Lepus 👸🏻 کنکوری 1406 ارسالها 10 امتیاز 1,273 نام مرکز سمپاد 𓇼 شهر 𓆟 سال فارغ التحصیلی 1406 2026/8/11 #1 مهسا اینجا میگه چهقدر مطالعه قراره داشته باشه و هرچیز مربوط به مطالعه. آخرین ویرایش: 2026/8/12
Lepus 👸🏻 کنکوری 1406 ارسالها 10 امتیاز 1,273 نام مرکز سمپاد 𓇼 شهر 𓆟 سال فارغ التحصیلی 1406 2026/8/13 #2 جعبه متن مخفی: پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ ● حسابان تست ۲۵۷۵ تا ۲۶۲۲ ✅️ 3h&40min 10 تست اضافه تر زدم ⚠️ توی مسائل کاربردی معادلات گویا هنوز به تسلط نسبت خوبی نرسیدم پس بنابراین تست های این مبحث از نردبام باید زده شه❗️❗️❗️❗️ ● هندسه تست ۳۰ تا ۷۰ ✅️ 1h&1min ● فیزیک تا قانون کولن ❌️ (واقعاً خسته شدم) ● شیمی تست ۲۵ تا ۴۵ ☑️ 23min فقط ۵ تا تست اولش رو زدم:))))) اینها رو احتمالاً نرسم ولی چه دختر commendableی خواهم بود اگر رسیدم.... ● آمار و گسسته تکمیل جزوه و اتمام درس ۱ فصل ۱ ✅️ 89Tests 2h&9min مجموعاً 193 تست و 7 ساعت و 13 دقیقه مطالعه. دیگه داشتم امروز واقعاً آخرش 🫠🫠🫠🫠 میشدم. آخرین ویرایش: 2026/8/15
جعبه متن مخفی: پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ ● حسابان تست ۲۵۷۵ تا ۲۶۲۲ ✅️ 3h&40min 10 تست اضافه تر زدم ⚠️ توی مسائل کاربردی معادلات گویا هنوز به تسلط نسبت خوبی نرسیدم پس بنابراین تست های این مبحث از نردبام باید زده شه❗️❗️❗️❗️ ● هندسه تست ۳۰ تا ۷۰ ✅️ 1h&1min ● فیزیک تا قانون کولن ❌️ (واقعاً خسته شدم) ● شیمی تست ۲۵ تا ۴۵ ☑️ 23min فقط ۵ تا تست اولش رو زدم:))))) اینها رو احتمالاً نرسم ولی چه دختر commendableی خواهم بود اگر رسیدم.... ● آمار و گسسته تکمیل جزوه و اتمام درس ۱ فصل ۱ ✅️ 89Tests 2h&9min مجموعاً 193 تست و 7 ساعت و 13 دقیقه مطالعه. دیگه داشتم امروز واقعاً آخرش 🫠🫠🫠🫠 میشدم.
Lepus 👸🏻 کنکوری 1406 ارسالها 10 امتیاز 1,273 نام مرکز سمپاد 𓇼 شهر 𓆟 سال فارغ التحصیلی 1406 2026/8/13 #3 جعبه متن مخفی: جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ ★ حسابان تست 84 تا 134 ✅️ 51Tests - 2h&22min ★ شیمی تست ۳۰ تا ۶۵ / منبع عوض کردم 41tests ✅️ ★ هندسه تست های زوج ۱۸۳۰ تا ۱۹۹۷☑️ 47tests ★ فیزیک تا قانون کولن بزن لطفاً وقت نیست باید مرور کنیم!❌️ اینهاهم نرسیم اشکالی نداریم ولی بهتره برسیم ☆ گسسته و آمار ۱۱۴۰ تا ۱۱۸۶❌️ ساعت مطالعه ریست شد یه جا ....ولی بالای ۶ ساعت. ۱۴۵ تست. راضی نبودم. تمرکزم کم بود امروز👍 شاید دلیلش بی خوابی دیشب. آخرین ویرایش: 2026/8/15
جعبه متن مخفی: جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ ★ حسابان تست 84 تا 134 ✅️ 51Tests - 2h&22min ★ شیمی تست ۳۰ تا ۶۵ / منبع عوض کردم 41tests ✅️ ★ هندسه تست های زوج ۱۸۳۰ تا ۱۹۹۷☑️ 47tests ★ فیزیک تا قانون کولن بزن لطفاً وقت نیست باید مرور کنیم!❌️ اینهاهم نرسیم اشکالی نداریم ولی بهتره برسیم ☆ گسسته و آمار ۱۱۴۰ تا ۱۱۸۶❌️ ساعت مطالعه ریست شد یه جا ....ولی بالای ۶ ساعت. ۱۴۵ تست. راضی نبودم. تمرکزم کم بود امروز👍 شاید دلیلش بی خوابی دیشب.
Lepus 👸🏻 کنکوری 1406 ارسالها 10 امتیاز 1,273 نام مرکز سمپاد 𓇼 شهر 𓆟 سال فارغ التحصیلی 1406 2026/8/14 #4 جعبه متن مخفی: شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ اینقدر فیزیک نخوندم مجبوریم بذاریم اول برنامه! ★ فیزیک✅️ - تا قانون کولن 18tests ★ حسابان (خوشحالم به بودجه بندی رسیدیم🥳🥳🥳) - حل تست های مسائل کاربردی عبارات گویا از نردبام - آزمون ۱۷✅️ درصد: 36% بمیر - آزمون ۱۸✅️ درصد: 50% بازم بمیر - آزمون ۱۹✅ درصد: 90% خوبه میتونی بهتر بشی راستی اون تست هایی که از نردبام قرار بود بزنم زدم 7tests ★ هندسه۲ اتمام فصل۱ ❌️ ★ آمار اتمام فصل۱❌️ ▪︎ این موارد پایینی ضروری نیست ولی بهتره انجام بدیم:))) [ندادیم!!!!] ☆ شیمی تحلیل تست های نزده و ۴۸ تا ۸۳❌️ 4 ساعت و خورده ای و 55 تست.(وا پس discipline و consistencyمون کو؟؟؟) آخرین ویرایش: 2026/8/15
جعبه متن مخفی: شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ اینقدر فیزیک نخوندم مجبوریم بذاریم اول برنامه! ★ فیزیک✅️ - تا قانون کولن 18tests ★ حسابان (خوشحالم به بودجه بندی رسیدیم🥳🥳🥳) - حل تست های مسائل کاربردی عبارات گویا از نردبام - آزمون ۱۷✅️ درصد: 36% بمیر - آزمون ۱۸✅️ درصد: 50% بازم بمیر - آزمون ۱۹✅ درصد: 90% خوبه میتونی بهتر بشی راستی اون تست هایی که از نردبام قرار بود بزنم زدم 7tests ★ هندسه۲ اتمام فصل۱ ❌️ ★ آمار اتمام فصل۱❌️ ▪︎ این موارد پایینی ضروری نیست ولی بهتره انجام بدیم:))) [ندادیم!!!!] ☆ شیمی تحلیل تست های نزده و ۴۸ تا ۸۳❌️ 4 ساعت و خورده ای و 55 تست.(وا پس discipline و consistencyمون کو؟؟؟)
Lepus 👸🏻 کنکوری 1406 ارسالها 10 امتیاز 1,273 نام مرکز سمپاد 𓇼 شهر 𓆟 سال فارغ التحصیلی 1406 2026/8/15 #5 دربدترین حالت راستش یکم خوشحالم اشتباهاتم زود فهمیدم و سعی در تکرار نشدن شون دارم😭 جعبه متن مخفی: یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ ★ فیزیک - اتمام فصل۱ ★ هندسه - اتمام فصل۱ ★آمار -اتمام فصل۱ ★حسابان - آزمون ۲۱ درصد: - آزمون ۲۱ درصد: ☆ اگه رسیدم باز برنامه جدید مینویسم
دربدترین حالت راستش یکم خوشحالم اشتباهاتم زود فهمیدم و سعی در تکرار نشدن شون دارم😭 جعبه متن مخفی: یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ ★ فیزیک - اتمام فصل۱ ★ هندسه - اتمام فصل۱ ★آمار -اتمام فصل۱ ★حسابان - آزمون ۲۱ درصد: - آزمون ۲۱ درصد: ☆ اگه رسیدم باز برنامه جدید مینویسم
Lepus 👸🏻 کنکوری 1406 ارسالها 10 امتیاز 1,273 نام مرکز سمپاد 𓇼 شهر 𓆟 سال فارغ التحصیلی 1406 2026/8/16 #6 به نقل از Lepus : دربدترین حالت راستش یکم خوشحالم اشتباهاتم زود فهمیدم و سعی در تکرار نشدن شون دارم😭 جعبه متن مخفی: یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ ★ فیزیک - اتمام فصل۱ ★ هندسه - اتمام فصل۱ ★آمار -اتمام فصل۱ ★حسابان - آزمون ۲۱ درصد: - آزمون ۲۱ درصد: ☆ اگه رسیدم باز برنامه جدید مینویسم کلیک کنید تا باز شود... Done✅️ خب از الان تا ۲ شهریور آزمون میزنیم و بعد آزمون مرور میکنیم و سعی میکنیم پیشروی هم داشته باشیم...شیمی عقب هستم هنوزم...خب همین...فعلا
به نقل از Lepus : دربدترین حالت راستش یکم خوشحالم اشتباهاتم زود فهمیدم و سعی در تکرار نشدن شون دارم😭 جعبه متن مخفی: یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ ★ فیزیک - اتمام فصل۱ ★ هندسه - اتمام فصل۱ ★آمار -اتمام فصل۱ ★حسابان - آزمون ۲۱ درصد: - آزمون ۲۱ درصد: ☆ اگه رسیدم باز برنامه جدید مینویسم کلیک کنید تا باز شود... Done✅️ خب از الان تا ۲ شهریور آزمون میزنیم و بعد آزمون مرور میکنیم و سعی میکنیم پیشروی هم داشته باشیم...شیمی عقب هستم هنوزم...خب همین...فعلا