• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امروز روز سمپاده!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع اورانیا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
1401
سلام امروز چهارده اردیبهشت و روز سمپاده. چه حسی دارید؟ یادمه آخرین باری که این جا بودم خیلی وقت پیش بود :)

6سال سمپاد بودیم مطلقااااا هیچ کار نکردن برامون
یه سال چون میانترم فیزیک داشتم نرفتم مدرسه اون روز و یه جشنی گرفته بودن که بیا و ببین! کیک چندطبقه و بریز بپاش :))

اولین روز سمپادم بود و ناراحتم چون مدرسه طبق رسم هرسال نتونسته برای بچه ها جشن بگیره😭💔

بعداز حدودا ۱۰ سال فارغ‌التحصیلی از سمپاد؛
جالبه که امروز وقتی تاریخ میزدم روی کاغذ، هنوز یادم بود که ۱۴ اردیبهشت روز سمپاده :)

حس خوب و نوستالژی^^

یادش بخیر مدرسه هرسال بهمون کادو میداد. یه چند سال کتاب غیردرسی دادن. یه سال تخته شاسی طرح سمپاد دادن. هنوز دارمشون :‌)

مدرسه ما برای روز سمپاد هیچ کاری نمیکرد ولی اینکه کنار دوستام بودم بهم خوش میگذشت> <

روزمون مبارک!
برای من که البته به جز تروما و خاطرات بد و داستانهایی که هنوز باهاشون درگیرم چیزی نداشت 😂

بهترین خاطره ای که تو طول این 6 سال از این روز یادمه اینه که یبار آخوند مدرسه اومد گفت روزتون مبارک و حتی نمیدونستیم درباره چی صحبت میکنه.

دوره یک که واسمون از اون کیک های تیکه تیکه می‌گرفتن که فلش های دورش شکلاتی بود،
بد شانسی واقعی هم میشدن اون بچه هایی که آرم وسط کیک‌ها میوفتاد بهشون :))
کلاس، کلاس هم پشتش وایمیستادیم عکس می‌گرفتیم و بلا استثنا همیشه بدترین عکسارو انتخاب میکردن
ولی جدی خوش میگذشت"

میخوام ی اعترافی کنم: اف ۳ بودن برای من تجربه ی سمپادی نداشت. چون از همکلاسیام با شاید فاصله ی بیشتری باهوش تر بودم و بیشتر از دوستی های صمیمی یکسری گارد و حسادت های الکی ایجاد شده بود برای همین همیشه حسرت میخورم چرا موقع انتخاب مدرسه نزدم اف یک یا چرا راهنمایی قبول نشدم :(

البته چند تا دوست خیلی خیلی خوب و باحال داشتم که تجربی بودن و یکی که ریاضی بود.

انقدر اتفاق خاصی تو دوران مدرسه توی این تاریخ نیوفتاده واقعا یادم نمونده بود.
معمولا چون توی اردیبهشت بود، امتحان داشتیم فقط؛ سر صبحگاه تبریک می‌گفتن، مدیر حرف می‌زد و اون سرود داغون رو هم میزاشتن و بعدش می‌گفتن برید سر کلاس.

بعدا نوشت: ولی خب خلاصه روزمون مبارک​

من همیشه تو این روز دقت میکردم کیا بهمون تبریک میگن
درسته اون دبیر چند ساله 12 اردیبهشت رو میگذرونه ولی ما فقط اون سال خاص رو با اون معلم هستیم و به بار اون محدوده زمانی رو زندگی میکنیم و برام خیلی مهم بوده
بیشترین خاطره فانش هم حلقه بود:-)

یادش بخیر مدرسه هرسال بهمون کادو میداد. یه چند سال کتاب غیردرسی دادن. یه سال تخته شاسی طرح سمپاد دادن. هنوز دارمشون :‌)
به ما از این ماگا دادن که آب جوش میریختی توش رنگش عوض میشد با آرم سمپاد بود. واقعا دوسش داشتم 🙁

لیترالی کار خاصی نمیکردن برامون( شاید من یادم نیست) ولی خب حس بسیار بسیار خوبی داره چون بهترین سال های عمرم بودن:)

دوره یک اکثرا کرونا بود یه بار بازی فکری پست کردن برامون، یه بارم عکس دسته جمعی. نهم بهمون یه زیر لیوانی با ارم سمپاد دادن که هنوز رو میزمه چاییمو میذارم روش. دوره دو هم روز سمپاد بیگ دیل بود. شیرینی میدادن ولی به جز اون یه بار پیکسل اون انیمیشن طوری سمپاد دادن. دهم از همه بیشتر تحویلمون گرفتن یه پین کوچولوی طلایی با آرم فرزانگان ۱ بهمون دادن و یه سری شیرینی تر که رو همشون آرم سمپاد داشت.
ولی خاطر انگیز بودن روز سمپاد به اون بمبای رنگی ای بود که توی حلقه میزدیم، یه وقتایی بادکنک میفرستادیم اسمون و از اینایی که تو تولدا میزنن میترکه کاغذ رنگی میره هوا.
Good old days

من هیچ وقت دختر خیلی خرخونی نبودم. دختری با هوش بسیار بالا هم نبودم. یه چیزی مابین این حالات. دبیرستان قبول شدم. خونده بودم براش و خب زیاد واسم مهم نبود قبول بشم یا نه. قبل جلسه هم قشنگ یادمه اتفاقات جالبی نیوفتاد و اصلا حساب نمی‌کردم که بشه! خانوادم هم! خودم نمیدونستم هم کی جوابش میاد و زمانی که جواب اومد من خواب بودم و دوستم پیام داده بود بهم و تبریک گفته بود. :)) نمونه هم قبول شدم. خیلی واهمه داشتم و توی ذهنم گندش کرده بودم که شاید نتونم از پسش بر بیام و میخواستم برم نمونه! اوایلش سخت بود برام چون پایه خیلی قوی ای مثل بچه هایی که از راهنمایی اومده بودن نداشتم و خب دوست پیدا کردن هم یه ذره مشکل بود.خاطره خیلی خوب یادم نمیاد صرفا از سمپاد داشته باشم و خاطره ی بد چرا دارم. :)) هیچ وقت جشنی بااین مضمون برامون نگرفتن و عین یک مدرسه و روز عادی این روز هم هر سال می‌گذشت...
بااین چیزایی که بر من گذشت توی این مدت زیاد و با عقل الانم هیچ وقت حتی برای آزمون سمپاد ثبت نام نمیکردم. شاید عجیب بنظر برسه ولی کاملا منطقی و عقلانی دارم از دید خودم به این مسئله نگاه میکنم. ولی خب انگار باید میشد دیگه.

Back
بالا