پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوریهای ۹۳
نه خب، 1 تومن ترمی، سالی، واس کل مدرک؟ کدومه؟
منظورم این بود.
نه خب، 1 تومن ترمی، سالی، واس کل مدرک؟ کدومه؟

منظورم این بود.
آره نوشته که فقط اونایی که روزانه درس بخونن باید بعدش خدمت کننبه نقل از امــیـــررضـــا :اره خب
یا کار میکنی یا پولشو میدی که الان میشه حدود 1 ملیون فک کنم
البته شبانه ها چون تحصیلشون رایگان نیست دیگه لازم نیست این پولو بدن
به نقل از Lily Delicated :آره نوشته که فقط اونایی که روزانه درس بخونن باید بعدش خدمت کنن
کار کردن بدون حقوق یا با حقوق؟
به نقل از Fateme Rahmati :بچه ها اگه من خودکشی کنم همه میفهمن به خاطر کنکور بوده؟؟
یا صرفا ارزشش و نداره
به نقل از esten dekart :خب شبانه ها تقریبا 3-4 برابرشو باید طی تحصیل بدن خب....
کار کردن بدون حقوق؟؟؟...اصن همچین چیزی هیجا وجود ندارد
.....بش میگن برده داری که فک میکنم درسال ۱۸۶۲ لغو شد ..
پول میدن ...![]()
این همون ازاد کردن مدرک که واسه اپلای میدن یا فرق داره؟؟به نقل از امــیـــررضـــا :اره خب
یا کار میکنی یا پولشو میدی که الان میشه حدود 1 ملیون فک کنم
البته شبانه ها چون تحصیلشون رایگان نیست دیگه لازم نیست این پولو بدن
چهار پنج تومن نبود؟به نقل از Shahriyar Mo :این همون ازاد کردن مدرک که واسه اپلای میدن یا فرق داره؟؟
بعد اون فک کنم بیشتر از 1 میلیون باشه حدود 7-8 تومن ایناست فک کنم
اقا اشتباه شد من با ارشد اشتباه گرفتم کارشناسی 1.5 میلیونِ ارشد 7.5 میلیونِبه نقل از Ehem_Ehem :چهار پنج تومن نبود؟
جایی تعیین نمیشه معمولا..خیلی کم پیش میاد سهمیه مناطق اعمال شه...به نقل از علــی[میم] :خب وقتی پول بدن ، تو این بازار داغ بی کاری ، چیز از 4 سال کار داشتن و حتی تثبیت موقعیت و بهتر ؟؟؟؟ ینی خب ببنین وقتی کاری نیس ، کار برا دولت خعلی هم خوبه ...
به نقل از esten dekart :جایی تعیین نمیشه معمولا..خیلی کم پیش میاد سهمیه مناطق اعمال شه...
بعدم کارش مثه سربازیه....اونیه که اونا میگن...و تعیین میکنن...به هیچوجه قرار نیس کار کادری کنی.
به نقل از علــی[میم] :ینی رشته ای که خوندیم رو تحت الشعاع نمیگیره ؟
به نقل از esten dekart :چرا اتفاقا صد در صد باید رشته خودت باشه. واسه همین اکثرا اصن اعمال نمیشه