• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

سلامم.
من بین رشته‌های پزشکی و دندون و دارو نمی‌دونم کدوم رو برم...

فکر می‌کنم که داروسازی رو بیشتر دوست داشته باشم (از دوره اول دلم می‌خواست داروساز بشم) ولی از داروخونه زدن و وارد بیزینس شدن خوشم نمی‌آد.(یعنی حتی اگه داروخونه ای بزنم دلم میخواد توی صنعتش کار کنم)
توی سایت جاب ویژن هم که نگاه کردم درآمد کار در صنعت دارو قابل مقایسه با دندون نبود.
اگه ممکنه درمورد آینده‌ی شغلی یک داروساز بیشتر بهم توضیح بدین.

و اگه اطلاعاتی در مورد دو رشته‌ی پزشکی و دندون هم داشتین که احساس کردین کمکم می‌کنه بهم بگین لطفا.(دندون رو ممکنه شهر خودم نیارم :(( )
درسته که اسم این سه تا رشته معمولا تو ی سید مطرح میشه ولی عملا تفاوتای سنگینی دارن و این که بین اینا موندی احتمالا نشون میده که دید درستی نداری
بیشتر بگو چرا هر رشته رو ترجیح میدی/نمیدی تا بهتر بشه راهنماییت کرد

کسی اینجا درباره بیوتک نوع درس ها و درصد شانسش برای اپلای و کشور های گیرندش اطلاعی داره؟

کسی اینجا درباره بیوتک نوع درس ها و درصد شانسش برای اپلای و کشور های گیرندش اطلاعی داره؟
کلا الان وضع اپلای به طرز وحشتناکی توی دیواره.

سلام .به نظرتون پزشکی تعهدی ارزش داره؟
چون از آینده‌ت و کارهایی که دوست داری دز آینده انجام بدی خبر نداری و ممکنه در آینده با کسی آشنا شی که بخوای پیش اون زندگی کنی ولی مجبور میشی حتما همون جا که بهت میگن کار کنی و برای گرفتن تخصص هم مشکل هست و تا پنج سال نمی‌تونی آزمون تخصص بدی و وسطش می‌تونی بری بخونی ولی مجدد بعد اتمام تخصص باید ادامه طرح رو بگذرونی
و تو زدن مطب هم خیلی جاها باهات همکاری قرار نیست بکنن و خب درآمد پزشکی هم این روزها مثل قبل نیست و سختی رشته هم در نظر بگیر که کار جانبی کنارش کردن از باقی رشته‌ها سخت‌تره
و خب منطقی باشیم خیلی‌ها قبل اینکه وارد رشته شن واقعا نمی‌دونن علاقه دارن بهش یا نه و خیلی اوقات این علاقه توهمه و نتیجه القای جامعه‌اس و ممکنه بعدا بفهمی علاقه کافی نداری و پشیمون شی

اگر با تمام این موارد مشکل نداری تعهدی گزینه خوبیه برات

من پارسال تعهدی میوردم ولی این ویدیو رو دیدم و نزدم.
الان نمی‌دونم قوانین عوض شده یا نه ولی فکر نکنم تغییر چندانی کرده باشه.
اگه خواستی از کسی سوال بپرسی مطمئن شو تعهدیی باشه که مناطق خیلی محروم رفته و یا بیتوته کرده و ... نه کسی که پارتی داره.
از یک نفر پرسیدم اون تعهدی نبود و معتقد بود که وزارت بهداشت با تعهدی‌ها بهتر راه میاد ولی یه نفر دیگه می‌گفت چون زورشون به غیر تعهدی‌ها نمی‌رسه تعهدی‌ها رو جاهایی که هیچکس نمی‌ره می‌فرستن.
ولی خب خیلی‌ها رو می‌شناسم راضین، باید ببینی شرایط خودت چطوریه و...
خیلی ممنونم رفتم ویدیو رو دیدم لطف کردید ...
درود
اگر دو سه سال قبل بود میگفتم به هیچ وجه
الان هم نمیگم ارزششو داره ولی این رو درنظر بگیر که به طرق گوناگون امکان پیچوندن تعهد میتونه وجود داشته باشه
تصمیم با خودته
در کل الان با توجه به افزایش ظرفیت شدید روزانه قبول شدنشم کاری نداره میتونی ی سال بمونی پشت کنکور
خیلی ممنونم .
چون از آینده‌ت و کارهایی که دوست داری دز آینده انجام بدی خبر نداری و ممکنه در آینده با کسی آشنا شی که بخوای پیش اون زندگی کنی ولی مجبور میشی حتما همون جا که بهت میگن کار کنی و برای گرفتن تخصص هم مشکل هست و تا پنج سال نمی‌تونی آزمون تخصص بدی و وسطش می‌تونی بری بخونی ولی مجدد بعد اتمام تخصص باید ادامه طرح رو بگذرونی
و تو زدن مطب هم خیلی جاها باهات همکاری قرار نیست بکنن و خب درآمد پزشکی هم این روزها مثل قبل نیست و سختی رشته هم در نظر بگیر که کار جانبی کنارش کردن از باقی رشته‌ها سخت‌تره
و خب منطقی باشیم خیلی‌ها قبل اینکه وارد رشته شن واقعا نمی‌دونن علاقه دارن بهش یا نه و خیلی اوقات این علاقه توهمه و نتیجه القای جامعه‌اس و ممکنه بعدا بفهمی علاقه کافی نداری و پشیمون شی

اگر با تمام این موارد مشکل نداری تعهدی گزینه خوبیه برات
مرسی بابت توضیحت و وقتی که گذاشتی .ممنون

درسته که اسم این سه تا رشته معمولا تو ی سید مطرح میشه ولی عملا تفاوتای سنگینی دارن و این که بین اینا موندی احتمالا نشون میده که دید درستی نداری
بیشتر بگو چرا هر رشته رو ترجیح میدی/نمیدی تا بهتر بشه راهنماییت کرد
وای خیلی ممنونم.

دارو:
چرا ترجیح می‌دم: از شیمی خوشم می‌آد، از کار در آزمایشگاه خوشم می‌آد، از تصور اینکه بتونم دارو فرموله کنم خوشم می‌آد و از چندسال پیش این شغل رو واسه خودم تصور می‌کردم و مهاجرت.
چرا ترجیح نمی‌دم: فکر کنم برای به پول رسیدن راهش داروخونه زدنه که در این صورت باید وارد بیزینس بشم و از مسیری که میخوام خیلی دور میشه.

پزشکی:
چرا ترجیح می‌دم: از تعامل با آدما خوشم می‌آد و گستردست.
چرا ترجیح نمیدم: چون خیلی دیر به درآمد می‌رسه. با بقیه‌ی ابعادش مشکلی ندارم.

دندون
چرا ترجیح می‌دم: چون درآمدش خوبه، مستقل تره و زودتر به درآمد می‌رسه. از کارای دستی ظریف هم بدم نمی‌آد
چرا ترجیح نمی‌دم: چندان با ارزش‌هام سازگار نیست( نمی‌دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه)
شایدم بی‌دلیل بهش گارد دارم.

در کل من شرمندم چون الان که فکر میکنم سوالم خیلی خام بود و باید بعد فکر و تحقیق بیشتر سوال می‌پرسیدم.

بچه ها محتوایی درباره‌ی داروسازی که کامل همچی رو بگه، میشه اگه دارین معرفی کنین:)

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: Iliap
https://t.me/asle_hemaar
https://t.me/er_drjaafari
https://t.me/ertiad

این سه تا کانال رو من داشتم از خیلی وقت پیش. محتواهاشون خوبن اگر سرچ کنید توشون. درمورد اکثر رشته‌ها، تجربه‌های دانش‌جوها و محتواهای خودشناسی و غیره توشون هست.

وای خیلی ممنونم.

دارو:
چرا ترجیح می‌دم: از شیمی خوشم می‌آد، از کار در آزمایشگاه خوشم می‌آد، از تصور اینکه بتونم دارو فرموله کنم خوشم می‌آد و از چندسال پیش این شغل رو واسه خودم تصور می‌کردم و مهاجرت.
چرا ترجیح نمی‌دم: فکر کنم برای به پول رسیدن راهش داروخونه زدنه که در این صورت باید وارد بیزینس بشم و از مسیری که میخوام خیلی دور میشه.

پزشکی:

دندون
چرا ترجیح می‌دم: چون درآمدش خوبه، مستقل تره و زودتر به درآمد می‌رسه. از کارای دستی ظریف هم بدم نمی‌آد
چرا ترجیح نمی‌دم: چندان با ارزش‌هام سازگار نیست( نمی‌دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه)

در کل من شرمندم چون الان که فکر میکنم سوالم خیلی خام بود و باید بعد فکر و تحقیق بیشتر سوال می‌پرسیدم.
این نظر دوستم راجع به داروعه که خودش دارو میخونه:
Voice to Text Bot - Audio Transcriber:
سلام چطوری خوبی چه خبر حالا من خیلی طولانی صحبت نمی‌کنم چون ممکنه نیم ساعت ویس بشه اگه بخوام خیلی دقیق حرف بزنم ولی در حد حالا سه چهار دقیقه اگه بخوام توضیح بدم ببین نقاط قوتش چیه داروسازی نقطه قوتش اولیش به نظر من تنوع بالای دو روزشه چیزی که توی پزشکی و دندونپزشکی شاید خیلی نباشه یعنی هم تنوع درسی و هم تنوع شغلیش توی پزشکی یک مسیر مشخصی وجود داره که شما پزشک خواهید شد دیگه حالا باید برید مثلا انتخاب بکنید چه گرایشی میخوید چه حوزه فعالیت بکنید دیگه حالا تخصص های مختلفی که براش وجود داره البته عده ای هم هستن میرن کارهای دیگه میکنن ولی عموماً اینطوره داروسازی یه ذره تنوعش بیشتره البته اینها منوط به اینکه دارید شهر مثلا تهرانی مشهدی نمیدونم اصفهان شیرازی یک شهری قبول بشید که اینها توش مطرح باشه چون مثلا خیلی از شهرها اصلا کارخونه داروسازی ندارن تقبا جز تهران و مشهد و یکی دو تا فکر کنم تبریز و و شاید اصفهان دیگهسازی نیست و طبیعتاً اون حوزه برای شما خط میخوره یعنی اینها در یک دانشگاه خوب تحصیل بکنید و این خوب هست ولی تنوع شغلیش زیاده و میتونید شما برید داروخونه کار بکنید که البته بیشترش اونه ولی خب حالا کارهای دیگه هم میشه کرد میتونید توی آزمایشگاه میتونید برید توی کارخانه فرمولاسیون دارو میتونید برید توی سمت کنترل کیفیت و نمیدونم اتاق تمیز و قسمت پخش و قسمت تولید و خیلی متنوع میتونید سمت اقتصاد مدیریت دارو حوزه وارد دارو و نمیدونم تنظیم نرخ و فلان اصلا بخش های که یه ذره میره سمت سازمان غذا دارو وزارت خونه و خیلی دیگه ارتباطی با علوم پزشکی نداره و بیشتر تو حوزه اقتصادش هست و خب تنوع شغلیش خیلی بالاست ولی یک نقطه ضعف هم به همین علت داره و اونم تنوع بسیار بالایی درس هاشه دیگه این خب میتونه نقطه ضعف باشه اگر شما فقط مثلا تو یک حوض خیلی خوب باشید بقیه درس‌ها رو به سختی پاس خواهید کرد حتی نتونید باز کنید چون جزوه‌ها حجیم درس‌ها به شدت سنگینه متنوعه و مثلاً شما ریاضی پاس می‌کنید فیزیک پاس میکنید آمار پاس میکنید اقتصاد پاس میکنید و سنگین ها حالا بستگی به استادش هم داره ولی مثلاً ما آماری که پاس کردیم من به یک دانشجوی آمار نشون می‌دادم می‌گفت خیلی زیاد خوندید برای دو واحد آمار کار با نرم افزارش نمیدونم بخش تئوریش بخش عملیش اصلا خیلی بود اقتصادش شدیدا حالا استادی که ما داشتیم حداقل خیلی سخت بود و پیچیده اش کرده بود منظور اینکه درس ها بسیار متنوع و باید بتونید که با هر درسی ارتباط بگیرید شیمی رو خیلی خوب باید بلد باشید قوی میخواد از اینجا به بعد هم که خب اون فیزیولوژی تو باید قوی باشه چون یعنی ارتباط گیری بین حالا دستگاه که توی پزشکی قانون هست دیگه ذات علوم پزشکی همینه یعنی یه جوری ترکیب فیزیولوژی و شیمیه دیگه که حتی فارماکولوژی هم که دارید یا حتی جلوتر اضافه میشه ترکیب این دوتاست دیگه یعنی شما باید هم با ساختار مولکول دارو و مواد آشنا باشید و از طرفی تاثیرشون رو هم روی گیرنده بدونید اینا ترکیبش میشه همون شیمی و اون پایه فیزیولوژی که بهتر بگم حالا در حد دانش آموزی بگم زیسته یعنی باید این دوتاتون قوی باشه بقیه درس ها رو هم حالا هر ترم دو واحد مثلا آماری دارید اقتصادی دارید یه درس این شکلی هم دارید باید بگذرانیدش و تنوع درس ها بالاست خب تنوع شغلیش بالا بود گفتم یک مشکل دیگه که شش ترم اولش فقط تئوری تقریبا چند واحد عملی همون داروها دارید ولی خب خیلی نیست جز کار عملی رو تجربه نمیکنه تازه ترم هفت میرید توی سمت کارآموزی و داروخونه و اینها و تازه مثلا یه ذره حس میکنید که داروساز میشه برای اطلاعات کسب میکن یعنی پنج شش ترم اول خیلی احساس نمیکید که دارید کاری انجام میدید و صرفا یه سری درس رو میگذرونید و خب اینش خیلی مطرحه از یکی دیگه از معایبش که داروخانه بزنید یک سرمایه‌ای می‌خواد که به نسبت سرمایه بالایی تو شرایط خوب شاید بالاخره از نظر توان مالی برای خیلیا می‌تونه مهم باشه این مورد و ولی خب از طرفی اونقدری که دوره تحصیلش دوره سختی دوره کاریش شاید نباشه یعنی به اندازه پزشکی و دندانپزشکی مخصوصا استهلاک نداره و اذیت نمیشه نیاز به کار عملی آنچنانی نداره در دوره کاری بیشتر کار با آزمایش این کار عملی به حوزه آزمایشگاه ایناست که چون بالینی نیست و کار با بیمار عملا نیست یه ذره استرس کاریش کمتره البته که برید حوزه بالینی هم فعالیت کنید بالینی بشید و حالا توی بخش ها مثلا کار بکنید و بالاخره یک نسخه میاد تداخاتش بررسی میکنه به پزشک مشاوره دارویی بدید و این صحبت ها که اون دیگه باید تخصصش بگیرید عمومی رو شما شش سال گرفتید پنج شش سال دوباره باید درس بخونید برای ۱۱ رشته تخصصی که وجود داره حالا یکیش انتخاب میکن میگیر توسط دوره‌های گیاهی هست داروسازی سنتی هست

نمی‌دونم راجع به فرمولاسیون دارو هست شیمی دارویی هست داروسازی هسته‌ای از تنوعش خیلی بالاست ولی خب کلاً درسی که خیلی باید توش درس بخونید باید ارتباط بگیرید با همه درس‌ها و دل بدید به کار دیگه از طرفی شاید دوره کاریش راحت تر است دو رشته دیگه باشه و در مجموع هم بخوام پیشنهاد نمی‌کنم یا میکنم اگر که در یک دانشگاه خوبی این رشته رو انتخاب بکنید احتمالا راضی خواهید بود ولی اگر دانشگاه تو یه ذره ضعیف باشه ممکنه اذیت بشید چون ممکنه یه سری امکانات نباشه یه سری چیزها مطرح نباشه که توی پزشکی این مسئله مطرح نیست پزشکی و دندون دانشگاه های ضعیف تر هم حتی شخص دوره دانشجوی خوبی داره و خیلی دانشگاه شاید در درجه اول نباشه ولی توی داروسازی به نظرم دانشگاه مهمه و تو همون دانشگاه تیپ یک اگر بتونید قبول بشید احتمالا ناراضی نخواهید بود

من خودم با اولش مخالفم، پزشکی بشدت متنوعتره در واقع رشته مادر هست، تخصصهای متنوع داره، اگر به کار عملی علاقه داری یا نداری ، از خون خوشت میاد نمیاد، گفتی تعامل، لزوما پزشکی تعاملی نیست رشته ای مثل پاتولوژی عملا تعاملی نداره ،

میتونی انواع phD هارو در نظر داشته باشی، مهاجرت پزشکی ساده تره (جدای وضع الان مملکت) .
دروس پزشکی هم بنظر من سنگینتر از هر رشته ایبه حتی دارو البته بگم تحصیل پزشکی بهتره تا دروس بهرحال کشیکها ، کارهای عملی و و و تو پزشکی هست که خب کارو سخت میکنه.
تو حوزه ریسرچ بشدت پزشکی متنوعه درحالیکه تو دندون همچین چیزی نداریم ولی خب دارو هم تو ریسرچ جا زیاد داره.
در کل من میگم پزشکی بهترین رشته دنیاست و خب دلیلی که انتخابش کردمم همینه!

وای خیلی ممنونم.

دارو:

پزشکی:

دندون

دندون من خیلی اطلاعی ندارم و بنظرم هم عجیبه که چطور بعضیا میگن ما به دندون علاقه داریم
ی جسم سفید بی ریخت چه علاقه ای میشه بهش داشت

Back
بالا