• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

شهریه پردیس امیرکبیر ویژه ورودی های ۱۴۰۵ اعلام شد

شهریه ثابت :۲۱۵۰۰
شهریه های متغیر :
درس پایه : واحدی ۲۷۰۰
درس عمومی : واحدی ۲۵۸۰
درس عملی : واحدی ۷۳۹۰
درس اصلی یا تخصصی نظری : واحدی ۳۳۴۰

برای مثال ترم ۱ دانشجوی دریا این واحد ها رو میگیره :
ریاضی ۱ ۳ واحد پایه که میشه ۸۱۰۰
فیزیک ۱ ۳ واحد پایه که میشه ۸۱۰۰
شیمی ۱ ۳ واحد پایه که میشه ۸۱۰۰
یک عدد عمومی ۲واحد که میشه ۵۱۶۰
رسم فنی که عملی حساب میشه ۱۴۷۸۰
شناخت کشتی که تخصصی حساب میشه ۲ واحدی ۶۶۸۰

که ترم ۱ جمعا میشه ۷۲۴۲۰

حالا این موارد هم در نظر بگیرید

در صورتی که هر ترم الف بشید، نصف شهریه اون ترم بهتون بر میگرده

اگر رتبه منطقتون زیر ۳ برابر رتبه قبولی آخرین نفر قبولی تو منطقه خودتون باشه با معدل بالای ۱۵ هم امکان پذیره

که توی منطقه ۱ تمام قبولی های پردیس این شرایط رو دارن، نصف ورودی های منطقه ۲ این شرایط رو دارن و تقریبا هیچکس از منطقه ۳ این شرط رو نداره باید الف شن

اینم بگم نسبت به ورودی خودم که شهریه ثابت ۱۳۲۰۰ بود و شهریه عمومی خاطرم هه ۱۳۰۰ خیلی گرون کردن

شریف هم اون سال روی ۹۰ ۹۵ جمع میشد ترمی

سلام
به نظرتون با توجه به شرایط الان شریف و تحریم شدنش، همچنان ارزش داره که پردیس شریف و قبل امیرکبیر زد؟
تحریمایی که رو شریف هست رو امیرکبیر هم هست

کسی رو می‌شناسین ریاضی بخونن بشه ازشون سوال پرسید؟ 🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♀️

خیلی استیتمنت سطحیه
از چه لحاظ؟ حالا اینکه بدردنخوردن که استیتمنت سطحیه ولی اینکه همین الان کلی کارهای عجیب و رده‌بالا انجام می‌دن چی؟ مثل همین اثبات‌های اخیر(حدس فاصله واحد اردوش و حدس ژاکوبین). صدای هرچی ریاضی‌دان مطرح بوده در اومده.

اگر شرایط مهاجرت رو دارید رشته هایی مثل ریاضی محض و کاربردی عالیه و جای پیشرفت زیادی داره
توی ایران ممکنه از نظر بازار کار و تنوع شغلی اذیت بشید.

نظرتون راجع به اینکه بریم علوم پایه بخونیم برای رسیدن به یه دانشگاه بهتر، ولی مسیر شغلیمون رو از همون اول جدا از رشته‌امون بچینیم چیه؟

مبنی بر اینکه علاقه شخصی نسبت به اون رشته هم وجود داره و به خودی خود از خوندنش لذت ببریم.
قصد مهاجرت هم داشته باشیم ولی بالاخره اینجا ایرانه و نمی‌شه از الان برای چند سال بعد تصمیم‌گیری دقیق کرد.

نظرتون راجع به اینکه بریم علوم پایه بخونیم برای رسیدن به یه دانشگاه بهتر، ولی مسیر شغلیمون رو از همون اول جدا از رشته‌امون بچینیم چیه؟

مبنی بر اینکه علاقه شخصی نسبت به اون رشته هم وجود داره و به خودی خود از خوندنش لذت ببریم.
قصد مهاجرت هم داشته باشیم ولی بالاخره اینجا ایرانه و نمی‌شه از الان برای چند سال بعد تصمیم‌گیری دقیق کرد.
من نمیدونم اوضاع علوم پایه توی رشته های ریاضی چطوره ولی اگه مثل زیست و شیمی تجربی باشه من واقعا دیدگاه نگاه شغلی به علوم پایه و ورود به این رشته رو به این صرف به هیشکی توصیه نمیکنم مگه اینکه مث شما بگه یه شغل دیگه ای میخواد پیش بگیره و از اون درآمدزایی کنه. حالا بحث بازار کاری که هیچی، همین الان بچه های ارشدمون به خاطر یه پایان نامه که وسایل آزمایشگاهی نه پیدا میشه و نه اگه پیدا بشه، قیمتش اجازه خرید میده، دوره ارشد دکتراشون هی داره طولانی تر میشه. یعنی تو این رشته ها هیچی به جز سودای مهاجرت یا علاقه شدید (به شرطی که شما از نظر مادی از یه چیز دیگه تامین بشید) آدمو نمیتونه نگه داره. در غیر این صورت وارد شید هر قدم با ترس عه که الان ده سال دارم عمرمو میزارم آخرش میگن دستت درد نکنه بیا برحسب لیاقت و ده سال عمرت این شغل مال تو؟! حتی سیستم پیدا کردن کاری هم توی رشته من (کار در آزمایشگاه) به واسطه رابطه داشتن و آشنا بازیه. نمیخوام ناامیدی بدم ولی چون الان سال آخر دانشجوییمه یه سری واقعیتها رو آدم سالهای آخر متوجه میشه.

از چه لحاظ؟ حالا اینکه بدردنخوردن که استیتمنت سطحیه ولی اینکه همین الان کلی کارهای عجیب و رده‌بالا انجام می‌دن چی؟ مثل همین اثبات‌های اخیر(حدس فاصله واحد اردوش و حدس ژاکوبین). صدای هرچی ریاضی‌دان مطرح بوده در اومده.
بله داره کارهای عجیبی میکنه
ولی خب در آکادمیا خود به خود llm فقط هیلوسینشن و جواب بی ربطه آدم اون فیلد باید بشینه پاش تا یه چیز با معنا ازش استخراج کنه

ما یه استاد داریم همیشه میگه
فیزیک خودش یه شغل تمام وقته از ترم یک...
در واقع اصولا نمیتونی جفتش رو به خوبی پیش ببری هیچ وقت
اگه یه شغل مید مدنظرته منطقیه...

من نمیدونم اوضاع علوم پایه توی رشته های ریاضی چطوره ولی اگه مثل زیست و شیمی تجربی باشه من واقعا دیدگاه نگاه شغلی به علوم پایه و ورود به این رشته رو به این صرف به هیشکی توصیه نمیکنم مگه اینکه مث شما بگه یه شغل دیگه ای میخواد پیش بگیره و از اون درآمدزایی کنه. حالا بحث بازار کاری که هیچی، همین الان بچه های ارشدمون به خاطر یه پایان نامه که وسایل آزمایشگاهی نه پیدا میشه و نه اگه پیدا بشه، قیمتش اجازه خرید میده، دوره ارشد دکتراشون هی داره طولانی تر میشه. یعنی تو این رشته ها هیچی به جز سودای مهاجرت یا علاقه شدید (به شرطی که شما از نظر مادی از یه چیز دیگه تامین بشید) آدمو نمیتونه نگه داره. در غیر این صورت وارد شید هر قدم با ترس عه که الان ده سال دارم عمرمو میزارم آخرش میگن دستت درد نکنه بیا برحسب لیاقت و ده سال عمرت این شغل مال تو؟! حتی سیستم پیدا کردن کاری هم توی رشته من (کار در آزمایشگاه) به واسطه رابطه داشتن و آشنا بازیه. نمیخوام ناامیدی بدم ولی چون الان سال آخر دانشجوییمه یه سری واقعیتها رو آدم سالهای آخر متوجه میشه.
ما یه استاد داریم همیشه میگه
فیزیک خودش یه شغل تمام وقته از ترم یک...
در واقع اصولا نمیتونی جفتش رو به خوبی پیش ببری هیچ وقت
اگه یه شغل مید مدنظرته منطقیه...
بله درسته، ممنونم ازتون💕

سلام
به نظرتون با توجه به شرایط الان شریف و تحریم شدنش، همچنان ارزش داره که پردیس شریف و قبل امیرکبیر زد؟
پردیس اگر منظور پردیس خودگردان هست بله

کلا کامپ شریف ۴ لول از بقیه کامپ های دانشگاه های ایران بهتره

و اینکه توی نرم‌افزار علوم کامپیوتر چیزی از مهندسی کامپیوتر کمتر داره؟
یعنی تفاوت هاشون خیلی بیشتر از صرفا سخت افزاره؟
توی ایران یکم همه چی قر و قاطیه.
CE فیلد های مختلفی داره.نرم افزار، فرمال، سیستم و شبکه، الگوریتم،امبدد و سخت افزار، هوش مصنوعی و ...
توی چارت مهندسی کامپیوتر شما ۳ واحد مدارمنطقی سه واحد معماری کامپیوتر، ۲ واحد آزمایشگاه های مربوط ، ۳ واحد طراحی سیستم های دیجیتال معمولا دارین.
برای درس های امبدد و سیستمی معمولا شما سیستم عامل و شبکه می خونین.
حالا علوم کامپ جای همه ی اون درس های سخت افزاری سه واحد اصول سیستم پاس می کنن و درس هاشون بیشتر حول ریاضیه.
مثلا منطق و نظریه اعداد و ترکیبیات توی درساشون می خونن در حالیکه توی مهندسی کامپیوتر همه ی اینا یه درس ریاضی گسسته است و هیچ چیز اضافه ای نمی خونین.
توی بحث کاری که جداست ولی برای اپلای و آکادمیا
اگر به فوندیشن کامپیوتر علاقه دارین مثلا اینکه محاسبه چیه ، برای محاسبه به چی نیازمندیم یا الگوریتم دوست دارین علوم کامپیوتر بهتره.
کلا ریسرچ توی مباحث تئوری -> علوم کامپیوتر
بقیه فیلد ها با یه اختلاف زیادی مهندسی بهتره.
برای فیلد هوش هم نظر نامحبوبم اینه که به نظرم مهندس برق کنترل خونده بیشتر از کامپیوتریا حالیشه= ))))))
البته کلا اینو در نظر بگیرین علوم کامپیوتر توی ایران چون توی دانشکده های ریاضی ارائه می شه یکمی توی دیوار هست. حتی اگر درس های نرم افزاری مثلا توش ارائه شن کسی که ارائه میده خودش مهندس نرم افزار نیست= )))))

سلام
شریف سالهاست که تحریمه. اون تحریم ها معمولا ongoing affliation رو تحت تاثیر قرار میدن یعنی شما با یه استاد از اون دانشگاه اگر دانشجوی شریف باشین و نه فارغ التحصیلش نمیتونین همکاری کنین.مقاله بدین یا اینترنشیپ برین. فارغ التحصیل هارو تحت تاثیر قرار نمیده.

Back
بالا