• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اشباح ، ارواح ، اجنه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Yasaman.k
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Yasaman.k

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کـرمان
سال فارغ التحصیلی
1396
دانشگاه
باهنر کرمان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
همونطور ک میدونین ارواح یا اشباح تقریبا توی فارسی هم معنی هستن با این تفاوت ک اشباح (ghost) بیشتر برای چیز های ترسناک استفاده میشه.
ارواح توی ادیان متفاوت معانی متفاوتی دارن برای مثال
در ادیان ابراهیمی (یهودیت، مسیحیت، اسلام)، روح (arwah/neshamah/spirit) به جوهر نامرئی و جاودان انسان اشاره داره که از جانب خدا دمیده می‌شه و پس از مرگ بدن، به سوی خدا بازمی‌گرده یا در آخرت قضاوت می‌شه.
  • تورات/تنخ (یهودیت): روح (نِشَمَه) نفس حیات از خداست (پیدایش ۲:۷)، پاک و الهی.
  • انجیل (مسیحیت): روح انسان جاودانه‌ست، به سوی خدا می‌ره (جامعه ۱۲:۷)؛ روح‌القدس هم روح مقدس خداست.
  • قرآن (اسلام): ارواح مخلوقات نامرئی از امر خداست (سوره اسراء:۸۵)، شامل روح مؤمنان، کافران و جن‌ها؛ پس از مرگ در برزخ منتظر قیامت
ک نماد حیات،اراده و‌بازگشت به مبدا هست.
تا اونجا ک من میدونم خود قران صراحتا میگ ارواح در بین ما نیستن و‌ اون ها در زمان قیامت یا برزخ به زمین میان با این حال خیلی از مردم معتقدن روز های ۵شنبه توی قبرستون ها ارواح میان به زمین ! و‌برای همین همین میرن سر مزار و قبرستان تا پیش مرده ها باشن.

و اما جن ها!
جن‌ها در اسلام (و ادیان ابراهیمی) موجوداتی نامرئی از آتش بی‌دود خلق شدن (قرآن، سوره الرحمن:۱۵). مثل انسان‌ها اراده آزاد دارن، مسلمان/کافر می‌شن، ازدواج می‌کنن و در عالم موازی زندگی می‌کنن. قرآن بهشون هشدار می‌ده و از شیاطین جن (ابلیس) نام می‌بره.

در یهودیت و مسیحیت، معادل "جن" ندارن؛ بیشتر به شیاطین (demons) یا فرشتگان سرکش اشاره می‌شه، اما جن مفهوم اسلامی/عربی‌ست.
از چیزهایی ک‌مردم میگن هم اینه ک گربه های سیاه جن هستن یا اب داغ توی سینک و لوله ها نریزین چون جن ها اونجان و عصبانی میشن و زندگی ادم هارو ممکنه خراب کنن.
——-

حالا توی این تاپیک هرچیزی ک شنیدین راجع به این موارد رو‌ برامون بگین داستان های ترسناک رو هم تو‌ قالب متن مخفی بنویسید به طور کل خیلی از این چیزها رو میشه خرافات اسمش رو گذاشت و از لحاظ علمی هیچ سندی ندارن و‌بیشتر مسائل روانشناختی هستن با این حال چ دینی چ غیر دینی علمی خرافات یا توهمات یا .. دیگ ای ک شنیدین رو‌برامون بگین.

من شنیدم میگن نباید وقتی میری حموم آب جوش باز کنی یا اگه باز کردی باید صلوات بفرستی چون بچه جن میسوزه بعد جن ها میان اذیتت میکنن.

یا اگه تو حموم آهنگ بزاری یا اواز بخونی یه جن عاشقت میشه.

تاپیک موردعلاقه @ماهوک

رفع اسپم:
اگه تو حموم آهنگ بزاری یا اواز بخونی یه جن عاشقت میشه.
حالا آبجوشو میگیم باشه ولی این دیگه خیلی بامزه بود😅 ممکنه هرلحظه یکی جنی عاشق دل‌خستمون باشه و شاید بخت بچه‌هارم ببنده😞

از من به شما نصیحت
کار به کارشون نداشته باشین بهتره ، جن های مسلمان خودشون رو بهتون هرگز و هرگز نشون نمیدن
جن های غیر مسلمان هستن که شاید دنبالتون کنن ، اشیا رو جابه‌جا کنن، صداتون کنن،از خواب بیدارتون کنن ، جن های غیرمسلمان فقط ازتون سو استفاده میکنن ، حتی تحقیق دربارشون هم بهشون قدرت نفوذ میده

یه جایی بود میگفت که شبا زیاد به آینه ها زل نزنین از ساعت12تا5صبح;))
جن میتونه بدن رو تسخیر کنه و اگه کبودی های بی دلیل روی بدنتون یه مدت دیدین نشونه اینه که جن وارد بدن شما شده
درباره آب داغ هم یکی میگفت یه بار داشته چایی درست میکرده و آب جوش رو اشتباهی رو زمین ریخته و بعد این اتفاق یه مدت همش اتفاقات بد براش میفتادن تا اینکه میره پیش یه دعانویس و بهش میگه چی شده و دعانویس میگه روی بچه جن آب جوش ریختی الان مامانش اذیتت میکنه

یه جایی بود میگفت که شبا زیاد به آینه ها زل نزنین از ساعت12تا5صبح;))
جن میتونه بدن رو تسخیر کنه و اگه کبودی های بی دلیل روی بدنتون یه مدت دیدین نشونه اینه که جن وارد بدن شما شده
درباره آب داغ هم یکی میگفت یه بار داشته چایی درست میکرده و آب جوش رو اشتباهی رو زمین ریخته و بعد این اتفاق یه مدت همش اتفاقات بد براش میفتادن تا اینکه میره پیش یه دعانویس و بهش میگه چی شده و دعانویس میگه روی بچه جن آب جوش ریختی الان مامانش اذیتت میکنه
تا موقعی که خودت سراغش نری ، اون سراغت نمیاد ، تسخیر الکی نیست
آب جوش آره ، قبل ریخت آب جوش باید بسم الله گفت

وجود ندارد.

من چند شب پیش خواب دیدم با یه جن دوست شدم. زیدم بود در واقع. سم داشت و آتشین هم بود. بچه بودم خیلی ترسناک‌تر بودن تو خواب‌هام، ولی خدا رو شکر بزرگ شدیم با هم دوست شدیم.

ایموجی خنده اینجا ، از نصف موضوع های خنده دار بیشتره🤣

میدونی ، کلا صحبت درباره این موضوع نتیجه نداره ، تا برات پیش نیاد باور نمیکنی(مگه اینکه انسان خیال پردازی باشی)
اگه پیش نیومده ،خب بهتر ، بیخیال ، خیلی ها توی زندگی عادیشون موندن

تا موقعی که خودت سراغش نری ، اون سراغت نمیاد ، تسخیر الکی نیست
آب جوش آره ، قبل ریخت آب جوش باید بسم الله گفت
خودش هم ممکنه سراغت بیاد اینطوری نیست که آره من نرم سراغش پس حتما نمیاد سمتم:-"

اینکه نمیدونم ادمایی که اینجا پست میذارن شوخی میکنن یا جدی میگن ترسناک میکنه قضیه رو— میگم کدوممون رو گول زدن انقدر ینی؟

خودش هم ممکنه سراغت بیاد اینطوری نیست که آره من نرم سراغش پس حتما نمیاد سمتم
رفتن به سمتشون ، این شکلی نیست که بگی ، آهای عالیجناب جن ، من اومدم ، تو اینجایی؟میخوام باهات حرف بزنم
یه سری کارها ، رفتن به یه مکان ها ، حتی انجام ندادن یه سری کارها ، باعث میشه پتانسیلش رو داشته باشی که یه سلام علیکی بکنین
و بعدش بستگی داره که توی احوال پرسی ، چه رفتارهایی داشته باشی

• پوکرفیس
امتیازات: Sui
رفتن به سمتشون ، این شکلی نیست که بگی ، آهای عالیجناب جن ، من اومدم ، تو اینجایی؟میخوام باهات حرف بزنم
یه سری کارها ، رفتن به یه مکان ها ، حتی انجام ندادن یه سری کارها ، باعث میشه پتانسیلش رو داشته باشی که یه سلام علیکی بکنین
ینی چی دقیقا این حرفا؟ داری جدی میگی؟ حرف بهتری پیدا نکردی؟

در سال ۲۰۲۶ در همچین سایتی درباره وجود جن حرف زده میشه 😭😭😭

دوستان اگر ارشیو فیلمهای ترسناک و داستانهای شوهرعمه‌ای رو کنار بذاریم هیچ اثری از وجود این موجودات نیست

در سال ۲۰۲۶ در همچین سایتی درباره وجود جن حرف زده میشه 😭😭😭

دوستان اگر ارشیو فیلمهای ترسناک و داستانهای شوهرعمه‌ای رو کنار بذاریم هیچ اثری از وجود این موجودات نیست
چرا همه چی رو میندازین گردن شوهرعمه ها🤣
آره تا وقتی برات پیش نیاد ، اثری نیست و وقتی اثری نباشه ، مهم نیست ، چون هنوز روی زندگی‌ت تاثیر نداشته ، و وقتی باورشون نداری ، سراغشون نمیری ، پس در آینده هم تاثیر روی زندگیت نخواهد داشت ، پس در آینده هم مهم نیست ، مگه اینکه بد شانس باشی ، که امیدوارم نباشی

Back
بالا