• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تخصص و آزمون رزیدنتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Noo$hin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    تخصص

Noo$hin

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
قبلا خیلی ها یه تفکر اشتباه داشتن که کنکور و دانشگاه یه قیف برعکسه، اما اینجا از این خبرا نیست!

بیاید بگید برای بعد از دوره عمومی چه هدفی دارید و چه تخصصی دوست دارید و چرا؟ (مهم نیست چه رشته ی علوم پزشکی می خوانید، بگید در چه زمینه ای میخواهید ادامه تحصیل بدید.)
اصلا حتما باید ادامه تحصیل داد؟
در ضمن اطلاعاتتون رو درباره رزیدنتی (آزمونش، برد ، سختی هاش و ...) با بقیه به اشتراک بذارید.

یادش بخیر شش سال پیش دوست داشتم تخصص جراحی برم ولی همون طور که کسی چیزی نگفت گویای همه چیزه که آدم منصرف میشه بخاطر سهمیه ای ها و کلافه شدن از سیستم دانشگاه...
الان دیگه اسونتر دوست دارم انقدر فرسوده شدم که اگرم میخواستم بدون خوندن برم اطفال یا بیماری های دهان میرفتم ولی این دوتا هم ارزش نداره تو همین عمومی میتونم با تجربه بالا ببرم...
ایمپلنت هم میشه دوره ش رو شرکت کرد البته اونم فعلا علاقه ای ندارم حالا تا دو سال دیگه چی بشه...

من بسیار به جراحی علاقمندم. از طرف اطرافیان بسیار نصیحت شدم که جراحی عمومی زندگی نداره، همیشه و در همه حال درگیر مریضا هستی، ممکنه توی شیفت هات نتونی راحت بخوابی
لذا فعلا منصرف شدم و علاقمند به رشته های مینوری مثل چشم شدم، ولی خب چشم هم ایرادات خودش رو داره.
از طرفی به پوست فکر میکنم که رشته لاکچری ایه ولی نیازم به جراحی رو ارضا نمیکنه
سردرگمم

من بسیار به جراحی علاقمندم. از طرف اطرافیان بسیار نصیحت شدم که جراحی عمومی زندگی نداره، همیشه و در همه حال درگیر مریضا هستی، ممکنه توی شیفت هات نتونی راحت بخوابی
لذا فعلا منصرف شدم و علاقمند به رشته های مینوری مثل چشم شدم، ولی خب چشم هم ایرادات خودش رو داره.
از طرفی به پوست فکر میکنم که رشته لاکچری ایه ولی نیازم به جراحی رو ارضا نمیکنه
سردرگمم
حالا من از پزشکی فقط سختیا در حد خودکشی زیاد زنان زایمان رو میدونم ولی مثلا تو رشته ما جراحی فک و صورت که مشترکه چند سالش با گوش حلق بینی رزیدنتای بالاتر مثلا جوراب کثیف شون رو پرت میکنن به پایین تره تا برن بشورن جز شیفت باید تحقیق کنی بولی شدن گاهی در حدیه در بعضی رشته و دانشگاه که انصراف خیلی زیاده و متاسفانه برا دخترا گاهی سختتره احتمالا

اما من اگه جات بودم انقدر چشم و پوست روتین زندگی بعد دانشگاهش فرق داره با جراحی که کلا اگه یه طرف رو خوشت بیاد اونقدر شبیه نیس که بشه گفت آدم دو به شک میشه کلا انتخاب سختی با علاقه با آسونیه البته که چشم قبول شدن خیلی سخته رتبه عالی میخاد

حالا من از پزشکی فقط سختیا در حد خودکشی زیاد زنان زایمان رو میدونم ولی مثلا تو رشته ما جراحی فک و صورت که مشترکه چند سالش با گوش حلق بینی رزیدنتای بالاتر مثلا جوراب کثیف شون رو پرت میکنن به پایین تره تا برن بشورن جز شیفت باید تحقیق کنی بولی شدن گاهی در حدیه در بعضی رشته و دانشگاه که انصراف خیلی زیاده و متاسفانه برا دخترا گاهی سختتره احتمالا

اما من اگه جات بودم انقدر چشم و پوست روتین زندگی بعد دانشگاهش فرق داره با جراحی که کلا اگه یه طرف رو خوشت بیاد اونقدر شبیه نیس که بشه گفت آدم دو به شک میشه کلا انتخاب سختی با علاقه با آسونیه البته که چشم قبول شدن خیلی سخته رتبه عالی میخاد
حتی روتین دوره رزیدنتیش هم متفاوته
چشم رو بیشتر دوست دارم با توجه به اینکه جراحی هم داره ولی خب رشته ایه که میگن مافیا داره و سخته معروف شدن بین کسایی که در حال حاضر معروف هستن. و خب به درامد رسیدن هم لازمه ش معروف شدنه.
نمیدونم حس میکنم باید عاقلانه تصمیم بگیرم و علاقه رو بذارم کنار، چون پتانسیل اینو دارم که رشته های زیادی رو دوست داشته باشم.

سلام
خانم دکتر واقعا همچین اتفاقی افتاده؟؟؟!!
من از جراحی فک و صورت، بیشتر کشیک‌های سنگین‌اش(خصوصا سال اول) رو شنیدم و این ی مورد، عجیب بود واقعا

سلام
خانم دکتر واقعا همچین اتفاقی افتاده؟؟؟!!
من از جراحی فک و صورت، بیشتر کشیک‌های سنگین‌اش(خصوصا سال اول) رو شنیدم و این ی مورد، عجیب بود واقعا
بستگی به بیمارستان و سال بالایی ها داره که بیشعور باشن یا نه

Back
بالا