• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پیاز هر جایی غذا رو خوشمزه نمیکنه

ایران سه دوره قهرمان اسیا شده که اگر اشتباه نکنم همه زمان شاه بودن اما الان هم طبعا تو رزومه ایران هست و بهش افتخار میکنیم
بنظر من همین الان هم تیم ملی مهمه و اگر افتخار کسب کنه تحت اسم ایران هست و تا همیشه افتخارآفرین خواهد بود

نظر کم طرفدارم اینه که: درست نیست که بگیم این تیم حامی سیستمه و من میخوام ببازه، این نوعی مغلطه هست و درست نمبینمش
من بازیهای ایران رو میبینم و همیشه هم براش آرزوی موفقیت دارم

به‌نظرم ترانسفر‌مارکت تو فوتبال اصلا قابل مقایسه با IMDb تو فیلم و سریال نیست.

مردم توی سریال From به مراتب وضعیت بهتری داشتن نسبت به ما

حداقل معلوم بود آقا هیولاهه راس ساعت میاد سراغشون. ما حتی معلوم نیست کی نهایی داریم.
حداقل اگه نمیتونستن فرار کنن، فرار و خوشحالی بقیه رو هم نمیدیدن در حالی که خودشون از کل جهان تحریمن.
منبعشون کم بود درست، ولی ما با وجود منابع زیاد مثل اوناییم.
تورم هم نداشتن.
پس لطفا به من تنه قطع شده وسط جاده نشان بدهید.

عشق صیدی است که تیرت به خطا هم برود

لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند

سعدی و هوس فحش و دیسلایک همزمان😈

زبان و لهجه‌ی ایتالیایی واقعا به گوش قشنگ نیست. کشور زیباییه ولی زبان و فرهنگش الکی رمانتیسایز شده.

شوخی کردن درباره نداشتن پول و توانایی مالی اصلا کار جالبی نیست(حتی تو محیط دوستانه).
خوب اگه مشکلی از این لحاظ داری، جدی دربارش صحبت کن تا حل بشه، اگه مشکلی نداری، چرا باید درباره همچین چیزی شوخی کرد؟

هر وقت یهویی حس کردی که دیگه قراره تغییر کنی و آدم بشی، قرار نیست آدم بشی. بدتر از خودت ناامید تر میشی حتی.

قبلا فکر میکردی که خیلی میدونستی ولی الان چون یک‌ذره می‌دونی، می‌دونی که قبلا هیچی نمی‌دونی، پس باید بیشتر بدونی تا بدونی که هیچی نمی‌دونی.

واقعا کم طرفدار
بچه ها واقعا نسبت به پدر و مادر مسئولیتی ندارن، و اگر کاری میکنن فقط از روی لطف و احساس مهربونی و حس مسئولیتیه که طی سالها بهشون تلقین کردن/به خودشون تلقین کردن که دارن‌‌.
به دنیا آوردن یه انسان لطف نیست، گذاشتن بهترین سقف و غذا و امکانات در اخرین حد توان لطف نیست و همش وظیفه اس و بچه وظیفه ای در قبال جبران این چیزا نداره.

بچه نه تنها وظیفه‌ای نسبت به والدین نداره، بلکه اگه بخواد باید بتونه حتی بابت به دنیا اوردنش ازشون شکایت کنه؛ چون به دنیا اوردن همیشه چیزیه که بدون رضایت طرف انجام میشه (چون چنین رضایتی اصلا تا قبل از به وجود اومدن قابل کسب کردن نیست). به دنیا اوردن یه نفر نه تنها هدیه‌ای بهش نیست، بلکه برخورد ابزاری، ظالمانه و بدون رضایت باهاشه.به جا اوردن وظایف "والد خوب بودن" به شکل ایدئال هم "کوچکترین" کاریه که میشه به عنوان غرامت برای جبران "ناقص" این ظلم انجام داد.

+ در صورت علاقه به مطالعه بیشتر دربارش:
https://philpapers.org/rec/SINFTC

آخرین ویرایش:
Back
بالا