یادم افتاد تنها امتحان نهایی که تا ۳ صبح بیدار بودم براش فیزیک بود. با اینکه مثلا بهترین درس کنکورم بود🤣🤣امشب واقعا شب نشینیه
فیزیک هر سال یه جوری پارهام کرده، امسال هم اینجوری. بریم که داشته باشیم ۴۰ساعت بدون خواب جذاب 😃
سخت بود؟طراح امیدوارم خیر نبینی ممنون
من که داشتم سکته میکردم سر جلسهسخت بود؟
پس احتمالا شیمی ما هم سخته. سوالای کنکورو تشریحی کردن دادن بهتون حتما.من که داشتم سکته میکردم سر جلسه
والا من حس میکنم یکی از سوالا اصلا تو کتاب نبودپس احتمالا شیمی ما هم سخته. سوالای کنکورو تشریحی کردن دادن بهتون حتما.
پشمامم . حالا دکان هگزن و نفتالن بودن ولی من سیکلو هگزان و اصلا یادم نمیاااد.والا من حس میکنم یکی از سوالا اصلا تو کتاب نبود
مقایسه حالت فیزیکی دکان و هگزن و نفتالن و سیکلوهگزان!
من تو کتاب نمیدونم ولی تو کتاب تستا دیدم که مثلا تا 6 کربن گازه و بقیش مایع یا برعکس...والا من حس میکنم یکی از سوالا اصلا تو کتاب نبود
مقایسه حالت فیزیکی دکان و هگزن و نفتالن و سیکلوهگزان!
خب همینپشمامم . حالا دکان هگزن و نفتالن بودن ولی من سیکلو هگزان و اصلا یادم نمیاااد.
از این طریق نمیشد رفتمن تو کتاب نمیدونم ولی تو کتاب تستا دیدم که مثلا تا 6 کربن گازه و بقیش مایع یا برعکس...
احتمالش هست که سوال مثلا حذف شه یا مثلا اعتراض شه بهش و...از این طریق نمیشد رفت
دوتا ترکیب ده کربنه بود، دو تا ترکیب ۶ کربنه
پس نمیشد بر اساس تعداد کربن رفت
نازی نازی 🥹🩷🌸احتمالش هست که سوال مثلا حذف شه یا مثلا اعتراض شه بهش و...
تو نهایی راحت تر از کنکور کنار میان
زیاد غصه نخور
اگر تو کتاب نبود یعنی خیلیا نتونستن جوابش بدن و نمره کم هم تراز زیادی بده
بیخیالش شو
تو تلاشتو کردی و همین مهمهحالا یه کوچولو چیل کن و استراحت کن و بعد پاشو برای دینی ^^
میترکونی
فایتینگ
شیمی هم فدای یه تار موت در مقایسه با بقیه فاجعه نیست و مطمئنم نمره خوبی گرفتی برای یه امتحان سخت
فکر کنم اینم براساس اینکه تو اجزای نفت خام بود(اون شکل کتاب تو فصل 1) مایع گرفته میشهپشمامم . حالا دکان هگزن و نفتالن بودن ولی من سیکلو هگزان و اصلا یادم نمیاااد.
پششششششمامفکر کنم اینم براساس اینکه تو اجزای بنزین بود(اون شکل کتاب تو فصل 1) مایع گرفته میشه
ازمون عجیبی بوده
اره احتمالا. رفتن از ریز ترین نکات کتاب سوال درآوردن.فکر کنم اینم براساس اینکه تو اجزای بنزین بود(اون شکل کتاب تو فصل 1) مایع گرفته میشه
ازمون عجیبی بوده