• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

:-< نمیدونم چرا شادیم کاذبه :/ هی یادـه اون گزینه های لعنتی میفتم و هی میگم همشُ غلط زدم : ( پاسخنامه م خیلی خالی بود داشتم میدادم روم نشد :-" !

آقا یه چیزی. مدیریت بده :/؟نه جدا؟
واسه کسی که خریت کرده اومده ریاضی فیزیک و میدونه مهندس موفقی نمیشه مدیریت بده :/؟ : ( اقتصاد حتی؟ 8-|میخوام آروم بشم و مطمئن شم چی میخوام :-<

+ با توجه به حرفای مشاورمون مثکه این تاثیر 25%نهایی خیلی شاخه !درس به درسم هست !
اونوقت ریاضیُ میانگین میگیرن دیگه؟بعد حسابان ضریبش فرق داره دیگه نه ؟میشه توضیح بده یک آدمی :-"؟

کیمیا ، میگم چطوره صبر کنیم نتیجه های بیاد ، ها ؟ بیا و من قسم بخورم سنجش هم نمیدونه با این معدل ها چی کار کنه :-|
اقتصاد از بهترین و لوکس ترین رشته هاست البته در اروپا و خارج ! مدیریت برا چی باید بد باشه ؟

به نقل از Pouria.K :
کیمیا ، میگم چطوره صبر کنیم نتیجه های بیاد ، ها ؟ بیا و من قسم بخورم سنجش هم نمیدونه با این معدل ها چی کار کنه :-|
اقتصاد از بهترین و لوکس ترین رشته هاست البته در اروپا و خارج ! مدیریت برا چی باید بد باشه ؟

نمیتونم 8-|
تا اونروز میتونم نظاهر کنم به بیخیالی..ولی نمیتونم واقعا بیخیال باشم.. یه حسی میگه همه ی جوابام غلطه : )
+وقتی ندونی چی میخوای قبول شی آینده ت غرق ابهامه ..سختمه..میخوام خیال بافی کنم خب :(

بچه ها من اختصاصیا رو تصحیح کردم و فهمیدم دانشگاه شیراز هم میتونه دانشگاه خوبی باشه ! :))

کی گفته مدیریت و اقتصاد بده ؟؟؟ بدبختی تو کشور ما اکثریت ناهوش میرن تو این رشته ها و اکثریت باهوش میرن تو رشته های فنی که

اینجورری میگن در مورد این رشته ها وگرنه سخترین رشته ها واسه رقابت و فاند گرفتن همین حسابداری و مدیریت و اقتصاد تو خارج کشور

رشته های حسابداری و مدیریت بازارگانی و مدیریت مالی و اقتصاد خیلی هم عالین

اما اگه رفتی تو اقتصاد و دنبال پولی باید زبانتو فول کنی و یه دانشگاه خارج بری واسه ارشدو دکترا

پول واسه این رشته تو اونجاس

به نقل از kim 2gholo0:D :
نمیتونم 8-|
تا اونروز میتونم نظاهر کنم به بیخیالی..ولی نمیتونم واقعا بیخیال باشم.. یه حسی میگه همه ی جوابام غلطه : )
+وقتی ندونی چی میخوای قبول شی آینده ت غرق ابهامه ..سختمه..میخوام خیال بافی کنم خب :(
کیمیا انقدر با وسواس فکر نکن. :] مدیریت حتما قبولی.

ما از الان ساعت 7 صبح با همه بچه ها قراره مهندسی بجنورد بخونیم :))
اصلا اشکال نداره.....
البته شاید تا یک ساعت دیگه نظرم راجع بهش عوض شد و سال بعد کنکور دادم :-"

در ضمن من کی گفتم فردوسی بده؟؟؟؟؟ دانشگاه به این خوبی!!!!واقعا عالیه...

بچه ها شما هم از بعد از آزمون نفس میکشین راحته ؟:-جدی
حس میکنم یه وزنه از روی قفسه ی سینه م برداشتن !

ولی یهو که یادم میفته یه عقربی ماری چیزی چنگ میزنه به گلوم !:- دیوانه ی زنجیری

به نقل از kim 2gholo0:D :
بچه ها شما هم از بعد از آزمون نفس میکشین راحته ؟:-جدی
حس میکنم یه وزنه از روی قفسه ی سینه م برداشتن !

ولی یهو که یادم میفته یه عقربی ماری چیزی چنگ میزنه به گلوم !:- دیوانه ی زنجیری

هعی....
من بدبخت که 15 هزار میارم.....
از بعد کنکور تا ساعاتی پیش مثل ابر بهار بودم....اما دارم سعی میکنم کنار بیام

ها نه اصن یه چیزی ! دقیقا تو از رو چی میگی 15 هزار اصن ؟ :|

Back
بالا