• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بازی نومیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع manimonji
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پس باید کاری کنیم.
هرکی که میخواد قانون بسازه باید اول به قانون ها رای بده.
و آخرش هرکی بیشترین قانون تصویب شده رو داشت برندست
آخرش یعنی کی دقیقا 😭
پیشنهاد می دم شرط برد از 5 تصویب به 20 تصویب تغییر کنه.

پیشنهاد میدم قانون ۴ تغییر کنه
از این به بعد قانونا قابل تغییر نباشن
دوستان این خیلی قانون رادیکالی هست، بهش فکر کنید. خود این قانون رو هیچوقت نمیشه تغییر داد! بالاخره به سختی که باید بشه تغییر داد یه چیزی رو

برای اینکه چند تا قانون تصویب شه بالاخره:
یه نفر اگر لینک پیام قانونش رو ته پیام ح.ب بزاره، لایک های ح.ب به عنوان لایک قانون حساب می شن واسش.

یه پیشنهاد. از این به بعد مانی مجاز نیست توی این تاپیک پیام بذاره:))

قانون جدید
قانون اولیه 1 لغو بشه:)

آخرین ویرایش:
همین الان با لایک من تصویب شد
تصویب شد
خیلی بد جنسین که :)) :((

کسایی که تو این تاپیک پست می‌ذارن، حتما باید به تمامی قوانین پیشنهادی ری اکشن بدن

آخرین ویرایش:
پیشنهاد میکنم قوانین پایه در حالی تغییر کنن که بالای ۱۲ لایک به پیشنهاد جایگزین داده بشه

پیشنهاد می کنم هر دیسلایک یا پوکرفیس یا عصبانی، اثر یک لایک رو در تصویب قوانین خنثی و ملغی کنه.

پیشنهاد میکنم توی این تاپیک فقط لایک و دیس لایک امتیاز داشته باشن هرکس هم ری اکت دیگه ای به جز این دوتا بزنه از پیشنهاد قانون و رای دادن منع میشه

یه پیشنهاد. از این به بعد مانی مجاز نیست توی این تاپیک پیام بذاره:))
این تصویب نشد چون قبلش پوکرفیس زده بودم و یه قانون داریم پوکرفیس دو تا لایک رو خنثی می کنه

پیشنهاد میکنم توی این تاپیک فقط لایک و دیس لایک امتیاز داشته باشن هرکس هم ری اکت دیگه ای به جز این دوتا بزنه از پیشنهاد قانون و رای دادن منع میشه
پیشنهاد خوبیه ولی از اونجایی که دیس لایک امتیاز منفی داره پیشنهادم اینه که پوکرفیس و لایک این قابلیت رو داشته باشن

آخرین ویرایش:
پیشنهاد می کنم هر دیسلایک یا پوکرفیس یا عصبانی، اثر یک لایک رو در تصویب قوانین خنثی و ملغی کنه.
این قبلا دوتا قانون تصویب شده واسش ولی با این تفاوت که صرفا پوکرفیسه و دیسلاکه و دو تا رو خنثی میکنه به جای یکی

آخرین ویرایش:
Back
بالا