من تازه به همون 8 ساعت هم نرسیدم! گفتم که میانگین بگیری با هفته ای 49 ساعت میشه روزی 7 ساعت..این رتبه ها میگن از 8 ساعت شروع کنید برسونید به 12 ساعت...