• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات معمایی (منطق ضامن استدلال)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع احسانم
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

پاسخا کجا باشه

• رای‌دهندگان
    33
نام مرکز سمپاد
HN1
شهر
سال فارغ التحصیلی
1404
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
الان که دارم گسسته میخونم سوالاش جالب بنظر میاد (شبیه به سوالات المپیاد کامپیوتر هست ولی خب سخت نیست و یادمه اینارو اولا میگفتن) و سوالایی هست که افرادی چه رشته اشون مرتبط باشه چه نه چه دانشجو باشن و چه نه میتونن بهشون فکر کنن و جالبه. خواستم اینجا رو بزنم و هرشب (یا هر چند شب؟) یکی از سوالاشو بگذارم و روش فکر کنید.
درمورد جواب دادن هم نمیدونم میشه همینجا جواب بدید و اولین جواب درست رو مشخص کنم میشه هم بانگ یا پ.خ. بگید که تایید کنم درسته و شب بعد جواب سوال قبل رو بگذارم.
خلاصه خواستم یک سرگرمی جالب باشه، اگه سوالای مشابه اینایی میگذارم داشتید هم میتونید بفرستید.

NdQ8xMLR

اینجا بدیم پاسخ رو؟

BvQbMdz9

از این سوال یک ورژن 2 بود که متوسط بود اولی ساده تر بود این سخت ترینشه گفتم دیگه خیلی تکراری نشه دومی رو جدا نمیفرستم خودشو پاسخش رو این پایین میگذارم

واسه جوابم تو بانگ یک نفر جوابو بفرسته و بعد ازون بقیه زیر بانگ اون جوابو بدن که اینطوری تمیز باشه

5L0EM9r0
Untitled(5).png

ببخشید من جواب اولی رو به پیشین دادم :)) دومی رو هم برای خودم حل کردم سومی رو متوجه نشدم :‌(
لطفا ادامه بده.

استقبال نمیکنید دیگه نمیگذارم [-|
بذار
شخصا جواب نمیدم چون اعتماد به نفسش رو ندارم که پاسخم رو بدم 🤣
اولی رو نتونستم جوابش رو پیدا کنم، سومی رو راه‌حلش رو به ذهنم رسید، البته با یک سوال متفاوت از نگهبان و حتی تا نوشتنش تو بانگت هم رسید ولی پاک کردم و ننوشتم 😁
اتفاقا شخصا دوست دارم این روند ادامه پیدا کنه، چون حتی اگه جوابش رو هم پیدا نکنم، ولی همین که مغزم به یه سوالی فکر میکنه خیلی چیز خوبیه
فکر میکنم خیلی‌ها اینطورین و به سوال فکر میکنن ولی یا جواب رو پیدا نمیکنن یا اینکه مشارکت نمیکنن

بذار
شخصا جواب نمیدم چون اعتماد به نفسش رو ندارم که پاسخم رو بدم 🤣
اولی رو نتونستم جوابش رو پیدا کنم، سومی رو راه‌حلش رو به ذهنم رسید، البته با یک سوال متفاوت از نگهبان و حتی تا نوشتنش تو بانگت هم رسید ولی پاک کردم و ننوشتم 😁
اتفاقا شخصا دوست دارم این روند ادامه پیدا کنه، چون حتی اگه جوابش رو هم پیدا نکنم، ولی همین که مغزم به یه سوالی فکر میکنه خیلی چیز خوبیه
فکر میکنم خیلی‌ها اینطورین و به سوال فکر میکنن ولی یا جواب رو پیدا نمیکنن یا اینکه مشارکت نمیکنن
خوبه من فکر کردم کسی به سوالا نگاه نمیندازه که دیدم میندازن ادامه میدم

چون معما 5 تکراریه میگذارم دوست داشتید سوال و جوابشو چک کنید

5.png
پاسخ%205.png

پاسح%204.png
مثلا یه جمله بگیم که من هیچگاه کباب نخواهم شد؟ اگر راست بگیرن پس کبابش میزنن پس دروغ گفته بخوان آبپزش کنن میبینن راست گفته واقعا کباب نشده مجبورن برن سراغ کباب کردنش و اینا رو دور تکرار:((

Back
بالا