- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 93
خاک بر سرمقربونت ونوسی، من عذرمیخوام سرکار، به هر حال بچه ایم و فاقد شعور
نفرمایید
شما دانشمند مایی

خاک بر سرمقربونت ونوسی، من عذرمیخوام سرکار، به هر حال بچه ایم و فاقد شعور

چون مدیرن دیگهاصلا به چه دلیل بدون هماهنگی مرج میکنید!؟؟
باشه فکر کنم یه اسمی که قاطی نشه پیدا کنم میزنم.
از اونجایی که من توی بله اومدم گفتم مشکل پیش اومده، بگرد پیدا کن که من پرسیدم این سوال رو. متن نصفه نذاری، کامل پیدا کنی بذاری.همون دوستی که بله رو گذاشت زیر سرش گفته بود.
"با این شرایط دوست داشتی کی باشی؟"باشه فکر کنم یه اسمی که قاطی نشه پیدا کنم میزنم.
پیشنهاد برای اسمم کسی بنظرش رسید بگه
سلاماز اونجایی که من توی بله اومدم گفتم مشکل پیش اومده، بگرد پیدا کن که من پرسیدم این سوال رو. متن نصفه نذاری، کامل پیدا کنی بذاری.
این پست رو ندیده بودم. بعد اینکه پیدا نکردی توقع معذرت خواهی دارم. اگه پیدا کردی من معذرت میخوام.
سلامسلام
من ازت عذرمیخوام به هر حال ولی خب اگر خواستی برات بله بفرستم چیزی که گفتم، خودتم میدونی با منظور گفتی، بماند که من اصلا پاک نکرده بودم، برداشت بقیم همین بود
من برات تو بله فرستادم، ببین درباره یک چیز داریم صحبت میکنیم یا نهسلام
من دقیقا یادمه چی گفتم. اگه دوست داشتی خصوصی و اگه دوست داشتی عمومی میتونیم حرف بزنیم. ولی نه مفهوم اون جمله این بود که بیان شد، نه حتی «مال کی» ای توی کل جمله بود و نه حتی پرسشی بود که جوابش «اسم» باشه.
و در مورد عذر خواهی، خواهش میکنم اشکال نداره. هممون پیش میاد یه وقتایی زود نتیجه بگیریم.
اینجا مدیری داریم که داره از ابزارهای مدیریتی که در اختیارش قرار گرفته نهایت سواستفاده رو میکنه،سلام و عرض تبریک سال نو خدمت مدیران محترم،
متاسفانه شاهد بودیم یک تاپیک که به گواه دیگر اعضای سایت تاپیکی قوی و زیبا در راستای روشنگری در رابطه با روابط بین جوان ها بود توسط آقای سینا به ناحق قفل شده است،
ممنون میشم این موضوع بررسی مجدد گردد.
پیشاپیش از بذل توجه شما سپاسگزارم.
یبار گفتم؛ یسری کارا تو سایت جنبه عمومی هم دارنواقعا چیش اذیتت میکرد؟
اصلا تو بهم گفتی بیخیال ادامه نده؟
یکم دور هم میخندیدیم از این فضای جامعه دور میشدیم بد بود؟
یکم دیگه کمپین راه میافتهبچه ها خیلی جدی دارید اعتراص میکنید میترسم دکتر بیاد بخونه مستقیم بنم کنه
یه کمپین بزنید #تاپیک_منم_قفل_شد اعتراض کنیدیکم دیگه کمپین راه میافته
اصلا بیانش همینجا برای این بود دکتر چهره واقعی تو رو ببینه
کار سختی نیست که، ماهم نشان کمدین میگیریم بعد راحت تر شوخی میکنیم، شایدم نشانی لازم است تا زین پس جدی بکنیم😔دوستان فقط اونایی که نشان کمدین دارن میتونن شوخی کنن. عاندراصطند؟
آرهتوسط دکتر باز میشه و دیگه با گزارش کاربر بسته نمیشه مگه اقدام مدیر داخلی
یعنی مدیر داخلی در فاز دوم وارد عمل بشه