omid.hpour 2019/7/4 خوشحالم از این بابت چون طبق سابقه سال بعد که کنکور ماعه سوالا وحشتناکه در حالی که خیلیا انتظارش رو ندارن
خوشحالم از این بابت چون طبق سابقه سال بعد که کنکور ماعه سوالا وحشتناکه در حالی که خیلیا انتظارش رو ندارن
omid.hpour 2019/7/4 اومدم جلوتر..هی اومدم جلوتر و نفهمیدم چقدر دارم بزرگ میشم.رسیده ب سال کنکورم ، و هنوز دارم فکر میکنم اینکه کنکورمو عالی بدم ینی همه چیز !
اومدم جلوتر..هی اومدم جلوتر و نفهمیدم چقدر دارم بزرگ میشم.رسیده ب سال کنکورم ، و هنوز دارم فکر میکنم اینکه کنکورمو عالی بدم ینی همه چیز !
omid.hpour 2019/7/4 رفتم جلوتر..توی امتحانای نوبت با خودم فکر میکردم شاگرد اول شدن توی سمپاد ینی همه چیز..
omid.hpour 2019/7/4 انگار همین دیروز بود از ذوق تیزهوشان قبول شدن نمیدونستم باید چیجوری خوشحال باشم ! با خودم فکر میکردم قبولی توی سمپاد ینی همه چیز..
انگار همین دیروز بود از ذوق تیزهوشان قبول شدن نمیدونستم باید چیجوری خوشحال باشم ! با خودم فکر میکردم قبولی توی سمپاد ینی همه چیز..
omid.hpour 2019/7/3 آه و نالم بلنده از روشنی ای که 0.5 نداد تا معدلم 20 شه بخاطر یه فیزیک 19.5 معدلم شد 19.95 :/

امتیازات: آرشیدا، saba.hjm، Call out my name و 1 نفر دیگر