• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حدس بزن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع صابا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اره

گیمر نیست؟
گیمر یعنی حرفه ای یا اهل بازی بودن... جدیدا که نت قطع شده دیگه حال بازی کردن ندارم ولی بازی سازی هم کار کردم و بیشتر از همه چی عاشق بازی هستم

خطش خرچنگ قورباغه نیست؟ (بقیه می تونن بخونن)

گیمر یعنی حرفه ای یا اهل بازی بودن... جدیدا که نت قطع شده دیگه حال بازی کردن ندارم ولی بازی سازی هم کار کردم و بیشتر از همه چی عاشق بازی هستم

خطش خرچنگ قورباغه نیست؟ (بقیه می تونن بخونن)
نباو خطم ریده =))
درسخون نیست؟

• لایک
امتیازات: Rmita
کلا درسنمیخون-

دوسداره موهاشو بلند کنه؟
بهش فکر نکرده بودم ولی دوست دارم از این مدل موی یانی طور داشته باشم (به جنس موهام نمی خوره) پس آره

حیوون خونگی نداره.

• لایک
بهش فکر نکرده بودم ولی دوست دارم از این مدل موی یانی طور داشته باشم (به جنس موهام نمی خوره) پس آره

حیوون خونگی نداره.
از بچگی به تکنولوژی علاقه داشت؟

از بچگی به تکنولوژی علاقه داشت؟
بله از بچگی لپ تاپ داشتم و باهاش حال می کردم و خوشحال بودم کار با کامپ رو بلدم. برنامه نویس هم نمیدونستم چیه میخواستم مخترع بشم.

من سوال آخر رو بپرسم: برنامه نویسی رو از دیگران حرفش رو شنید و از سر کنجکاوی رفت سراغش؟

• دابل‌لایک
بله از بچگی لپ تاپ داشتم و باهاش حال می کردم و خوشحال بودم کار با کامپ رو بلدم. برنامه نویس هم نمیدونستم چیه میخواستم مخترع بشم.

من سوال آخر رو بپرسم: برنامه نویسی رو از دیگران حرفش رو شنید و از سر کنجکاوی رفت سراغش؟
خیلی خلاقه.

از نظر یسریا عجیبه ولی از نظر دوستاش ادم باحالیه؟
حقیقتش از دوستام نپرسیدم که آدم باحالیم یا نه... ولی خب یکیشون موافقه پس آره.

اونقدر ها به ورزش علاقه نداره

درسته نباید تفاوت چندانی بین دو جنسیت باشه، انتخاب سختیه هر کدوم یه مزیت های اخلاقی رفتاری رو دارن.
کلاس ها که مجازی شدن نسبت به قبل کمتر درس میخونه
با فامیل حال میکنه؟

Back
بالا