سمپادیا

پوریا
پوریا
اشتباه تنها راهیه که واقعا یادمون میده. مدرسه ی گرونیه، اطرافیانم پولشو ندارن بدن. میرن جاهایی که به زعم خودشون مطمئنن که توش اشتباه نمیکنن.
f@him
f@him
هوووم، زیبا بود.
+ جالبه تمثیلات و اینا به پول/اقتصاد مربوطه : )
پوریا
پوریا
بابت فقرمه متاسفانه. دو سه ساله متوجهش شدم و همه چیز شده پول. اصلا برام خوشایند نیست ولی فکر کنم فعلا درگیرم..
  • لایک
امتیازات: f@him
f@him
f@him
جالبه نگاهت حس میکنم به زندگانی. من فقرم رو درک نمیکنم حس میکنم حتی و انگار ناراحتم نمیکنه و این بده
چی باعث شده درکش کنی و متوجهش بشی؟
پوریا
پوریا
شاید ردیفه شرایط کارت خب‌. ببین من این شکلیم که کار ثابت واقعا نمیتونم انجام بدم و کارم باید آزاد باشه. سرمایه م هم به نسبت خیلی کمه تو شروع بابت همین احتمالا چندسالی حس فقر مهمونم باشه حداقل
f@him
f@him
نه ردیف که نیست اصلا
ولی کلا انگار عمیق درک نمیکنم که ردیف نیست و یه قناعت نا درستی دارم، مشکلم اینه در واقع: )
پوریا
پوریا
میدونی چی شد که قناعت برای من دیگه کار نکرد؟ یهو دیدم همه ش نگران پولم. نگرانیم برطرف شه برمیگردم باز بش.
تو حس نگرانی داری؟
f@him
f@him
حس میکنم دارم ولی پست پون میکنمش هی یا مثلا همونجوری که همیشه توی خانواده، نداشتن پول توجیح شده (که ما به عنوان بچه‌ها کمتر اذیت شیم)، خودم رو توجیح میکنم گاهی و تنبلی میکنم در راستای به‌دست اوردنش. (در واقع این مهارت (شاید ضد مهارت درست تر باشه البته) رو توی خانواده یاد گرفتم که وقتی پول نیست چجوری خودمو اروم کنم و الانم همش ازون کار میکشم به جای اینکه خب برم دنبالش، اون مهارته باید خراب شه تا درست شم:) )
شایدم این تعریف به قدر کافی نگران نبودنه و باید زمان بگذره و عاقل‌تر شم و جر بخورم با نگرانیش تا درست شه و دکمه نداره فشار بدم تا ماژول به قدر کافی نگران بودنم کار بیفته : )
پوریا
پوریا
بذار من تجربه ی خودمو بگم شاید کمک کنه. ما وضعمون خوب بود تقریبا از بچگیم و من چندان نیاز به پول رو حس نکردم. پول زیادی هم در دسترسم نبود اما در حد نیاز بود. فقط در حد نیاز.
تا اینکه کرونا شد و من رفتم یک ماه تهران پیش خونواده و قرنطینه کردن همه جا رو و من پشمام ریخت! دیدم آدمایی هستن که حتی در حد یک ماه هم پس انداز ندارن برا زنده موندن.
اونجا یک بار برای همیشه فهمیدم موظفم پول در بیارم، حالا از هر طریقی و با هر شیبی.
  • لایک
امتیازات: f@him
Back
بالا