• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت
Paulhenry

بانگ‌ها آخرین فعالیت ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• تا من باشم روی بانگ کسی نظر نزارم.
    Call out my name
    Call out my name
    نحوه اطلاع رسانی که میگی رو متوجه نمیشم اما وقتی بانگم بازه و چیزی میذارم بدنبال اون ممکنه کسی بیاد و چیزی بگه یا بپرسه،منم وقتی باهاش اونجا چت کنم ممکنه برا یه سریا موضوع خوشایندی نباشه که طبیعیه
    Paulhenry
    Paulhenry
    منظور از نحوه اطلاع رسانی، نوتیفیکیشن های سایت بود :دی
    به ازای هر پیام روی بانگ، یک پیام برای هرکسی که چیزی گفته باشه ارسال میشه، که این از نظر طراحی سایت جالب نیست :دی بحث بنده اصلا ارتباطی به بانگ شما نداشت. فکر کردم منظورم واضحه
    Call out my name
    Call out my name
    الان کلییر شد((:
    مچکرم بابت توضیحات،موافقم.
    عه هوپا!
    اولین سایتی ک توش عضو شدم و توی ۱۳-۱۴ سالگی عاشقش بودم و توش فعالیت میکردم: )
    نام کاربریت اونجا چیه؟
    • لایک
    امتیازات: Paulhenry
    F@RN@Z
    F@RN@Z
    یادم نمیاد تو رو، خیلی وقته نرفتم اخه.
    من ross بودم:دی
    اره امتحان کردم باز نشد: ((
    Paulhenry
    Paulhenry
    امیدوارم زود باز بشه و بمونه! هدفم اینه که واقعا ازین ببعد اونجا جدی فعالیت کنم. به نظرم از وقتی توی فروم ها نرفتیم برکت از زندگیا رفت :دی
    • لایک
    امتیازات: F@RN@Z
    F@RN@Z
    F@RN@Z
    من ۱۰ ساله شاید ک فعالیت نکردم اونجا!
    موافقم، فضای اونجا واقعا دوست داشتنی بود برای خودم: ))
    دردسر یعنی چی؟ اینجا که مخبر داشته قطعا چون کاربر 101 رو حسابشو بستن ولی اون کاربر شماره بانک و اون جور چیزها گذاشته بود بدون این اطلاعات فقط آیپی دارن :)) که اونم‌مطهری باید بهشون بده
    • لایک
    امتیازات: Paulhenry
    Paulhenry
    Paulhenry
    همونطور که بقیه هم اشاره کردن بخاطر خیلی چیزای ساده تر مشکلات خیلی حادی در شرایط جنگی ایجاد میشه. بهترین کار اینه که آدم رد نوشتاری از خودش به جا نزاره، اونم تو اینترنت. هیچ‌چیزی هیچوقت از اینترنت پاک نمیشه.
    • لایک
    امتیازات: ili
    فکر کنم «عزب‌» باشه نه عذاب. به معنی آدم مجرد
    • لایک
    امتیازات: saghar.hk
    Paulhenry
    Paulhenry
    😶 باورم نمیشه این همه سال اشتباه متوجه شده بودم!
    چقدر خوب که فول آلبوم 127 رو دارین میذارین یکی از موردعلاقه هامه و از وقتی تلگرامم دیگه باز نمیکنه اهنگ هاش رو غصه دار بودم
    به امید این که چهارشنبه سوری سال بعد، نه فقط بچه ها، هممون بریم قاشق زنی و بابت همه این سال ها دلی از عزا در بیاریم، آتیش روشن کنیم و بپریم، آتش بازی و رقص نور در آسمون نگاه کنیم و دیگه دلمون نخواد صدای انفجار مهیب بشنویم؛ بدون ردی از سیاهی این سال ها، در رقص شراره های آتش، گم بشیم.
    چهارشنبه سوری همگی شاد باد.
    زمانی که تو سمپادیا اکانت ساختی یه تعداد از کاربرهای فعالِ الان هنوز به دنیا نیومده بودن :‌))))
    • لایک
    • خنده
    امتیازات: Aliovski و Paulhenry
    Paulhenry
    Paulhenry
    واقعا حال عجیبیه که اینو بدونم و وقتی پیام های دیگران رو میخونم باز حس میکنم یه سری آدم بزرگ دارن صحبت میکنن.
    :D
    • دابل‌لایک
    امتیازات: Raha~
    Mohammadreza128
    Mohammadreza128
    چ عجیب ک اصلا همو نمیشناسیم....
    Paulhenry
    Paulhenry
    :دی فعالیت من دوره ایه. مدت ها بود سمپادیا نمیومدم.
    ساجده، اگه گذرت به این دباغ‌خونه افتاد، بدون ممنونم که به یادمونی.
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا