• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آشپزی اقایون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع رحمتی!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اشپزی اقایون

• بلی

رای‌ها: 103 96.3%
  • خیر

رای‌ها: 4 3.7%

• رای‌دهندگان
    107
من دوس دارم آشپزی کردنو و بنظرم یه هنره
ربطی به زن و مرد بودنم نداره

کی آشپزی کنه؟ خب هر کی خونه بود (یا حتی هر کی حال داشت)
من دیروز ظهر خونه نبودم اون آشپزی کرد، امروز اون خونه نبود من آشپزی کردم....
کلا هم یه وعده بیشتر در روز غذا آماده نمی‌کنیم. شبا معمولا یا هر چی بود می‌خوریم یا کلا چیزی نمی‌خوریم🦦
+دست پختش هم واقعا عالیه.

آخرین ویرایش:
چه ربطی به جنسیت داره توی خانواده هم لزوماً وظیفه زن یا مرد یا فرزندان نیست دیگه همه با هم همکاری میکنن وقتی تو یک خونه زندگی میکنن بعدم زشته یه آدم بالغ آشپزی تا حدی بلد نباشه
البته من با اینکه آشپزی رو دوست دارم اگه توان مالیش رو داشته باشم ترجیح میدم آشپز بگیرم یا از بیرون بخرم چون واقعا کار وقت گیریه

نه فقط آشپزی بلکه توی تمامی مسائل زن و مرد باید همکاری داشته باشن بالاخره وقتی اسمش زندگی مشترکه

ابتدایی ترین مفهوم آشپزی یعنی بلد بودن سیر کردن شکم خودتون!
کسی که آشپزی بلد نیست یعنی نمیتونه یکی از نیاز های اولیش رو به عنوان یک انسان برطرف کنه

نه تنها آشپزی، بلکه چیزای بیشتریم وظیفه خانم هاست. شخصا فکر میکنم به بچه ها هم داره کم توجه میشه. بچه ای که میتونه با سنگ دوستشو بزنه با همون سنگ میتونه پرنده بزنه، بچه ای که میتونه از درخت بالا بره دستش به کندوی عسل میرسه.
راستی اون کوه یخه دیروز یکم دورتر نبود؟

داری مسخره میکنی؟
مسخره چیه دختر، دیگه تو که میدونی من همواره گشنه ام، وقتشه همخونمو بندازم بیرون، جاش یکی بیاد اشپزی هم بلد باشه حداقل...
ظرفارم می‌شورم تازه...

مسخره چیه دختر، دیگه تو که میدونی من همواره گشنه ام، وقتشه همخونمو بندازم بیرون، جاش یکی بیاد اشپزی هم بلد باشه حداقل...
ظرفارم می‌شورم تازه...
این آرزوی همه همخونه‌های آشپزه. یکی که ظرفارو بشوره

ظرفارم می‌شورم تازه...
آوازه‌ی ظرف شستنت همه جا پیچیده ولی خب 😂

ب نظرم وقتشه خودت اشپزی رو شروع کنی یاد بگیری :‌-"
واسه ایندتم خوبه

انسان اولیه
گاز اومده تا خونت قراره جرقه بزنی ماهیتابه بذاری رو گاز
post modernism typeshi

واه واه واه
خجالت‌آوره سوالات این چنینی.
معلومه که آشپزی کار مرد نیست! مرد باید گوشت گوسفندی خام گاز بزنه و تخم مرغ رو تحت عنوان نوشیدنی سرو کنه.

آوازه‌ی ظرف شستنت همه جا پیچیده ولی خب 😂
ظرف شستن من دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره...
ب نظرم وقتشه خودت اشپزی رو شروع کنی یاد بگیری
چند بار شروع کردم راستشو بخوای، ولی هزینه ی غذای رستوران از هزینه دکتر کمتر بود، مجبور به تغییر رویه شدم...

Back
بالا