دوبرابر دینی حجم داره ولیبه نقل از payaaaaam :اگه حجمش اندازه دین و زندگی جامع باشه زیاد هست ولی غیر ممکن نیست خوندنش

براي شيمي 3 سعي كن خيلي سبز بگيري (اگه سال سومي بودي مبتكران بهتر بود ) تخته سياه هم دارم من بد نيست نشر الگو هم دارم اونم شبيه خيلي سبزه ولي طبقه بندي تست هاش ضعيفتره و پاسخ تشريحيش هم ضعيفتره نسبت به مبتكران و خيلي سبز.به نقل از saba987 :شیمی 3 مبتکران خیلی اضافی نگفته؟؟؟ #
ینی مباحثی که تو درسنامه هاش و تست های تالیفی ش گفته واسه کنکور واقعا لازمه؟؟
واسه شیمی 3 در کل چ کتابی مناسبه؟؟؟
زبان فارسی کلک معلم خوبه؟؟
ادبیات خیلی سبز چطوره؟؟؟
دین و زندگی چی ؟؟؟ تست! اصلا لازمه واسه دین و زندگی درسنامه بخونم یا کتاب کافیه؟
لطفا جواب بدید!

به نقل از saba987 :شیمی 3 مبتکران خیلی اضافی نگفته؟؟؟ #
ینی مباحثی که تو درسنامه هاش و تست های تالیفی ش گفته واسه کنکور واقعا لازمه؟؟
واسه شیمی 3 در کل چ کتابی مناسبه؟؟؟
زبان فارسی کلک معلم خوبه؟؟
ادبیات خیلی سبز چطوره؟؟؟
دین و زندگی چی ؟؟؟ تست! اصلا لازمه واسه دین و زندگی درسنامه بخونم یا کتاب کافیه؟
لطفا جواب بدید!

مبحثی و نشر الگو ترجیحا...عالیهبه نقل از "Hot Me~ :سلام
برای ادبیات چجوری کتاب بگیریم به نظر شما ؟؟(یا بهتره بگم چجوری بخونیم؟؟)
مبحثی یا خط به خط؟؟
لطفا کتاب مناسب معرفی کنید.

بچه سئوال کردبه نقل از ʃҊдʐ₤ :یه سئوال : کتاب گاج فیزیک خاکستری با انتشارات جوکار فیزیک خاکستری فرق داره ؟؟؟

)؟؟؟ و عربی چه کتابی برای خوندن بهتره و چه کتابی برای تست زدن؟؟؟
)؟؟؟ و عربی چه کتابی برای خوندن بهتره و چه کتابی برای تست زدن؟؟؟
فیزیک اول:کانون آبی خیلی سبز مبتکرانو...به نقل از maC :خواهشا یه نفر کاملا واضح به من بگه برا فیزیک چه کتابی بگیرم پیش و پایه که خیلی سخت نباشه ( با توجه به این که من ارتباط خوبی با فیزیک ندارم)( از خیلی سبزم خوشم نمیاد !!!)؟؟؟ و عربی چه کتابی برای خوندن بهتره و چه کتابی برای تست زدن؟؟؟

به نقل از بی احســــاسـ... :ریاضی دو چی بگیرم ؟ تستاشو اصلا نمیتونم حل کنم ! در واقع نمیفهممشون ! اکثرا اونجاهایی که با حسابان مشترکن رو میتونم تستاشو حل کنم !!!
+
شیمی دو ، مبتکران خوبه بخرم ؟؟؟ قیمتش چنده ؟؟؟

به نظرم باید یه فرق کوچولو بکنه اگه نکنه مرض دارن 2 جور کتاب بیاد بدن بیرون ؟!به نقل از ʃҊдʐ₤ :بچه سئوال کرد

فقط همیناس ... جز اینا واسه اینکه تکمیلی کار کنی و سطح اطلاعاتت بالا بره برو جزوه ی خانم اقا محمدی رو بخون...100 میزنی.. جون شادی راس میگمبه نقل از kOs@r_A :بچه ها واسه تست زنی زیست(فقط تست)غیر خیلی سبز و آبی و همگامان چی هس که توضیح اضافی نداشته باشه و خوب هم باشه واسه کنکور؟

چه کنم؟؟؟گاج نقره ای چه جوریاس ؟؟آیه هارو تک تک توضیح داده؟؟ میتونه کمکم کنه؟؟
چه کنم؟؟؟گاج نقره ای چه جوریاس ؟؟آیه هارو تک تک توضیح داده؟؟ میتونه کمکم کنه؟؟