سمپادیا

Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
1- هیچ دلیل محکمی ارائه نشده(احکام توصیفی)
2- نتایج فاجعه بار تاریخی، و بعضا مخالفت کامل متن و نص صریح با اخلاق امروزی(احکام هنجاری)
mohad_z
mohad_z
۱. بیشتر توضیح بده (اگه میخوای)
۲. این مشکل آدماس! ما پرروییم میخواهیم بقیه رو تحت کنترل در بیاریم واقعا ربطی به خود دین نداره! من یه جمله داریم، خودم خیلی قبولش دارم "جامعه ما مطابق اسلام محمدیه، البته بخش نباید هاش!"
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
توضیحشون که توی بانگ های چند خطی نمیشه. برای اینا کتاب و مقاله نوشته میشه! خدا و روح و معاد و....
اینو کار درستی نمیدونم که تجربه تاریخی یک جنبش رو کلا بیخیال بشیم و صرفا از روی متون قضاوت کنیم، ولی احکام خود قران هم برای انسان امروزه به اندازه کافی غیر قابل قبول هستن
mohad_z
mohad_z
پس بیا بریم تله چون منم خسته تر از اونیم ک تایپ کنم :))
از من ب تو نصیحت منکر چیزی نشو، شاید راست بود! البته نمیگمم بی دلیل بپذیر انسان مختاره و حق داره تحقیق کنه، اما انکار نکن
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
من هم منکر خیلی چیزها نیستم! اما همیشه بار اثبات بر عهده مدعیه. تا زمانی که برای یک ادعای مثبت، دلایلی کافی مطرح نشه(مخصوصا ادعاهای بزرگ و عجیب)، جوری رفتار میشه که انگار درست نیستن! اگه من بدون دلیل بگم یک هیولای نادیدنی، شب به شما حمله میکنه و راه در امان موندنتون پول دادن به منه، فکر نکنم یک ریال هم واریز کنید!
mohad_z
mohad_z
مثالت رو ببر رو اسلام واسم، لطفا!
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
هیچ فرقی ندارن! اسلام هم دقیقا توقع داره کل زندگی عملی خودمون رو(دستکم من فقط پول طلب کردم!) بر پایه هایی عجیب که دلیلی هم ندارن، قرار بدیم. واضحه که اینکار عقلانی نیست!
mohad_z
mohad_z
حرف بزن آخرم رو دیدی؟ اسلام چیز عجیبی نمیخاد از جون ما ادما! اتفاقا به شدت منع میکنه ریاضت های سخت و... رو میگه آدما باید برن تو جامعه و کار کنن زن و مردم نداره! بعد اومده یه سری قانون داده که خب بدیهیه، جامعه ای ک قانون نداشته باشه میشه جنگل! آدما ذاتا کمال طلبن و هیچ کس به کس دیگه رحم نمیکنه!
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
اسلام فقط بدیهیات اخلاقی نیست
mohad_z
mohad_z
اخلاق ک نیس، علمم که نیس، پ چیه؟!
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
اخلاق به عنوان سیستم باید و نباید داره، ولی همشون مثل دزدی و..بدیهی نیستن. مثل سنگسار و ارتداد و اعدام و...
mohad_z
mohad_z
اسلام گفته سنگسار و اعدام و.... کنن؟
یا مجریانش همچی نظری دادن؟
اسلام گفته اگه بهتون ظلم شد میتونید قصاص کنید!
فکر کن این چرا نباشه به نظرت دزدی و... بیشتر نمیشه؟! هر جامعه ای باید خط قرمزایی و مجازات هایی داشته باشه
mohad_z
mohad_z
میگن پیامبر خدا بعد از هر جنگ با سران دشمن مینشسته به گفت و گو ببینه ضعف سپاهش کجا بوده! اینو چند سال میش که داشتم تحقیق دینی مدرسه انجام میدادم خوندم! اگه درست باشه جالب و قابل توجهه!
اما صراحتا تو قران اومده که به پیامبر دستور دادن با مردم با مهربانی رفتار کنه
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
بله در خودِ اسلام! هر چند برخیشون نه در قران مستقیما بلکه احادیث متواتر هستن.
اولا که اسلام تقریبا هیچ کاری برای پیشگیری نداره و بیشتر به مجازات علاقه منده. دوم که حتی مجازات هاشم در جامعه متمدن، غیرعقلانی و نامتناسب هستن. و البته همچنین خیلی از چیزهایی که به عنوان جرم میشناسه(مثل ارتداد)
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
کسی هم نمیگه من مهربون نیستم و بدم، حتی هیتلر!
mohad_z
mohad_z
حوصله داری ی دایتان برات بگم؟ راجب سنگسار در اسلام!
mohad_z
mohad_z
داستان*
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
هر طور مایلید. ولی منبع رو سودمند تر از داستان میدونم!
mohad_z
mohad_z
پس بذار پیداش کنم تو نت چون منم از تایپ کردن کمتر استقبال میکنم :))
Back
بالا