- نام مرکز سمپاد
- HN1
- شهر
- ☆
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
این تاپیک در تسخیر مشهدیان هست و اسپم میکنن
باید تاپیک بالا باشه دو نفر ببینن بیاناین تاپیک در تسخیر مشهدیان هست و اسپم میکنن
نه متاسفانه :)@Mindy مشهد نیستی؟

منم از همون نسلیم که گفتین اووو ماشالا سنایشونم مشهدین
@nils2.0
فوقش بیام ازتون بپرسم درساتونو خوندین؟ کلاس چندمین ؟ تهش هم مجبور میشم سمعکمو در بیارم 
این چه حرفیهمنم از همون نسلیم که گفتین اووو ماشالا سن
فععععک نکنم حرف مشترکی چیزی بینمون پیدا بشهفوقش بیام ازتون بپرسم درساتونو خوندین؟ کلاس چندمین ؟ تهش هم مجبور میشم سمعکمو در بیارم
![]()
تهش میشه میتینگ تهران دیگهمنم از همون نسلیم که گفتین اووو ماشالا سن
فععععک نکنم حرف مشترکی چیزی بینمون پیدا بشهفوقش بیام ازتون بپرسم درساتونو خوندین؟ کلاس چندمین ؟ تهش هم مجبور میشم سمعکمو در بیارم
![]()

ما دیروز واقعا اذیت شدیم از تعداد بالا. خودمم بیشتر از همه غر زدم. ولی به نظرم اصلا ایده ی بدی نبود. چون آدم های هم فاز خودت رو حتی در حد همون مکالمات محدود میتونی پیدا کنی. من الان کاملا دید دارم که جدا از فاز میتینگ های سایت اگه بعدا تو کافه باشم با رفیقام بخوام زنگ بزنم چهار نفر، به کیا زنگ بزنم خوش میگذره به خودمون و به طرف. رو همین حساب به نظرم این ایده که یه میتینگ لیترالی گله ای
بچینید تا همه یه دیدی از هم به دست بیارن به نظر من خوبی های خودشم داره، لحاظ کنیدیه نفر میتونه جا بگیره ولی خب به نظرم باید پلن b هم داشتدوستان وکیل اباد جمعه خیلی شلوغه
مسیرش هم فاجعه است اگه کسی بخواد با ماشین بیاد
دیگه هرچی جمع بگه
جدا از جایه نفر میتونه جا بگیره ولی خب به نظرم باید پلن b هم داشت
پارک ملت پر از پیرمرد ... است.پارک ملت شد پلن؟
انقدر کیس زیاده به ما کاری ندارنپارک ملت پر از پیرمرد ...
یه کافه بریم که نبینیمشون که بهترهانقدر کیس زیاده به ما کاری ندارن
ولی پارک ملت مزیتش میتونست این باشه که یه بدمنیتون هم بازی میکردیم 🙋♂️یه کافه بریم که نبینیمشون که بهتره

خباول باید به حداقل تعداد قطعی اوکی بدن
بعدش تا دوشنبه میتونیم به لیست ۱۰ تایی از مکاان هارو روش بحث کنیم
اگه تعداد بخواد ۵ نفر باشه خب کلا قضیه فرق میکنه