hastikhanoom 2023/7/2 بعد از اینکه تو رفتی منم رفتما، اما غمگین شدم رفتی ((: بعد که ح.بت رو دیدم جداً خوشحال شدم. انقدر یوزر بچهها عوض شده و اعضای جدید اومدن، من عدهی انگشتشماری رو میشناسم. پیوند خاصی با اینجا ندارم ((: اما قبول داری ح.ب یه چیز دیگهست؟((:
بعد از اینکه تو رفتی منم رفتما، اما غمگین شدم رفتی ((: بعد که ح.بت رو دیدم جداً خوشحال شدم. انقدر یوزر بچهها عوض شده و اعضای جدید اومدن، من عدهی انگشتشماری رو میشناسم. پیوند خاصی با اینجا ندارم ((: اما قبول داری ح.ب یه چیز دیگهست؟((:
بابونه. 2023/3/23 جناب اینجا دلبری نکنید،شاید دوست پسر آیندهمون پروفایل زیبای شما به چشمشون بخوره و ناخواسته به گناه بیفتن.🥰
جناب اینجا دلبری نکنید،شاید دوست پسر آیندهمون پروفایل زیبای شما به چشمشون بخوره و ناخواسته به گناه بیفتن.🥰
Call out my name 2023/3/23 پس منم لایک رو تبدیل به دابل لایک کردم(((((:برو حالشو ببر:” +اواتار رو چشمام داره درست میبینه؟؟
Aynazi 2023/3/14 وقتی برای اولین بار قطعه four season اِش رو شنیدم به معنای واقعی لطافت موسیقی رو احساس کردم
Call out my name 2023/3/9 تو کونم عروسیه رسما.همگان هم دعوتن کلیک کنید تا باز شود... میشه بپرسم الان کجا دعوتیم دکتر مکتر؟؟
Call out my name 2023/2/28 عاقا نوشته هات اینطوریه که من وقتی بهشون میرسم پیش خودم میگم خب حواستو کاملا جمع کن ببین چی میگه؟(((((: اینجوریه که باید کمی فسفر بسوزونم
عاقا نوشته هات اینطوریه که من وقتی بهشون میرسم پیش خودم میگم خب حواستو کاملا جمع کن ببین چی میگه؟(((((: اینجوریه که باید کمی فسفر بسوزونم
hastikhanoom 2023/2/27 بیست و چهار سالت بوده برام نوشته بودی احساس پیری میکنی، خواستم اشاره کنم تقریبا به سنت رسیدم و سه سال ازش گذشته ((: پیرتر شدی؟
بیست و چهار سالت بوده برام نوشته بودی احساس پیری میکنی، خواستم اشاره کنم تقریبا به سنت رسیدم و سه سال ازش گذشته ((: پیرتر شدی؟
اما حرف بزن اولین جایی بود که من توش شرمنده نبودم و هنوزم همونه!

امتیازات: Lushato، هستی-نیستی، کاکتوس خانوم و 3 نفر دیگر