به نقل از Lily Delicated :وسط کنکور میشه پا شیم بریم یه کم هوا بخوریم برگردیم؟![]()
میشه اگه جامون بد بود عوض کنیم؟مثلا اگه دقیقا جلوی باد کولر بود،آدم جلوی کولر سر درد می گیره!
به نقل از eight :به حجاب و این چیزا گیر میدن ?!![]()
به نقل از افـرا :حالا که بحث به این جاها کشیده ، میشه یه چیز پنبه مانندی ببریم بذاریم تو گوشمون؟ گیر نمیدن که دربیارین و اینا؟ من خیلی به صدا حساسم آخه...
به نقل از Lily Delicated :یعنی اگه بهشون هم بگیم که ما به باد کولر حساس هستیم و سینوزیت داریم بازم نمیذارن جامونو عوض کنیم؟!
پسرخاله من به خاطر سینوزیت از سربازی معاف شد،یه صندلی کنکور که چیزی نیس!
به نقل از Lily Delicated :وسط کنکور میشه پا شیم بریم یه کم هوا بخوریم برگردیم؟![]()
میشه اگه جامون بد بود عوض کنیم؟مثلا اگه دقیقا جلوی باد کولر بود،آدم جلوی کولر سر درد می گیره!
به نقل از Pouria.K :*** اتفاقا بد نیست یه سوییشرت ببریم تو برِّ گرما جای حوزه ، چون کولر داره مطمئنا و اگه زبونم لال رومون باشه ..
یه سوال ! الان دستمال کاغذی که میتونی ببریم دیگه ؟ :اس بینی گرامی 1 مین باد کولر بخوره بهش حالیش نیست کنکوره یا سر شیمی سنجشه یا هر چی ، راه میفته :- | (بعد حتی در حدی که یه بار تو خونه این قسمت رو هم شبیه سازی کردم ببینم چقدر ممکنه خراب بشه کنکور :- ")
** دوستان ، برا همون بین چی پیشنهاد میکنین بخوریم ؟ :- " (لازم به ذکر هست که دیده شده دیزی هم بردن سر جلسه ... :د)
عهه ؟! :د بسیار عالی !به نقل از . F :اصن ی بسته دستمال کاغذی ببرگیر نمیدن که
هرچی ببرین، همهش دستنخورده میمونهبرا من که اصن وقت نشد هیچی بخورم ی دونه شکلات خوردم فقط + آب
به نقل از Pouria.K :عهه ؟! :د بسیار عالی !
سر و صدا که نیست ایشالله ؟ :د
و سوال مهم تر این که مراقبا زیاد راه که نمیرن ، نع ؟ :د چون این آزمون جامع کانون ، مراقبا نه تنها هر کدوم بیشتر از 2 کیلومتر راه رفتن ، بعضیاشون بی تعارف میگم 5 ، 6 سانتی بود پاشنه ی کفششون :-| بعد حالا نه اینکه مراعات کنن آروم راه برنا ، نع ، رژه نظامی میرفتن عزیزان جلو ما :د در این سطح شعور بودن یعنی :- "
به نقل از CrazyB0y :بعد ساعتای آخر چیکار میکنن ؟! میگن وقت تمومه ؟! پاسخ نامه رو از زیر دستت میکشن ؟! دفترچه اختصاصی رو چطوری جمع میکنن ؟! باید 7:30 حتما حوزه باشی ؟! نمیشه همون 8 بری مثلا !؟![]()