• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خیر. شما به اتفاقات قبلی رسیدگی عادلانه نکردید و ماجرا برای من و خیلی از کاربرای دیگه ی سایت تموم نشده.

یکبار یکی از بچه ها تو تاپیک نظرات کم طرفدار نوشت روستاییها پلیدن.

سرش کلی هیت گرفت و گفتن باید بن بشه.

ولی وقتی یکی گفت تو دخترونه تاپیک ندارید کی از همه بزرگتره؟ مدیریت فقط کمکش کرد کاور آپ کنه و گردن نکیره حرفشو.(اسکرین شات حرفش موجوده)

چند درصد اعضای سایت روستایین؟ یه آمار بگیریم.
چند درصد اعضای سایت خانومن؟ یه آمار بگیریم.

توهین توهینه یا توهین فقط وقتی توهینه که اونایی که ریش دارن بهشون بربخوره؟ یا تو فرهنگ شما sexual objectfication توهین محسوب نمیشه؟ یا ناامن کردن سایت با بیان این حرفها وقتی دخترهای ۱۳، ۱۴ ساله هستن آسیبش کمتر از یک نظر روستایی ها پلیدن هستش؟
یک دعوایی شد و به تشخیص مدیرا اکانت های درگیر دعوا چند روز بن شدند و تموم شد رفت. اینکه بن کم بود یا زیاد بود نظرتو گفتی ما هم نظرمون اینه که کافی بوده مدت بن. اون ماجرا پروندش بسته شد. الانم به خاطر اون دعوا نه بیشتر بن می کنیم نه بیشتر بحث می کنیم. دفعه اول نیست از این اتفاقا میافته و به هرحال در حد اینکه اینجا فضاش مدیریت بشه اقدام میشه. ما نه دادگاه هستیم نه مسئول اندازه گیری میزان جرائم و ... دنبال بگیر ببند نیستیم اگر بودیم همین الان اکانت خودتو به خاطر اون مولتی اکانت هایی که ساختی بن میکردم برای همیشه. قبلی ها رو بن کردیم الان دوباره دیروز یکی دیگه ساختی. بهتره این ماجرا رو تموم کنی و اینقدر انرژی از ما و سایت نگیری. علاف که نیستیم بشینیم وسط کل کل و دعواهایی که میکنید. اون دونیشن امروز رو هم برمیگردونم به کارتت. از این بازی ها با ما نکن.

یک دعوایی شد و به تشخیص مدیرا اکانت های درگیر دعوا چند روز بن شدند و تموم شد رفت. اینکه بن کم بود یا زیاد بود نظرتو گفتی ما هم نظرمون اینه که کافی بوده مدت بن. اون ماجرا پروندش بسته شد. الانم به خاطر اون دعوا نه بیشتر بن می کنیم نه بیشتر بحث می کنیم. دفعه اول نیست از این اتفاقا میافته و به هرحال در حد اینکه اینجا فضاش مدیریت بشه اقدام میشه. ما نه دادگاه هستیم نه مسئول اندازه گیری میزان جرائم و ... دنبال بگیر ببند نیستیم اگر بودیم همین الان اکانت خودتو به خاطر اون مولتی اکانت هایی که ساختی بن میکردم برای همیشه. قبلی ها رو بن کردیم الان دوباره دیروز یکی دیگه ساختی. بهتره این ماجرا رو تموم کنی و اینقدر انرژی از ما و سایت نگیری. علاف که نیستیم بشینیم وسط کل کل و دعواهایی که میکنید. اون دونیشن امروز رو هم برمیگردونم به کارتت. از این بازی ها با ما نکن.
به شما دونیت نکردم. به سایت دونیت کردم.
من با شما حرفی ندارم راستش. بعد از یک هفته بن صبح اومدم پ خ اتون که صحبت کنیم ولی به من گفتید وقت ندارید برای این حرفا.
سر مولتی اکانت هم هر سری اکانت من سلیقه ای و از روی غرض ورزی شخصی بن میشد که برگشتم. به گفته ی خود ثابتی فرد تو همین تاپیک هیچوقت مولتی نبودم. همواره یک اکانتم فعال بود. این سری هم همینطور بوده.

وقتی کاربر @زار ی پست بی ربطی گذاشت که توش فحش ناموسی استفاده شده بود اون هم نه به شخص خاص بلکه همینطوری پنج روز بن شد.

اقایون صفری و فونیکس که من حتی بهشون کاری نداشتم به من گفتن attention whore و جندگی مد شده که تو اینجا جولون میدی دو روز و نیم بن شدن.

ماجرای بن کاربر زار قبل اینها بود. اون موقع ترازوی عدالتتون تصمیم گرفت ایشون رو پنج روز بن کنه بعد سر اقایون شد دو و نیم روز؟

این بحث من تنش درست میکنم و اینها رو هم ببرید جای دیگه ادمهای عاقل خریدارش نیستن. خوبه دو بار که من به‌ دلایل دیگه ای بن بودم تو چت مت دعوا شد و بستینش.

همون کارزار بن دائم من که کاربر ۱۰۱ راه انداخته بود و ادعا کرد من بهش فحش دادم کسی که شروع به توهین کرد در حالیکه من هیچ کاری به ایشون نداشتم خودش بود. به من گفت حرومزاده ی پا منقلی. بعد هم اومد تو بانگم ازم عذرخواهی کرد و در عین حال طلبکار که من جواب توهینش رو با توهین دادم.

من میخوام سرم به کار خودم باشه و کاری به کار کسی نداشته باشم. به ثابتی فرد هم گفتم فقط با اون یک نفر مشکل دارم و تضمین بدید با من فاصله اشو حفظ میکنه و در مورد من ح ب و‌ توهین نمیذاره من همه چیو فراموش میکنم.
که امروز هم وقاحت رو کنار نذاشته و اومده تو ح ب به من میگه خوک ایرانی.

آخرین ویرایش:
آقا انصافا هر دو طرف دارید دعوا رو کش می‌دید، هرچه که شده دیگه صلوات بفرستید و دکمه ایگنور همو بزنید درمورد هم ح‌ب نذارید تموم شه بره.

واقعا دیگه کلافه‌کننده شده. دو تا آدم بزرگسالید چرا اینطوری رفتار می‌کنید؟
پناه جان من اصلا نمیخوام در مورد ایشون ح ب بذارم. یکبار بخاطر اینکه ح ب زیادی گذاشته بودم دو روز از حرف بزن بن شدم. من حرف خیلی زیاد دارم و داستان تو زندگی شخصیم که کاری به کار کسی نداشته باشم.

از این به بعد هم رفتارم رو جوری تنظیم میکنم که وجدان عمومی سایت خودش به راحتی بتونه ببینه کی مقصره و کی نیست.

از همه عذرمیخوام بابت سردردی که صبح بهتون داده شد.
حرفایی بود که نیاز میدیدم بگم.

برای همه تونم احترام خیلی زیادی قائلم و دوست دارم اینجا پیشتون باشم. و به این سایت که بنظرم ویژن خیلی قشنگی داره دوست دارم کانتریبیوت کنم چه تولید محتوا چه راهنمایی به جوونترا تو پ خ و تاپیکا چه مالی. هدف من خیلی صادقانه تر از چیزیه که فکر میکنید دوستان.
با این حال اگر اشتباهی یا آزردگی ایی از جانب من برای کسی پدید اومده صمیمانه ازش معذرت میخوام.

دوستان درسته سیستم اینجا قابلیت گزارش و رسیدگی گزارش توسط مدیر رو داره ولی بین اختلافات شخصی با مسائلی که گسترده و مرتبط با سایت هست یه مرزی و حدی قائل بشید. مدیر وظیفه اش کنترل دعوای بین دونفر یا دفاع از کسی در دعوا نیست، وظیفه اش اینه اگه پستی خلاف قوانینه حذف شه و بر حسب حالا هرچی که اسمش هست (سلیقه یا عقیده یا ...) به اون کاربر تذکری بده یا بن بشه. اینکه انتظار بیشتر از این رو از یک مدیر داشت عملا در هیچ کامیونیتی مجازی معنایی نداره. راجب دعوای گذشته عملا الان میشه دوباره چیکار کرد که بارهاست بحثش داره تو این تاپیک بالا میاد؟

سلام. نظرتون چیه سایت شورای حل اختلاف داشته باشه؟

(چار تا میم هم از توش واسه ما درمیاد سر مدیرها هم خلوت می‌شه)

شما یه میم از من درست نکردی بعد دنبال کیس های جدیدتری

بعد مجازاتش چیه ؟
اگه بر علیه یکی رای دادن باید اکانتشو حذف کنیم که بعد با یه اکانت دیگه بیاد؟

اگه توش توهین آزاده موافقم 🙏🏻

بعد مجازاتش چیه ؟
اگه بر علیه یکی رای دادن باید اکانتشو حذف کنیم که بعد با یه اکانت دیگه بیاد؟
بنظرم بیشتر در زمینه صلوات بفرستید و دوست باشید با هم فعالیت کنه
ولی این یه ایده بود دیگه جزئیاتش دست مدیران و شورا

خب دیگه مرسی، لطفا مستقیم و غیر مستقیم کاریشون نداشته باش. اگه هم از این به بعد پستی دیدی که بهت توهین شده بود گزارش بزن رسیدگی بشه. دیگه واقعا بحث بیشتر از این مخ همه‌مونو آزار می‌ده.
چشم پناه جان. قصدم همین بود.

• لایک
امتیازات: panah
گفته ی خود ثابتی فرد تو همین تاپیک هیچوقت مولتی
سلام
وقتی دارید با دکتر صحبت میکنید از من نقل قول نکنید؛ درست و قشنگ نیست

دوما من مجری قانونم؛ قانون گذار نیستم ولی

کاری که شما میکردید در طول این یک هفته اشتباه بود

چون اساسا ما کاربر حقیقی رو بن میکنیم نه اکانت رو

اینکه اکانت اصلیتون بن میشه با اکانت فیک لاگین کنید توی سایت اشتباه بوده و هست و من هر جا دیدم اکانت های جدید مربوط به شماست بن کردم؛ ضمن اینکه تلاش برای ساختن اکانت های فیک جدید خودش کار اشتباهیه

دومین موردی که من توی حرفاتون دیدم این هست که من شخصا بارها بهتون اعلام کردم؛ لطفا محتوایی از چت خصوصیتون با کسی توی سایت قرار ندید

که خب شامل خودم هم میشد؛ اینکه شما در اولین اقدام محتوایی از چت خصوصی خودت با من توی سایت منتشر کردی؛ سوای مسئولیت حقوقی من؛ حریم شخصی من رو هم نقض کردی!

و سومین چیز اینکه سایت هیچ وقت محل دعوا های شخصی نبوده؛ اگر هم دعوایی پیش اومد؛ براش ساز و کار تعریف کردیم؛ گزارش؛ پ خ مدیران و ...

این تاپیک برای این هست که شما اگر انتقادی نسبت به مدیر داخلی؛ یعنی در حال حاضر من و سارا دارید بیان کنید؛ نه اینکه با کاربری به مشکل میخورید بیاید انتقاد کنید ازش اینجا

من اینجا یک مدیر سادم؛ فقط و فقط بر اساس قوانین سایت عمل میکنم؛ شابلون بسیار خوبیه؛ نمیگم بی نقص بودم ولی نهایت تلاشم رو کردم بی نقص باشم

توی این یک هفته هم پاسخگوی هر سوال و انتقادی که داشتی بودم
ولی خب در نهایت من سفیر سوییس تو ایران
یا وزیرامورخارجه عمان
یا شهباز شریف نیستم

و اینکه یک مشکلی وجود داره

شما گزارش میزنید

این گزارش تایید میشه
یا رد میشه

اگر رد شد بپذیرید؛ اقدام شخصی انجام ندید.

ممنون

بله امشب یکم دیگه ادامه میدادید بعد شارژر طنین که برق استانشون رو پروند برق تهران میپرید🙏😃
🤣🤣🤣🤣🤣
وای چه روز نحسی بود اون روز
واقعا صاف شدم

خلاصه ی تاپیک:
هر کسی پیامی از من حذف کرده (مخصوصا با دلیل منطقی)
یا از قیافش خوشم نمیاد
انتقاد بهش

آخرین ویرایش:
کاربر ⭐️Setareh⭐️ به علت عدم توجه به اخطارهای مدیریت، راه انداختن دعوا، تشویق و تحت فشار گذاشتن بقیه کاربرا برای حمایت از دعوا و ایجاد مزاحمت برای آنها به صورت دائمی بن شد. مبلغ ۱۱.۵ میلیون دونیشن این کاربر که ۵ میلیون آن پس از بن شدن بود به حسابش برگشت داده شد.

Back
بالا