• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیا

زهرا
زهرا
سلام پوریا. مدیریت ضعیفه. جو سرکوب‌گرانه‌ست، و کلا رویه‌ی سایت به‌نظرم خیلی تغییر کرده نسبت به گذشته. داریم وسط اسپم، برخورد سلیقه‌ای و کلی هرج و مرج زندگی می‌کنیم. حالا نمی‌گم قبلاً سایت هرج و مرج نداشته، اما یجورایی الآن همه‌چیز خیلی به‌هم ریخته‌تره. اما فکر کنم مشکل اصلی‌م با روش ورود آدما برای مدیریت هرج و مرجه. :)) درست مثل اسلامه، برای جلوگیری از یه گناه، میزنه از بن موقعیت ایجاد گناه رو سقط میکنه :))
پوریا
پوریا
من پارسال رو ندیدم زیاد، اما حدس میزنم جنگ یهو اقبال به سایت رو بیش از میانگین کرد. برا همین چالش های مدیریتی بیشتر از قبل شد. تو همچین فضایی اول شروع کردن کلا برخوردی نداشتن، مثل داستان چت مت یا تعداد ح.ب و اینا. بعد دیدن جواب نداد و کلی آدم شاکین. ترسیدن و برعکسش کردن رفتن سمت از ریشه زدن به قول تو:)) اونم درست میشه یکم دیگه به نظرم و به یه سنتزی میرسه مدیریت
زهرا
زهرا
تا این‌جا اومدی آهنگ معرفی‌مون نمی‌کنی؟ 😔
پوریا
پوریا
من فارسی گوش میدم، بعید میدونم کارتو راه بندازه‌. اما اگه درست حدس زده باشم احتمالا تو هم با «آهن» از بامداد حال کنی. تکستش جالبه، با خشونت آهنگ کنار بیا:))
زهرا
زهرا
اینا چیه گوش می‌دید خداوکیلی 😭
Sina
Sina
سلام شبت بخیر باشه

زمان های قدیم که نمیدونم دقیقا چقدر قدیم تر رو مد نظر دارید سایت چند تا مدیرکل داشته؛ در حالی که الان ۳ تا مدیر داخلی و کل هستیم؛ طبیعتا الان هر مدیر فشار بیشتری روش میاد و بیشتر ممکنه اسپم ببینید

چیزیم که من اسکرین شات های ۲۰۱۳ دیدم؛ پیک آنلاین های سایت؛ سالیان سال هست روی همین رنج ۳۰۰ ۳۵۰ یوزر در ۱۸۰ دقیقه میچرخه؛ یعنی اونقدرم جنگ میانگین رو نیاورد بالا

در مورد برخورد سرکوب گرایانه هم؛ فوتبال هم تذکر داره؛ هم یک کارت زرد داره؛ کارت زرد دوم قرمز هست؛ گاهیم کارت قرمز مستقیم داره

از ابتدای جنگ تا اکنون هم کلا ۲ کاربر بن دایم شدن؛ بعد از بار ها بن موقت شدن
Sina
Sina
ما بنیان آدم های سایت رو نمیتونیم عوض کنیم

سایت هم قوانین خودش رو داره؛ رعایت کردنش اگر میشه قوانین اسلامی بحثش جداست
زهرا
زهرا
ساده‌سازی‌ش می‌کنی سینا، و پاسخ‌هات بدیهی و نامرتبط‌اند.
Sina
Sina
به هر حال هر کس نظری داره، همرو نمیشه راضی نگه داشت هیچ وقت
زهرا
زهرا
شما آهنگ نمی‌دیمون حالا که اومدی تا اینجا سینا؟ 🙂‍↕️
Sina
Sina
فانک گوش میدم من

دوست داری؟
Back
بالا