• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادیا

پوریا
پوریا
شت، واقعا این مکالمه مال چندسال پیشه ریحانه؟:)) همین چت مت نبود؟ شبیهشو یادمه
ترید شغل دوم هیچکس نیست. اگر فرد زمان و سرمایه ی کافی برای آزمون و خطا رو داره، من توصیه میکنم یکی دوسال از زندگیش رو وقف این کار کنه و امتحانش کنه. در غیر این صورت جز سرمایه گذاری و تلاش برای بالا بردن سواد اقتصادی، توصیه ای ندارم. که اتفاقا چیز خیلی خوبی هم هست با روحیه ی عمده ی آدمها هم سازگاره سرمایه گذاری بلندمدت
reyhaneh24
reyhaneh24
آره من یادمه ترمای اول دانشگاه بودم و میخواستم یاد بگیرم بعد گفتم بیخیال باشه بعدا :)) پس با این اوضاع فاکداپ اقتصادی همچنان امیدی هست بریم سمتش یاد بگیریم و می ارزه کسی روش سرمایه گذاری کنه؟ و فکر کنم گفتی یک ساله بازار بسته است. چیکار باید کرد تو این دوران؟ :))
پوریا
پوریا
بازار از جنگ بسته ست که میشه حدودا دو ماه و نیم
مفصله بحثش ریحانه. چندتا چیز رو باید بم بگی. یکی اینکه ببین ذات این کار اینجوریه که تو همیشه ضرر میکنی. هرچقدر هم مدل هات پیشرفت کنه باز هم وین ریت تو صد نمیشه. هیچ شغل دیگه ای تو دنیا اینجوری نیست که جلو چشمت سرمایه ت نیست شه. کار آزاد ریسک داره، اما با این مواجه نمیشی که یک دکمه رو بزنی و بری تو ضرر!! این برا آدما دردناکه. برا همه مون. در مقابل ریواردش درآمد تصاعدیه. چون داری رو پول کار میکنی، پول هات بچه میزان و میزان و میزان:))
قبل از شرایط کشور، باید به این فکر کنی حاضری وارد این معامله ی روانی بشی؟ احتمال تصاعدی پولدار شدن در گذر زمان، در مقابل درد ضرر کردن. عمده ی آدمها جوابشون به این سوال یک نه بزرگه.
پوریا
پوریا
مساله ی بعدی همونه که خودت گفتی. کلان اقتصادی ایران. اگر مثل من میخوای بمونی و معتقد هم هستی کشور در افق پنج، ده ساله نابود نمیشه احتمالا میتونی با این کنار بیای که کشوری که ۴ ۵ دهه ست تحت تحریمه، تشنه ی سرمایه ست. بنابراین در صورت نابود نشدن و حتی احتمالی از عادی سازی روابط، با هر صورت بندی سیاسی، کسی که سواد سرمایه گذاری(ترید رو حالتی خاص از سرمایه گذاری میدونم) بلد باشه در این افق زمانی میتونه مسیر خوبی رو در پیش بگیره.
اما، تمام اینها خوشبینی خاصی میخواد که باید ببینی به شرایط کشور داری یا نه. اگه نداری ماشروم رو امتحان کن میگن جوابه
reyhaneh24
reyhaneh24
ببین واقعیتش میتونم به این مسائل فکر کنم و تصمیم بگیرم اما حس میکنم بودن تو فضاش و تجربه کردن همین ضرر و فشار روانیش قراره متفاوت باشه با چیزی که تئوری و از دور بهش فکر می‌کنم :)) برا همین میخواستم یکم بیشتر تو فضاش برم تا خودمو پیدا کنم ببینم ادمش هستم یا نه. به نظرت تو این دوران از کجا شروع کنم یا چیا بخونم و چیا ببینم که بتونم یکم بیشتر بشناسم داستانو؟ :))
پوریا
پوریا
پیشنهاد میکنم اول به جای ترس بر طمع متمرکز شیم. برو رندوم بشین پای نمودارها(سایت رهآورد۳۶۵ یه اکانت باز کن و نمودار چیزهای مختلف مثل طلا رو ببین. تو میتینگ این هفته یادم بنداز یکم یادت بدم کار باش رو) و سعی کن کاملا شکمی حدس بزنی یه چیزی آینده ش چی میشه. مثلا طلا هفته ی بعد مثبته یا منفی.
بعد چک کن یه مدت. ببین درست گفتن هات بت حس قدرت میده یا نه(همه از ریوارد پول میگن تو ترید، اما حس قدرت پیشبینی کردن بیشتر از اون نباشه کم ازش نداره)
اونجا میفهمی اصلا بازی ممکنه برات جالب باشه یا پوکرفیسی تو کل پروسه:)) بعد اون اگه خواستی جلوتر بری باز گپ میزنیم
mohamd
mohamd
آقا،منم‌بازی
اول‌ فقط‌ چارت‌ رو‌ ببین‌ و‌ مسیر‌ بازار‌ رو‌حدس بزن،یه‌مدت‌اینکار‌رو‌کن،ابزارهای‌تکنیکال‌و کاربردهاشون‌و‌اینکه‌کجا‌جوابه‌کجا‌نیست میاد‌دستت‌،‌اخبار‌اقتصادی‌دنبال کن‌و تاثیرشون‌رو‌روی‌بازار‌ببین (اگه کانالی باشه که خودش بگه چه تاثیری میتواند داشته باشد بهتره)
Back
بالا