• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

وام، تسهیلات، اعتبار

mastermind81

کاربر سیبیلو
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
شهید رجایی
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1400
زندگی کردن تو یک اقتصاد تورمی بدون قرض کردن، وام و تسهیلات گرفتن یه مقدار مسخره به نظر میرسه. تو اقتصادی که قیمت کالاها در ابتدا و انتهای ماه با هم دیگه تفاوت دارند و ریال دستمون مثل یه ظرف داغ شده و همه میخوان زودتر از دستش خلاص بشن، قرضی زندگی کردن دیگه نه فقط یک تکنیک بلکه تبدیل به یه سبک زندگی اجباری برای بقا شده.
راه های زیادی هم برای قرضی خرید کردن و وام گرفتن به وجود اومده
وام هایی با شرایط خاص مثل ازدواج و مسکن و ...
وام های با میانگین حساب
اعتبار های خرید مثل تارا و دیجی پی و اسنپ پی و ازکی وام و ...
مشخصا همه ی این طرح ها برای همه ی افراد مناسب نیستند. هدف تاپیک مقایسه ی طرح های مختلف، معرفیشون و محاسبه ارزش وام ها هستند.
پی نوشت : تاپیک با هدف متکلم الوحده بودن من ایجاد نشده و هر کسی بخواد میتونه پست بزاره.

آخرین ویرایش:
ویپاد - تسهیلات برآیند

ویپاد نئوبانک پاسارگاده، و تمام امورتون رو میتونید انلاین و با اپلیکیشن خودش انجام بدید.
چهار تا طرح تسهیلاتی اصلی داره که جذاب ترینشون طرح تسهیلاتی برآینده.
وام های برآیند حداکثر تا 50 میلیون تومن هستند، نیاز به ضامن و وثیقه هم ندارند.
چی میخوان؟ سکه ی وی کلاب
سکه ی وی کلاب چیه؟ ویپاد به ازای هر روزی که پول تو حسابتون باشه بهتون سکه میده.
چه قدر؟ به ازای هر صد هزار تومن یک سکه
اون اولاش که من استفاده میکردم، بعضی تاریخ ها رو اعلام میکرد و میگفت تو این تاریخ ها دوبرابر بهتون سکه ی وی کلاب میدیم ولی یک سال گذشته ندیدم چنین کاری انجام بده.
سود وام تسهیلات برآیند ۲۳٪ سالانست. و روند اخذ وام تا حد خیلی خوبی اسونه.
چرا میگم آسونه ؟ چون سکه هاتون به این زودی ها نمیپره، یعنی مثلا بانکینو هم طرح هاش مشابه همین طرح ویپاده ولی سکه هاتون بعد از شش ماه لغو میشن و دیگع نمیتونی ازشون استفاده کنی.
نسبت سپرده به وام:
شما با 1.1 برابر سکه هایی که جمع میکنید میتونید وام بگیرید.
یعنی چی؟
یعنی اگر ۱۸,۰۰۰ سکه دارید میتونید ۲۰ میلیون وام بگیرید
۲۷۰۰۰ سکه میشه سی میلیون وام
۳۶۰۰۰ تا میشه ۴۰ میلیون وام
یعنی اگر شما 40 میلیون تومن پول رو برای بازه ی زمانی 90 روز بزارید تو ویپاد، میتونید یه وام 40 میلیون تومنی هم ازش بگیرید.
ویپاد بهترین نسبت سپرده به وام رو تو بازار نداره.
ولی
1. فرآیند گرفتنش راحته و نیاز به مراجعه به بانک نداره
2. سکه هاش منقضی نمیشن.
این منقضی نشدن سکه ها خیلی خوبه، چرا؟ چون شما میتونید بودجه ی مصرفی ماهانتون رو بریزید توش و یک سال بدون فکر کردن به خوابوندن پول و این چیزا ازش استفاده کنید و انتهای یک ماه با انباشت سکه ها یه وام حدود ۴ برابر بودجه ی ماهانتون ازش دریافت کنید.
بدی ویپاد چیه؟
۱.نسبت سپرده به مبلغ وام جذاب نیست
۲. باید رتبه ی اعتباری A یا B داشته باشید
۳. مبلغش تسهیلات برآیند زیر ۵۰ میلیونه و تا جایی که چک کردم تسهیلات دیگش نسبت سپرده به وام خیلی بدی داشتند.

جمع بندی:
این وام رو راحت میشه گرفت اگر رتبه ی اعتباری مناسب دارید و قصد ندارید پولتون جایی بخوابه.
مبلغ وام کمه.
اگر وام اولتونه ترجیحا از بلو بگیرید چون عملا رتبه اعتباری ندارید و گرفتن وام ویپاد بدون رتبه اعتباری ممکن نیست.
اگر میخواید پول بخوابونید ملی، رسالت، کیوبانک جذاب تر هستند.

تارا- اعتبار خرید
تارا یک شرکت زیر مجموعه ی گروه صنعتی گلرنگه که برای خرید بهتون تا 20 میلیون اعتبار میده و اگر بخواید توش میتونید پول بریزید و در هر خرید یه درصدی بهتون برمیگردونه. پلتفرم های مشابه تارا زیاد هستند.
دیجی پی و اسنپ پی دو تا از شناخته شده تر هاشون هستند که من شخصا استفاده کردم. تا جایی که من دیدم و متوجه شدم این پلتفرم ها برای شرکت های گروه خودشون درصد سود یا کارمزدی دریافت نمیکنن ولی برای خرید قسطی از فروشگاه های خارج از مجموعه های خودشون یه درصدی رو دارن دریافت میکنن.
(به غیر از خرید طلا از طریق دیجی گلد و با اعتبار دیجی پی که 5% کارمزد میگیره و اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم.)
تارا رو چرا پیشنهاد میکنم ؟
با تارا میتونید از تپسی فود و مهم تر از اون از اکالا بدون کارمزد خرید کنید و مبلغ خریدتون رو توی دو یا سه ماه پرداخت کنید.
یعنی شما امروز میتونید خرید های سوپرمارکتی داشته باشید، رایگان ارسال بشه، و هزینه ی کاملش رو دو ماه بعد پرداخت کنید.
تارا اولین پلتفرم BNPL ی بود که من ازش استفاده کردم و الان بعد از تقریبا سه سال هنوز تنها پلتفرمیه که هر هفته ازش استفاده میکنم. و به طور کلی راضیم ازش.

Back
بالا