• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میتینگ دورهمی‌های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
فرست تینگز فرست، اولین بار بود عمو خطاب میشدم :))

و اما بعد
من این همه نیستم والا، هندونه در ما ننمایید :))
در خصوص حضور پیدا کردن در میتینگ هم، فعلا نظر خاصی ندارم، خواهیم دید چه خواهد شد

منم از همون نسلیم که گفتین اووو ماشالا سن :))
فععععک نکنم حرف مشترکی چیزی بینمون پیدا بشه :-" فوقش بیام ازتون بپرسم درساتونو خوندین؟ کلاس چندمین ؟ تهش هم مجبور میشم سمعکمو در بیارم :))

فععععک نکنم حرف مشترکی چیزی بینمون پیدا بشه :-" فوقش بیام ازتون بپرسم درساتونو خوندین؟ کلاس چندمین ؟ تهش هم مجبور میشم سمعکمو در بیارم :))
این چه حرفیه
بقیم هستن فقط ما بچه مچه ها نیستیم 😂

تهش میشه میتینگ تهران دیگه
بازه سنی از ۲۰ تا ۳۰:))

من یه پیشنهاد کنم بچه ها:)) ما دیروز واقعا اذیت شدیم از تعداد بالا. خودمم بیشتر از همه غر زدم. ولی به نظرم اصلا ایده ی بدی نبود. چون آدم های هم فاز خودت رو حتی در حد همون مکالمات محدود میتونی پیدا کنی‌. من الان کاملا دید دارم که جدا از فاز میتینگ های سایت اگه بعدا تو کافه باشم با رفیقام بخوام زنگ بزنم چهار نفر، به کیا زنگ بزنم خوش میگذره به خودمون و به طرف. رو همین حساب به نظرم این ایده که یه میتینگ لیترالی گله ای:)) بچینید تا همه یه دیدی از هم به دست بیارن به نظر من خوبی های خودشم داره، لحاظ کنید

دوستان وکیل اباد جمعه خیلی شلوغه
مسیرش هم فاجعه است اگه کسی بخواد با ماشین بیاد
دیگه هرچی جمع بگه
یه نفر می‌تونه جا بگیره ولی خب به نظرم باید پلن b هم داشت

اول باید به حداقل تعداد قطعی اوکی بدن
بعدش تا دوشنبه میتونیم به لیست ۱۰ تایی از مکاان هارو روش بحث کنیم
اگه تعداد بخواد ۵ نفر باشه خب کلا قضیه فرق می‌کنه

بعد اگه بچه ها فاز طبیعت و قدم زدن باشن پیشنهاد من می‌ره سمت بام مشهد و کوهسنگی و بعدشم یه کافه ای چیزی ولی زیاد باشیم اینا کنسلخ
باید بریم یه جا بشینیم و خب محدودیت فضای نشستن مکان ها مطرح میشه

اول باید به حداقل تعداد قطعی اوکی بدن
بعدش تا دوشنبه میتونیم به لیست ۱۰ تایی از مکاان هارو روش بحث کنیم
اگه تعداد بخواد ۵ نفر باشه خب کلا قضیه فرق می‌کنه
خب
قطعیا دابل لایک
احتمالا ها لایک

Back
بالا