• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیا

پوریا
پوریا
چندتا فاکتور رو من چک میکنم. یکی حباب صندوق ها، که اگر بازار بخواد توافق رو «امضا شده» فرض کنه، صندوق های طلا و نقره باید برن حوالی حباب منفی سه چهار(حداقل برا یه روز تا بعد متعادل تر بشن) که دلار پایینتر روزهای بعد رو پرایس کنن
موضوع بعدی انتظارات آینده ست که در معاملات آپشن های خرید و فروش میبینم. بر این اساس ما میفهمیم بازار در یک فرمت بی دامنه تا کجا حاضره هزینه کنه برا خرید یا فروش آینده. امروز از انتظار من کمتر خریدن آینده رو.
مساله ی سوم همین بحث صف ها و تابلوعه که اشاره کردی. سهم های کوچیک آخ نمیگن. اهرمی ها امروز راه ندادن. اما آره اگر توافق امضا شده باشه ۳۰ همت بالاتر خواهیم دید
Sina
Sina
۳۰ همت ولی خب واقعا زیاده من تا بحال انقدر ندیده بودم

ولی خب ما همین رفتار رو همین حوالی پارسال هم داشتیم؛ بازار به توافق خرداد ۱۴۰۴ هم امید داشت تا روز اخر که خب نشد اینم ممکنه البته همون باشه

ولی خب انتظار این بود بعد ۸۰ روز و ... بازار بین ۲۰ تا ۲۵ درصد بریزه؛ در حالی که تا الان توی ۴ روز بازگشایی حدودا میانگین ۱۰ درصد رفته روش
پوریا
پوریا
دقیقا به همین دلیله که من با همون مثبت یک دهم سه شنبه ی شاخص گفتم «یه خبریه که هنوز به ما نگفتن» درست میگی
اما من طیفی فکر میکنم. بین قطعا و امضاشده برا خودم فرق میذارم و سعی میکنم اون تفاوت رو در معاملاتم بیارم(چون سرمایه گذار نیستم و تریدر روزانه ام)
  • دابل‌لایک
امتیازات: Sina
Sina
Sina
این روزای بازار رو فرصت ورود میبینی یا خروج شخصا؟
پوریا
پوریا
قطعا ورود. میبینی تو پیام هام تو تاپیکم دیگه. من با بازار همراه میشم همیشه و بازار واضحا مثبته رو آینده.
با یکسری ابزارها ریسک معاملاتم رو کاهش میدم(خیلی کلی بگم، خرید آپشن فروش یعنی روی منفی بازار شرط میبندی، پس میتونی پوزیشن هایی رو که روی مثبت بازار بستی رو تا حدی هج کنی و پوشش بدی) اما در کل کاملا مثبتم رو بازار.
همچنین توی سرمایه گذار بلندمدت کلا اینا رو نباید ببینی. با خیال راحت سهم خوبی که خریدی رو باش هستی.
Sina
Sina
من دیروز نشستم دلاری بررسی کردم

از سال ۹۴ کلا بورس ۲۰ درصد از دلار عقب افتاده حدودی فکر کنم

عدد اونقدر بالایی نیست
پوریا
پوریا
لحاظ کن کلی شرکت بزرگ مثل شستا عرضه اولیه شدن تو این بازه که باید برای قیاس درست از ارزش فعلی بازار سرمایه کسرش کنی. نه سینا وضعیت وحشتناک بوده. هر توصیف دیگه ای اشتباهه
اما حتی تو همین اقتصاد فشل که طلا و دلار جرررر میدن سهام رو، میشه سهام خوب مثل همون ملت رو برا سرمایه گذاری پیدا کرد
Sina
Sina
از سال ۹۴ نه مثلا ۹۹ که بازار تکون نخورده

یعنی سود اصلی رو کسی که ۹۹ رفته دوراشو زده الان میخواد برگرده
  • دابل‌لایک
امتیازات: پوریا
Back
بالا